Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:06 | August 7, 2019

Dags att laga hål

God morgon!
Ännu en dag som jag ska till tandläkaren… denna gång ska jag laga mitt hål som jag har i tuggtanden i överkäken. Håller tummarna att det går fort för idag har jag ett telefonmöte. Det gäller en så jäkla bra app som hjälper en att ha koll på sin planering. Ni vet ju hur besatt jag är av organisering och to do-lists?! Allt som underlättar ens vardag… ja tack!

Den här appen är i alla fall perfekt för oss som jobbar med sociala medier som behöver veta när utkast på kampanjer ska in och exakt när dom ska upp. Om man gjort klart allt, fått godkänt mm. Då lägger uppdragsgivaren in det som ska göras och jag får allt tydligt framför mig hur och vad som ska göras. Alltså älska smarta lösningar!

Sedan måste jag se över lite försäkringar då Stitchs försäkring inte täcker utanför EU. Inget jag inte hade någon aning om när jag tecknade den. Jag har den dyraste man kan ha via dom för att det verkligen skulle täcka allt allt allt om något händer. Och nu fick jag veta att det inte gällde utanför EU. Men jag fick tips om att Folksam har en sådan försäkring men det innebär ju att jag måste teckna en ny på henne och att teckna en försäkring på en vuxen hund ger ju inte lika bra skydd som när man tecknar direkt när dom är små… så jag måste ringa som idag för att reka allt. Vill ju kunna ta med Stitch världen över. ☺️

Och redan imorgon är det ju Way out f*cking West. Eller Way out Bäst som vi brukar säga. Men vad hände med sommaren? Det känns som att den är över snart. Som att WOW är det som avslutar sommaren.

 

Men efter det har vi ju fortfarande Summerburst att se fram emot och sedan kära ni. Sen kommer vi göra en sjuk resa tillsammans. Jag säger bara håll i hatten. Jag har gjort några sjuka saker i mitt liv men det här kommer nog toppa den listan. Det är något jag ser fram emot men samtidigt är jag så jäkla rädd. Men som med allt annat, det löser sig alltid! 💕


14 kommentarer14 kommentarer om “Dags att laga hål”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh vad jag ser så fram emot att få höra, läsa, se vad det är du gett dig in på nu… kom igen, berätta snart i alla fall hahahha.
  Önskar dig all lycka till med dina tänder, musiken och det spännande som du håller på att trixa med. 😀
  Kram

  Reply
 • Jag kommer berätta nästa vecka för då är nog det mesta fixat och klart!

  Tack snälla fina du! Det är mycket som händer just nu, lite läskigt faktiskt 🙈

  Reply
 • Din hund är ju inte ens 7 år. Så inga problem med att byta….

  Reply
 • Samt att du gör en hälsokontroll på henne och få det på Papper när du byter….

  Reply
 • Ah men gud vad skönt att höra! Tack för infon!

  Reply
 • Allt ordnar sig…lika lätt o ta sig hem som dit 🙂

  Reply
 • Okej vad bra 😍

  Reply
 • Svedea har ett tillägg som heter ”reseförsäkring”, kika på det! Även fri flytträtt som gör att du inte får ett sämre skydd bara för att du byter på en vuxen hund 🙂

  Reply
 • Men snälla, det är väl bättre att hon tar reda på det själv och slippa alla dessa spekulationer. Tror ni verkligen hon behöver råden.
  Det är ju bara uppmärksamhet som önskas här och hintar för nyfikenhet.

  Reply
 • Men det är ju bra att få råd. Onödig kommentar du skrev. 😐

  Reply
 • Hej! Har följt Annica sen hon starta sin blogg, och måste säga att hon är en av de mest genuina och jordnära enkla människa jag följt. Brukar inte läsa andras kommentarer just för att där alltid finns någon person som ska “gnälla”. Alla människor har hemligheter, låt de vara så. Annika är chef över sitt liv, ni är inte hennes nära vänner, ni är bara de människor som valt att följa hennes liv via bloggen och det innebär alltid att all info inte är till för er, de är bara till för de som är hennes nära vänner, tänk att det är så svårt att förstå och acceptera detta. Jag vet varför ni har så svårt för det, det är den här hemska avundsjukan. Tänk om fler människor kunde vara lite mer förstående och visa respekt och ha en god ton till varandra, så glad jag hade blivit. Ett jobb är som vilket jobb som helst, och jag tror inte att ni på era arbeten går runt och frågar om era medarbetares och chefers hemligheter eller allt som händer i deras liv. Man har faktiskt ett privatliv, bloggare eller inte, och de rätten är just Annicas i dennes blogg. Kan man inte ta henne för den hon är, vad hon skriver och inte skriver, ja då tycker jag man sluta att gå in och läsa hennes blogg. För uppenbarligen är det en del som inte mår bra på egen hand eftersom det ska spekuleras hela tiden, bara för att Annica säger A och inte B (som det var någon som påpeka). Jag läser hennes inlägg, känner glädjen med henne och att hon hela tiden är så driven och tar sig framåt i sina mål hon har. Så kan bara säga till er negativa, ta lite lärdom av Annica och sen kanske även ni kan må lite bättre och få bort en massa avundsjuka. Tack för mig och all lycka till dig Annica

  Reply
 • Äntligen en vettig kommentar, Marie.
  Jag förstår inte varför det ska spekuleras och många som tror sig veta så mycket ska klämma ur sig negativitet.
  Just det där att kräva mer än vad Annica skriver är så onödigt. Allt kommer ju så småningom att bli offentligt ändå. Så vänta lite.

  Reply
 • Tycker du ja. Men en del följt henne sedan BB så inte konstigt dom undrar om nya killen. Och du själv då. Kommer med massa pekpinnar. Lägg av med det. Och att ställe en vanlig fråga är helt ok. Du verkar ha lite härskarteknik Marie. Människor är olika vet du inte det.

  Reply
 • Det är nog inte bara du Anonym som följt Annica under alla åren. Och vi kan faktiskt vänta till hon själv skriver om sitt privatliv.
  Och att slänga ur sig att andra använder härskarteknik det är bara patetiskt. Du skriver ju själv att människor är olika..ta till dig det själv innan du hugger som en kobra.

  Reply