Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:21 | August 6, 2019

Bleka tänderna i Stockholm

Hej!
Dagen har bara flugit förbi men jag har fått så mycket gjort, tack vare att Mikaela vart med mig! Stack ju till tandläkaren vid 13 för blekning. Och vanligtvis kör man 3x20min men eftersom jag har rätt så vita tänder sedan innan så blev det bara 2x20min. Det är mest bara för en liten uppfräschning. 😉

Jag blekte tänderna på Aqua Dental och dit går jag alltid när jag ska fixa tänderna. Förra året så lagade dom ju en av mina framtänder, den var inte trasig men jag hade typ en liten båge som jag störde mig på och knåpade dom ihop en liten lagning så nu är mina tänder jämna framtill. 🙂

När man bleker behöver man ju göra en undersökning innan och det var det jag gjorde igår men det var också då allt annat upptäcktes. Med min visdomstand som jag nu behöver operera ut… Sedan när dom bleker så går ju allt väldigt smidigt. Dom spolar ur munnen, blåser torrt, tar en gel för att skydda tandköttet och sedan lägger dom på blekgelen som ser ut som blåbärssylt haha. Det såg ut som jag hade ätit en hel burk Drottningsylt när det skulle blekas men det medlet gör så att tänderna blir vitare. Så totalt tar allt ca 1,5h om man kör full tid men jag var klar efter något kortare tid eftersom jag inte körde sista 20 minuterna.

Så nu är jag nästan klar med tänderna för i år. Rent estetiskt är det klart men nu väntar bara själva operationen av visdomstanden… åh… 🙁


5 kommentarer5 kommentarer om “Bleka tänderna i Stockholm”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Fint det blev! 🙂

  Reply
 • Ja jag är så nöjd!

  Reply
 • Saknar dina skönhetsinlägg om makeup och hårvård 🤗

  Reply
 • Hej Annica,

  Undrar bara eftersom såg på instagram då detta är ett samarbete med Aqua Dental från ditt håll, innebär det att du ger ut en rabattkod för att göra samma behandling eller bara ren marknadsföring för dem?

  Reply
 • Du har sååå fina tänder? Är det dina naturliga eller är det skalfasader? 🤗
  /Sandra

  Reply