Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:02 | July 30, 2019

EMOM med Madde Vall


07:00 ringde mitt larm imorse och jag kände bara ”helvete heller att jag kliver upp”. Sedan fick jag ett sms av Madde ”Upp och Hoppa” och då var det bara att ta på sig träningskläderna och knata ner. Träningen blir ju lättare när man gör den tillsammans med någon!

Innan jag delar med mig av passet måste jag berätta något sjukt! Jag har ju hela tiden trott att jag ska åka hem på torsdag men mitt plan går ju redan imorgon. Jag fick reda på detta igår när jag pratade i telefonen på kvällen och han bara ”jag kan inte se att det går ett plan då, men däremot på onsdag”. Så jag kollade min biljett och såg att jag tagit fel på dag så jag åker hem redan imorgon. 😰

På ett sätt är det tråkigt eftersom jag hade ställt mig in på att ha två dagar kvar här. Men det som gör att det känns lugnt är för att då kommer jag få träffa honom en dag tidigare. 🥰

PASSET MED MADDE:
7st liggande rodd i ringar (håll i 3sek, fäll ut under 3sek, dra dig snabbt upp)
7st/ ben enbenshöftlyft (håll upp höften i 5sek, fäll ner under 5sek och pressa sedan upp snabbt)
7st/ arm axelpressar, en sida i taget (5sek ner, pressa snabbt upp)
-Detta gjorde vi tre varv

EMOM (Every minute on the minute)
1,5min löpning (jag sprang på 11km/h med lutning)
11st bulgarian split squat vänster ben
1,5min löpning
11st bulgarian split squat höger ben
-Du har fem minuter på dig att göra detta ovan. Tiden som är kvar under dessa 5min blir din vila. Ex: är du klar på 4min 30sek har du 30sek vila. Så ett varv är 5min och du ska göra 5 varv. Så totalt 25min jobb! Good luck!


3 kommentarer3 kommentarer om “EMOM med Madde Vall”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Varför går det inte läsa kommentarerna ?

  Reply
 • Då är det fel hos dig. Det finns en grå knapp att trycka på för att läsa alla kommentarer. Och funkar inte det så ligger felet på din inställning.

  Reply
 • åååå vem är “han” ??? 😍😍😍

  Oj haha snacka om att ta fel på dagarna, tur att du ändå märkte det eller att HAN märkte det. 🙂
  Ser fram emot att få höra mer om HAN om man nu kommer få det och när man får det.

  Underbara bilder från semestern och träningen, du peppar alltid på alla sätt och vis i livet.
  Kram underbara Annica.

  Reply