Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:25 | August 2, 2019

Träning för rumpan

Här kommer passet som jag pratade om för någon dag sedan, jag körde det även idag. Ett enkelt pass för rumpan som man bara kan avsluta sina vanliga pass med. 😉

20-2 Höftlyft med vikt (20kg)
20st höftlyft
20st pressar utåt
18st höftlyft
18st pressar utåt
16, 14, 12, 10, 8, 6, 4 och 2st
-Du gör 20st höftlyft. Efter det lägger du bort vikten, stannar i toppläget och pressar ut knäna 20 gånger. Lyft sedan på vikten och gör 18st höftlyft. Efter det 18st pressar utåt och så fortsätter du ner till 2 reps av båda övningarna. Det kommer att svida som faaaaasen!Efter det gör du ett rumpkomplex som ser ut såhär:

10st höftlyft åt sidan
10st cirklar
10st pressa hälen uppåt
10st höftlyft år sidan med rakt ben
-Efter det får du byta till andra benet. Så du kör alla 4 övningarna på ett och samma ben innan du gör över på nästa. Detta ska du göra 4 hela varv på varsitt ben. 😉

Höftlyft åt sidan. Cirklar. Pressa hälen uppåt. Höftlyft åt sida med rakt ben.


11 kommentarer11 kommentarer om “Träning för rumpan”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Superduper! Tack snälla du! Det var ju toppenövningar att göra både inom och utomhus.

  Reply
 • OMG de där övningarna är asgrymma, de döda rumpan men är så bra. Jag brukar göra de lite blandat med annat och med vikter, sen kan jag inte gå på några dagar haha, inte ens sätta mig ner och kissar på toa eller ens böja mig.. så kul ändå haha.
  Grymma bilder. 🙂

  Reply
 • Hej! Din blogg krånglar ganska mkt, bakgrundsbilder kommer hela tiden i vägen och det är svårt att få fram inläggen.

  Reply
 • Annica skriver:

  “Guuuud nu mår jag! Oj som jag mår! Direkt när jag landade och mötte honom blev jag så glad. Varnade honom till och med att det fanns en stor chans att jag kunde vara klängig idag men det var han helt fine med.”

  “Det var så mysigt i bilen, hans hand på mitt lår och jag kunde inte sluta titta på honom. Fan vad jag är lyckligt lottad som hittat en sådan här kille!”

  “Vi gick ner och när jag kom in i köket stod min frukost framme. Första gången jag gjorde äggröra här så lade han märke till hur jag gjorde den. Och nu fixar han den varje morgon till mig så när jag kommer ner står det framme med en kopp kaffe. Jag känner mig så bortskämd!”

  Och sen tar hon bort kommentarer när man skriver hans namn. Jag ska inte skriva hans namn eftersom jag respekterar dig och din blogg. Men tycker det är lite barnsligt helt ärligt när du skriver som du gör ovan.

  Well well, det är din blogg. You´re the boss 😉

  Reply
 • Ibland kan det handla om respekten för HONOM. HANS skull. HAN kanske inte vill synas. DOM kanske inte vill lägga ut sitt förhållande offentligt. Det är upp till DOM och ingen annan. Privatliv får man ha även som offentlig person. Respektera det. Vad i helvete är det för fel på vissa.. Ni borde skämmas över er själva.

  Reply
 • Du behöver nog gå en ”anger management” behandling hos en kbt-terapeut för du låter orimligt sint 😂

  Good lord! 🤣

  Reply
 • Jag mår faktiskt otroligt bra och lider inte över huvud taget av anger issues. Du däremot kan behöva gå till en psykolog som hjälper dig reda ut vad som gick snett i ditt liv och vart uppfostran brast 🙂 är oroligt glad över att jag inte är som dig och mår bra nog för att inte behöva trycka ner andra. Önskar dig en massa kärlek så livet förhoppningsvis blir lite gladare för dig. Eller att du växer upp för tolkar jag ditt svar på min kommentar så är du säkert 15 år. Är du äldre så är det väldigt sorgligt. Ha det!

  Reply
 • Snygga.fötter och fina skor puss

  Reply
 • För att hon är nykär för fan! Låt henne vara i en bubbla där man är sådär lycklig och vill berätta om allt för alla! ☺️

  Reply
 • Precis är ju ok hon skriver om sina känslor. Dom där övningarna gör Friskis o svettis med. En kallad kissande hunden 😂 men dom är bra. Oj vad många sådana jag gjort när jag gick dit. Alltid lika kul att gympa.

  Reply
 • Väldigt bra träning då jag har träningsvärk idag efter att jag körde detta igår 🍑

  Reply