Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:30 | August 6, 2019

Möten och skönhetsfix

Hello guys!

6:40 vaknade jag och var hur pigg som helst så jag klädde på mig, kopplade Stitch och gick vid Brunnsviken. Det var skönt att starta dagen så eftersom det var en del av min rutin när jag väl hade dom. På senaste tiden har mina rutiner sakta men säkert suddats ut men det blir lite så över sommaren. Jag tillåter mig ta sovmorgnar. Jag tillåter mig själv att vara lite mer impulsiv och vila lite extra länge från träningen. Lite skönt det också! ☺️

Nu kl 13 ska jag till tandläkaren för blekningen. Kl 15 ska jag till New Cliniq för botox, det behövs verkligen! Och sedan 15:30 ska jag till CUBE på möte för att sätta samarbeten och omsättningsrekord. Alltid lika roligt att sätta mål för det blir så mycket lättare att ta sig framåt då. 😍


1 kommentarerEn kommentar om “Möten och skönhetsfix”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Låter som en underbar dag!
    Ha en fin tisdag vackra människa.

    Reply