Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:39 | July 26, 2019

Hawaiian Beach Verudela

Coola baddräkter, min kommer från Ellesse- Länk!

Hemma efter ett riktigt discopass på gymmet och jag blir trött på olika sätt beroende på hur jag tränar. När det är styrka med tunga vikter och får reps blir jag så trött att jag nästan vill lägga mig direkt efteråt. Medan högintensiva pass ger mig massa energi, som vi körde igår tex. Ni kommer få vårt styrkepass under dagen och då är det fokus på överkroppen.

Igår efter träningen åkte vi direkt till Hawaiian Beach Verudela för att hoppa från klippor. Jag älskar ju kickar och adrenalin och här var det så högt att jag blev lite rädd i början. Men tänker man för mycket och börjar tveka då kommer man liksom inte över kanten. Kliver man bara upp och sedan hoppar ut så hinner man liksom inte tänka något och man blir heller inte rädd. Så vi var där i någon timma och hoppade lite. Jag hoppade från 15m men som jag sa så kommer det bli högre innan jag hunnit komma hem. 😉

Men det här är verkligen ett ställe ni bör besöka om ni ska till Pula. Vi kom liksom aldrig till stranden utan stannade innan just för att vi var med intresserade av att just hoppa och här finns det bra sådana ställen. 🙂

Madde och Danne firade bröllopsdag igår så jag fixade en härlig bild åt dom! Det är en så skön känsla över hoppbilder. 😀

Jag kan ju i alla fall berätta att mina bihålor är rensade för den kommande månaden, så mycket saltvatten som åker upp i näsan när man hoppar haha. Rätt vad det är kan det gå några minuter och sedan bara rinner det ut massa.

Pischa och jag, älskar alla äventyr med den här tjejen!


1 kommentarerEn kommentar om “Hawaiian Beach Verudela”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Vilket jävla dreamteam på er ändå 🙌🏼♥️

    Reply