Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:06 | August 8, 2019

Dubbelshot iced latte vanilla

Sitter på Starbucks 30min tidigare än alla andra. Vad är grejen med att jag har börjat ta fel på tider? När jag skulle hem från Kroatien trodde jag att jag skulle hem på torsdagen men insåg på måndagen att det var onsdagen mitt flyg gick hem. Och nu trodde jag vi skulle ses 9:00 men det var 9:30.

Jag har tagit fel på tågtider när jag åkt iväg denna sommar och mycket har strulat när jag åkt. Det finns en anledning till varför jag behövde en tour manager haha. Någon som kan strukturera och planera när min skalle inte hänger med.

Men jag sippar på min vaniljlatte och inväntar resten av gänget. Vi är ett gigantiskt gäng som åker och det blir partytåg till GBG. Ska börjas i tid. Något säger mig att jag kommer ligga i fosterställning på söndag kväll… 🙈


3 kommentarer3 kommentarer om “Dubbelshot iced latte vanilla”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hellre för tidig än för sen… =)

  Tar tillfället i akt här och vill bara meddela att jag (personligen) tycker du är en stark person som till synes verkar tagit dig igenom tuffa situationer. Givetvis har jag följt Big Brother säsong 8 då du var med. Jag vill gärna tro att Big Brother har hjälpt dig enormt positivt i livet och det tycker jag självklart är jättekul. Glada, “lilla”, tjejen från Östersund och titta var du är idag. Stort grattis och fortsatt lycka i livet. Det är verkligen jättetrevligt att få se din resa framåt.

  Liten kuriosa är att vi träffats på Hötorget för ett X antal år sedan då du strosade runt med en kompis. Vi fick bild tillsammans, men den är sedan länge borta. Jag önskar jag hade kvar den. Det är dock som man säger, “if you love somebody, let them free” (fast i mitt fall denna bild på oss.)

  Vill dock starkt understryka att jag inte är ett “creep”, snarare en starkt diplomatisk, snäll, omtänksam person som gärna ser till andras bästa. Självklart är att jag ser till mitt eget bästa också, för den delen. Man måste ta hand om sig själv också.

  Det här var ingen kärleksförklaring på något sätt, utan jag har märkt att du är aktiv här i kommentarsfältet och jag hoppas verkligen du ser detta. Kanske kommer vi aldrig få träffas igen, men om vi gör det så tar jag nästa Starbucks på mig nota. Det är enkelt för mig att ta mig till Vasastan om så är fallet.

  Vänliga hälsningar,
  En något yngre, stabil kille med framgångsrik IT-karriär i yrkeslivet med inriktning på utveckling och konsultarbete.

  Reply
 • Fick du inget svar. Ett hej kan man ju alltid skriva. ☺😇

  Reply
 • Hej!
  Tack snälla du! Har missat denna kommentar…

  Är det sant? Hahah vad rolig du är! Hoppas ändå att den blev bra 😉

  Så gulligt av dig men jag är inte ute efter att träffa en ny kille. Men jag hoppas du träffar någon fin tjej en vacker dag <3

  Reply