Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:34 | August 5, 2019

Back in Stockholm

Det var inte igår jag satt hemma i lägenheten. Över två veckor sedan och trots att jag köpte den i maj har jag inte spenderat en endaste hel vecka i den. Ett tecken på att jag alltid är på språng haha! Jag kom fram till Stockholm 11:50 och kl 12 hade jag tid hos Aqua Dental för en undersökning. Jag kör ju en blekning varje år och sedan hur mycket som behövs anpassar dom beroende på hur mina tänder ser ut. Men innan det behöver man ju göra en undersökning. Den undersökningen som jag trodde skulle vara lätt överstökat slutade med en lätt huvudvärk…

Ett hål, jag måste dra ner på typ läsk och godis pga det fräter på mina tänder. Jag fick göra två olika röntgen pga en visdomstand ligger horisontellt med min käke och trycker på en annan tand, det finns en risk att den klämmer en nerv och jag kommer typ tappa känseln i läppen. Ja det var mycket saker så det blev ett besök idag för undersökning och putsning. Jag ska dit imorgon för blekning. Tillbaka på onsdag för att laga mitt hål. Jag ska till en käkkirurg nästa torsdag för undersökning och så ska han gå igenom hur den ska opereras ut…

Jag sa det att jag struntar liksom hur ni plockar ut den, så länge jag inte är medveten. Ge mig allt ni har för att operera ut en tand… jag klarar inte ens av tanken av det. När jag drog två tänder när jag var 16 grät jag så mycket för det var så obehagligt. Jag tycker det är jobbigt när dom ens rispar med den där kroken i munnen. Även fast jag inte har någon tandläkarskräck så är det liksom jobbigt att behöva bli grävd och skrapad i munnen. När dom gör det försöker jag bara att fokusera på hur sköna deras stolar är, för det är dom. Typ tempurstolar så man ligger jäkligt skönt och sedan är dom väldigt härliga dom som jobbar där. Trots att det kändes lite jobbigt att få dessa överraskningar så lade dom fram det på ett sätt som gjorde att det ändå kändes lugnt.

Men ja det var starten på den här veckan. Hade ju kunnat startat bättre men sånt är lite, inte alltid en dans på rosor. Det som jag ska göra idag är att tvätta allt från min resa och sedan ikväll kommer jag rensa ut en hel del. Som jag berättat tidigare så blir jag inte ett PMS-monster veckan innan mens utan jag blir Organiserar-Annica. Så jag ska rensa som ett djur för jag har märkt av att jag har så mycket nu som bara ligger och inte kommer till någon nytta. Finns garanterat massa andra därute som vill ha sakerna mer än jag så jag har beställt överdrivet med Sellpypåsar och kommer att dra iväg några lass de kommande dagarna. 😉

  Här till vänster ser ni min visdomstand, men bilden är spegelvänd så det är på min högra sida.  Rätt skönt att vara tillbaka i Stockholm ändå och åka lite Uber. 😀 Det var skönt att komma in till Vasastan men när jag kom fram till min port möttes jag av detta. Som tur var så var det inget speciellt vad jag kunde märka av men det skulle ju vara pricken över I om det var min lägenhet…


2 kommentarer2 kommentarer om “Back in Stockholm”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej fina. Min visdomstand ligger också så. Men har ännu inga problem så hoppas jag klarar det utan att ta bort den. Min tandläkare vet att jag inte vill känna något så det fixar han. Ha en mysig vecka. ☺🌻

    Reply
  • Oroa dig inte. Jag har opererat ut 3 visdomständer innan dom kom upp och det var inget läskigt alls. Bedövning, lugnande och musik i öronen så tyckte jag det var hur lugnt som helst. Så klart har man ont efteråt men det går fort över.
    Värre var det med den 4de visdomstanden som hade kommit upp och skulle dras ut…det klarade jag inte. Slutade med att den fick skäras ut.
    Är du rädd så säg till så får du hjälp med det.

    Reply