Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:34 | July 31, 2019

Hemma

Hej på er!
Guuuud nu mår jag! Oj som jag mår! Direkt när jag landade och mötte honom blev jag så glad. Varnade honom till och med att det fanns en stor chans att jag kunde vara klängig idag men det var han helt fine med. 🙈

Fick frågan vad vi skulle käka och självklart blev det Max. Standard att svänga förbi på vägen hem från Arlanda. Det var så mysigt i bilen, hans hand på mitt lår och jag kunde inte sluta titta på honom. Fan vad jag är lyckligt lottad som hittat en sådan här kille! 🥰

Vi kom hem, tog det lugnt, duschade efter flygresan och sedan lagade vi middag och det blev lax med potatis, sås och en riktigt jäkla somrig sallad. Jag hatar att laga mat, alltså verkligen avskyr. Men när vi gör det tillsammans och gör enkla maträtter då blir det ju bara mysigt. Vi lyssnar alltid på musik, tafsar lite på varandra och fixar ordning maten. Riktigt mysigt och fasen vad jag har saknat honom!


8 kommentarer8 kommentarer om “Hemma”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Nu får du snart visa upp honom <3

  Reply
 • Blir så glad för din skull! Låter så himla härligt 🥰

  Reply
 • Alltså gud vad jag känner igen mig i exakt det du skriver. Känslan att få vara nära, att få tafsa, han har handen på dig. Hur det pirrar i magen, i hela kroppen. Ja, är det kärlek? Jag vill egentligen inte vara kär i den här killen, men the point is, du väljer inte vem du blir kär i..

  Reply
 • ALLTSÅ JAG SÄGER BARA: NAAAAWWWWWW ANNICA!!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  Reply
 • Underbart, det är du värd! ♥

  Reply
 • Så värd den killen Annica ❤️ Ta hand om varandra.

  Reply
 • Alltså jag blir så glad över att du har hittat en sån kille, som får dig att känna och må så som du gör, det låter helt underbart Annica. Är verkligen glad för din skull, hoppas han är medveten om vilken kanon tjej du är, vilket kap och att han låter dig ha ditt liv precis som du önskar och vill. Hur känns det nu med allt du skrivit om att du varit rädd för med att ha en kille? Känns det lättare, bättre eller bara inte tänkt på det? 🙂
  Stor kram och lycka till med killen😍

  Reply
 • Så roligt för dig! Det är du verkligen värd 😍

  Reply