Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:57 | July 25, 2019

Morgon pw och styrketräning

Och då var vi påväg till Pro Gym för ett pass. Jag tog ju min morgonpromenad med Stitch och vi båda var trögstartade, jag fick ju till och med bära henne första tiden men sedan vaknade hon till.

Det är så härlig miljö här och jag hade ingen musik eller podcast på utan det enda som hördes var mina steg och flexikopplet som åkte in och ut ur handtaget. Harmonisk morgon i soluppgången.

När vi kommit 2,5km och skulle vända så rullade Stitch sig i världens blaffa. Alltså en så stor och blöt skithög och stanken var brutal. Det stack liksom i näsan och jag tyckte synd om hunden som fick ha på sig det hela vägen hem, jag vägrade ju ta i henne haha!

Så när vi kom hem kastade jag in henne i duschen och jag har nog aldrig tvålat in henne så många gånger som jag gjorde imorse. Allt för att få bort all skit!

Nu är vi på väg till Pro Gym för att köra ett styrkepass sedan kommer vi stanna och bada efter vägen. Talk to you later!


2 kommentarer2 kommentarer om “Morgon pw och styrketräning”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Visst är det äckligt när de små liven rullar sig i skit. Ännu värre när de hittar skit och äter det.
    Men det är ju deras natur att kamouflera sin egen doft. Ja, äckligt är det.

    Reply
  • Ja det är såååå vidrigt 🙈

    Reply