Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:51 | July 31, 2019

Tillbaka i Sverige

Babes, I’m back!

Jag landade precis och resan har ju gått hur bra som helst!

6:30 vaknade jag imorse, tog en dusch och mötte upp gänget på nedervåningen. Runt 7:30 körde Pischa och Shawn mig till flyget och ja… nu är hemma.

Eller hemma och hemma, jag är på Arlanda men jag kommer till Stockholm imorgon istället för det är en person som väntar på mig här. 🥰

Det var länge sedan jag saknade en människa så mycket som jag gjort under denna resa. Så det ska bli så kul att ses igen. Och jag har känt ett litet pirr i kroppen hela morgonen för jag saknat honom så mycket. Det är så jobbigt också när man inte kan göra något, alltså påverka tiden typ för att det ska gå snabbare. Så jag har lyssnat på poddar under min flygresa, försökt att sova men det enda jag tänkt på är hur det ska kännas att få krama om honom nu när vi ses.

Så vi kommer åka till Stockholm imorgon. Visst kommer det bli en omväg men jag trivs så mycket bättre hos honom så det enda jag ville var just att åka direkt dit när jag landade. Köpa god mat, lite gott till kvällen, låta Stitch springa fritt som hon gjort under vår semester och bara njuta av varandra. Gud nu vill jag bara springa ut i ankomsthallen men min väska har inte kommit ännu. Jag uppdaterar er lite senare. 💕


4 kommentarer4 kommentarer om “Tillbaka i Sverige”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • åh men jag dör!! Vem är han, hur träffades ni, vem-hur-vad-när hahahhaha
  förstår att du inte vill gå ut med det än men Gud så glad jag är för din skull, du som var så rädd att vara tvungen att offra en massa för att ha kille, hoppas verkligen inte att det blir så, hoppas du får det liv du förtjänar och vill leva. <3

  Reply
 • Åhh det där pirret är den bästa känslan…..men man blir ju så nyfiken😂😂

  Reply
 • DU är verkligen värd det bästa! Så glad för din skull! Känner dig inte alls men följt dig sedan BB tiden. Otroligt vilken tjej du är! Stort lycka till med HAN.. Nyfiken på vem det är.. 😊
  Sköt om dig!
  /Jennifer

  Reply
 • Ha ha vad skön du är … så där galet förälskad. Minns känslan, även om det är 11 år sedan jag träffade min kärlek. ♥

  Reply