Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:15 | August 11, 2019

Way out West 2019


Jag är hemma efter en minst sagt galen helg i Göteborg! Även fast att vi har haft det hur kul som helst så märks det att man inte är 20 längre för det var några gånger som jag ville kasta in handduken. Fattar inte hur folk orkar alltså. 😀

Vaknade på fredag morgon och mådde väldigt bra. Jag och Daniel käkade frukost i sängen innan vi åkte iväg på Way out Warner som är en branchfest. Vi träffade på många vi känner men när klockan var typ 17 drog några till Port du Soleil medan jag och Daniel gick till vårt hotell för att käka mat. Vid 19:30 körde Veronica Maggio och det var den artisten som vi hade planerat att se för dagen. Efter det så stack vi in på Tiish Club som är ett VIP-område bakom VIP-omårdet haha. Det var ruggigt nice där, bra mat, fri bar, inga köer till toaletterna, härligt folk och bra inredning. Haha jag stod och inspekterade vart alla prylarna kom ifrån för att kunna beställa dom själv haha!

Runt 1 någon gång drog vi från omårdet bort till Push men blev inte långvariga. En timma tror jag att jag klarade av sedan sade jag till Daniel att jag inte klarade med. Började liksom kallsvettas och det var jobbigt att ens stå upp så vi knatade faktiskt hem och lade oss.

Lördag morgon vaknade vi innan 11 för att vara på en partybrunch. Vi åt så jäkla god mat där och drack otroligt goda drinkar så att man kände sig lite mer på banan igen. Vid 15 kom en buss (vi åkte literally 100m) som tog oss därifrån bort till port du Soleils dagsfest som Mister French höll i. Fricky var hemlig artist och uppträdde under dagen men vi hann vara ute i typ 1,5 h innan regnet öste ner, det var omöjligt att vara ute så vi alla fick flytta in och fortsätta festen där.

Efter Port gick vi till en klubb, ingen aning om vilken, och där träffade jag en killkompis som också är DJ. Han spelade där och då hoppade jag in och körde lite back to back, det var så kul! Men efter typ 30 min drog vi till Lounges fest som var ute på typ en terassliknande del. Alltså vi sprang runt på så många ställen så jag vet inte ens om jag säger rätt men efter det åkte vi alla hem till en polare och hängde där till midnatt. Här kraschade jag typ, jag var så trött. Så jag sov i någon timma innan vi drog till Port igen. Jag och Daniel kom in, tog en shot och sedan var det bara att vända. Vi hade inga krafter kvar utan drog till Max, köpte ett friscomål och sedan gick vi tillbaka till hotellet.

Nu när jag fått ner det såhär i text fattar jag ju varför jag var helt slut. Nästa år vettefasen alltså om jag kommer att klara av lika mycket. Då får jag nog vara lite mer noggrann och verkligen välja ut vilka fester som faktiskt är värda att gå på. Men ja, jag överlevde och nu kommer det bli några lugna veckor innan det är Summerburst. Jag har ju en spelning i Kalmar den fredagen och sedan Summerburst på lördagen och sedan händer något pretty damn big alltså. Tänkte att jag skulle berätta för er i början av nästa vecka så ni vet vad det är som sker utanför det som skrivs och visas utåt i mina kanaler. Ni vet ju, jag har ju ett liv utanför dom också. 😉

Nu ska jag mysa med Stitchan, äta, tvätta och lägga mig tidigt. Mycket som händer till veckan! 🙂

På väg till Way out Warner.Träffade Katrin också som jag hade riktigt kul med på den här festen för två år sedan.Även Bingo var på plats. Kändes som att vi hängde hela helgen med varandra för vi alla var på samma fester.Alltså Comfort Hotells mat… Det är inte ofta man bor på ett hotell som också har bra mat men här kära ni, här har dom både det och den magiska takterassen. 😉Veronica Maggio.Inne på Tiisch Club.Frickos första WOW, alltså hans energi hela helgen var ju så härlig!Lördag förmiddag påväg till partybrunchen.Hade så jäkla många band runt armarna att jag var tvungen att rensa lite då och då. Finns det inget bättre system än massa jäkla band!?Dagsfesten på Port.Sami!När det öste ner regn fick vi ta in festen.Träffade på så många härliga människor! 😀Här hade vi kastat in handduken… Max.
Alltså bara Daniels hår gjorde att jag fick mig ett gott skratt varje dag! Det blev så fluffigt av allt regn 😀På tåget på väg hem… här är energinivån lika med noll. Ett tecken på en maxad helg!


12 kommentarer12 kommentarer om “Way out West 2019”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag fattar att du har ett liv utanför bloggen♥️♥️
  Vill följa dig när du gör något oväntat.. me love💕

  Reply
 • Imorgon kommer jag kunna berätta allt 🙂

  Reply
 • Vad treseme filmen var bra. Vad duktig marre är. Kan ha i så många olika produkter och gjorde så snygg frisyr. Härlig energi ni hade och jag blev glad av att kolla på filmen.☺

  Reply
 • Vad kul att du gillar det! Ja han är duktig 😀

  Reply
 • Asgrymma bilder! Ser hur härligt ut som helst men blir typ slut av att bara läsa allt och se hur ni har hållit igång hehe, men det är ju så det ska vara i festivaler. 🙂 Verkligen maxad helg.
  Tänk att du kan se så fräsch ut ändå 😉
  Ha en fin vecka och jag kan säga att jag håller mig fastklistrad vid din blogg för att få veta vad det är du ska komma ut med i veckan…….. 🙂
  Kram

  Reply
 • I know, jag med.

  Imorgon kommer jag berätta allt <3

  Reply
 • Gissar på att du ska spendera en tid i USA med din nya kille! 😀

  Reply
 • Varför skulle hon flytta till USA när ”han” bor i Kanada? 😉

  Reply
 • Jag har ingen kille i USA 😀

  Reply
 • Menade Kanada 😀

  Reply
 • Låter som en härlig helg men förstår att du blir helt slut! Jag hade nog inte ens pallat en halv dag innan jag hade slängt in handduken x_X Så kul att träffa på massa roliga människor. Katrin & Bingo är typ mina idoler 😅😍

  Reply
 • Jag är heeeeelt slut så nu blir det vila framöver 🙂
  Ja Kartin och Bingo är superhärliga 😀

  Reply