Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:21 | August 9, 2019

Way out West day 1

Heeeeej på er!
Fredag men det känns redan som vi är inne på helgen eftersom vi startade igång med Way out West igår. Vi åkte ju partytåg med #Lyftyourfestival ner och kom fram runt 14:30. Checkade in på Comfort Hotell som vi alltid bor på när vi är här under just WOW. Det är rätt nära till allt men ändå skön distans för jag klarar inte av att bo mitt uppe i allt när det är sådan här puls. Då är det skönt att vakna upp och det är rätt så lugnt.

Det roliga dock är att det är kör-VM här så imorse vaknade vi av att en kör sjöng utanför vårat fönster. När vi tittade ut så dansade dom också så det kändes lite som att vi var med i en Glee-scen haha!

Efter att vi checkat in gick vi upp på takterassen som är helt magisk här. Den har tydligen vunnit priser för bästa takterassen i Norden så den är värt ett besök för en drink eller två. Vi drack en god frozen mangodrink innan vi körde middagen här, också på hotellet. Och strax innan 19 var vi på området.

Mötte upp Anna och Kristian, alltså vilka härliga människor. Dom har så härlig energi att man bara vill vara runt dom hela tiden. Vissa människor kan man ju känna att det nästan är lite ansträngande att ens prata med dom men inte med Anna och Kristian. Dom är så roliga och snälla!

Vi kollade på Zara Larsson, vilken brud alltså! Älskar hennes attityd och hon är en fantastisk artist, man blir liksom så stolt över henne och att vara svensk. Jäkla bra representant den där! 😉

Stack sedan in på VIP-området för att träffa lite folk innan vi drog tillbaka till Comfort för lite bubbel på takterassen. Vi satt där till efter midnatt, då bestämde vi oss för att dra till Push och festa till stängning. Sabri och Fang spelade och det var riktigt bra igår! Dom mixade bra mellan hip hop & RnB samt house, en jäkla bra blandning det där och det var en ruggigt bra remix med Cardi B som jag måste ha. Fang skulle skicka den och så fort jag fått den ska ni få höra, den är brutal!

Runt 4 snåret var jag i säng. Mådde bra, tog en resorb, hoppade in i duschen och somnade ganska direkt. Vaknade precis innan 11 imorse och nu ska vi göra oss klara för dagens fester. Partybrunch, way out warner, festivalen och sedan får vi se vilken efterfest vi hamnar på.

Är ni på Way out West? 😀

DJ på tåget ner, var så sugen att spela! 😀 Gulligt bemötande på rummet. 😉 Frozen drinks på taket på Comfort Hotell. Middag innan vi drog till WOW.

Tröja- Länk // Kjol- Länk // Halsband- LV // Skor (liknande)- Länk

 Zara Larsson.Daniel ville ta en bild med mig på hans axlar, det var en pers haha! Jäkla tryck på Push! Älskar den här killen!


6 kommentarer6 kommentarer om “Way out West day 1”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hälsa till Daniel att det skulle finnas flera fina människor som han. Han bryr sig om andra så mycket och ger av sig själv. Love till Daniel. 😚❤🌼

  Reply
 • Snällt skrivet! Hur känner du Daniel?

  Reply
 • Han/hon känner nog honom genom sociala medier. Och fått sin uppfattning därifrån.

  Reply
 • Nä känner inte daniel men brukar kolla hans insta. Och han sprider så mycket glädje och en gång stod han t o m och delade ut rosor till människor på stan. Fint tycker jag.

  Reply
 • Vi lärde känna varandra för typ 6 år sedan genom event typ

  Reply
 • I will 😀

  Reply