Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:55 | August 2, 2019

Hemmaträning


Ligger nyduschad i soffan och jobbar lite efter ett träningspass. Ska snart åka bort till golfbanan och slå lite, inviga mina nya klubbor. Gaaah det ska bli så kul! 😀

Träningen idag blev ute på gården och det är så enkelt att dra ihop ett pass, egentligen. Man behöver bara använda fantasin. Det enda jag använde mig av idag var två stycken slam balls, 20 och 30kg och med det kan man fasen gör mycket alltså. Sådana här bollar kan man köpa i sportbutiker eller online för under 1000-lappen. Och är det så att man vill kunna träna mycket hemma så är dessa samt kettlebells det som jag själv skulle rekommendera. Och såklart några gummiband! 😉

PASS:
10st frivändningar 20kg
10st thrusters 20kg
10st kast över axeln 20kg
10st ball slam 10kg
20st Russian twist 10kg (10st/ sida)
-Detta gjorde jag 4 varv med 1 min vila mellan varven

Frivändningar.Thrusters.Kast över axeln och ballslam. Russian Twist.


1 kommentarerEn kommentar om “Hemmaträning”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Jag måste fråga om du kan länka eller skriva namnet på skjortan/klänningen du hade på dig på din födelsedag när du blev slängd i poolen. Såg på din insta att du svarat någon att den är från Nelly.com men har letat och letat men hittar den inte. Den var verkligen sjukt snygg!

    Reply