Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:58 | August 1, 2019

Bryn som håller i sommarvärmen

Imorse hade jag inte ställt något larm. Jag vaknade av en kaffedoft och när jag öppnade ögonen stod han bredvid sängen klädd i träningskläder och skulle sticka iväg. Vi gick ner och när jag kom in i köket stod min frukost framme. Första gången jag gjorde äggröra här så lade han märke till hur jag gjorde den. Och nu fixar han den varje morgon till mig så när jag kommer ner står det framme med en kopp kaffe. Jag känner mig så bortskämd!

Han stack och tränade och jag började städa. Det här kan ju vara ganska känsligt, att städa i någon annans hem och det kom jag ju på efteråt. Så när han kom tillbaka så kände jag att jag var tvungen att förklara mig men han uppskattade det bara haha. Pjuh! Jag älskar ju att städa och eftersom jag inte är hemma så måste jag få aktivera mig här och det var han helt fine med. 🙂

Vi har precis ätit lunch och ska snart sticka iväg på lite äventyr och medan vi gör det får ni ett inlägg om smink. Depends bryn pomade. 😀


När det är såhär varmt ute, man svettas och det bara rinner i ansiktet så vill man ju ändå vara garanterad ett par bryn. Det är ju inte jätteroligt att gå hemifrån med ett par och sedan när man kommer hem efter en stekhet sommardag så är det bara ett halvt bryn kvar haha! 😀

En brynpomade är mer vattenfast, perfekt också om man tränar mycket eller vill sticka och bada. Jag själv använder färgen Soft Brown och den är perfekt på blondiner! 😀

Depend Brow Pomade, 149kr. -Länk till produkten! 
Såhär ser mina bryn ut innan jag gjort något. Jag har ju tatuerat mina, 3D/ microblading, för att ha en färdig mall och för att faktiskt ha ett par schysta bryn när jag vaknar.

Jag som många andra plockade sönder mina bryn i tonåren. Kommer ihåg hur jag och mina klasskompisar satt i korridoren med varsin pincett och plockade för fullt. Det var till och med en klasskompis som plockade sina bryn så pass mycket att det tillslut bara var en rad med ett strå max i tjocklek. Såg fruktansvärt ut haha!
Jag använder en snedskuren pensel för att måla mina bryn. Den här från Zoeva är jättebra för den är tunn men ganska hård vilket gör det lätt att måla tunna fina linjer. Jag börjar ca en centimeter in på brynet och drar en linje i underkant. Sedan borstar jag upp och in det i brynet. Jag har inte alls mycket färg utan jag arbetar med väldigt lite i taget.Sedan gör jag avslutet och fyller i väldigt lätt i början. Jag gillar ju att ha en liten glesare start på mitt bryn med ett skarpare slut. Och nu när jag inte använder så mycket makeup tycker jag att det är mer nice med ett par bryn som inte ser så jättemålade ut.  Såhär ser brynen ut numera, en soft look liksom. Bryn gör otroligt mycket till ansiktet, det är ju ramen till ens face. Ett snygg makeup kommer aldrig att kunna rädda upp ett par taskiga bryn, så lägg mycket fokus på att få dom snygga för det ger verkligen ansiktet ett lyft.

Jag har även frågat många, speciellt killar, vad det första de tittar på i en tjejs ansikte. Och det är otroligt många som svarar just bryn. De flesta killar är ju inte så insatta i makeup men brynen är ju en så stor del ens ansikte så det är något de ofta lägger märke till.

Nu menar jag inte att man måste ha snygga bryn för att killar ska gilla det men gillar man makeup och är mån om sitt utseende så lägg mycket fokus på brynen så löser sig det mesta. 😉


10 kommentarer10 kommentarer om “Bryn som håller i sommarvärmen”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hepp, hörre du du … antingen får du sluta att nämna “han” nu eller så får du visa vem-han-är-snart! 😉
  Du är ju en “influencer” trots allt 😉

  Vi är nyfikna 😉

  😉 😉 😉

  Reply
 • Larv. Skaffa er ett liv om en del är så nyfikna. Sedan kanske han inte vill synas i media. Så inte tror jag någon kommer få reda på vem det är. Och vad spelar det för roll.

  Reply
 • Alltså dina bryn är ju bara för snygga! Jag vill väldigt gärna göra 3d bryn jag med men vågar inte, för jag trodde jag hittat en bra salong men sen såg jag att de la ut en bild på en som inte ens hade samma tjocklek på brynen, så ja jag vet inte, det är läskigt att tatuera något som är på ansiktet ifall det inte blir bra och fel! 🙁 Men dina är ju ärligt talat perfekta, med eller utan tatuering, med eller utan smink.

  Men alltså killen verkar ju så fin!! Att lägga märke till något sånt som hur du gör dina ägg, för att sen erbjuda dig samma. Det är en detalj som inte alls många har! Såå fin.

  Reply
 • Kollat in Brows by Susan på instagram. Har inte sett ett enda dåligt bryn hos henne.

  Reply
 • Annika- tack snälla för tips!!!

  Reply
 • Hej jag gör bryn @godistradetsweden kan besvara alla dina frågetecken och tvivel. ☺️

  Reply
 • Vart har du gjort dina bryn? Dom är jättefina och vill hitta en bra salong 😊

  Reply
 • Införskaffat en bra pensel och pomaden har jag. Nu måste jag öva på att måla.

  Reply
 • Vart har du gjort dina bryn? Dom är jätte snygga!!
  Jag har gjort bryn för länge sedan som bleknat bort nu och jag var sjukt missnöjd. Dom var tjockare än det jag sa och olika form.. men dina ser jättebra ut så skulle vilja ha tips 😊
  Hoppas jag vågar göra igen.. 😊

  Reply
 • Hej, jättesnygga bryn👌🏻
  Jag är utbildad och arbetar som microblading artist inom 3D, combo samt puderbryn.
  Finns i Göteborg, @emmaatskinetc på instagram och hjälper gärna till om det är någon som har frågor eller funderingar kring bryntatuering.
  Ha en fin kväll😊

  Reply