Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:39 | July 25, 2019

I go you go, svett deluxe!

Träningsset med cartoonmönster- Länk!

Då ska vi ta och fira bröllopsdag här i huset, Danne och Madde firar nämligen det så vi har beställt så en kock tillagar trerättersmiddag åt oss nu ikväll. 😀

Jag är helt slut efter den här dagen. Jag startade ju den med en 5km promenad med Stitch, efter det drog vi och gymmade och Pischa satt ihop ett svettigt apjobbigt pass till oss. Och när vi var klara sket vi i att duscha, drog på oss badkläderna direkt och stack till ett ställe och hoppade från klippor istället. Jag älskar ju kickar och hoppade tillslut på 15m och än är inte resan över. Innan jag åkt hem ska jag vågat hoppa liiiiiite högre. 😉

Men här kommer det svettiga passet som Pischa satt ihop till oss:
10st thrusters
12st box jumps
14st sumo high pull
16st burpees
18st kettlebell swingar
-Detta gjorde vi fem varv och vi jobbade en person i taget. Så Pischa började med 10st thrusters och när hon var klar körde jag. Och så jobbade vi oss igenom alla övningarna fem varv.

Någon som var helt slut efteråt haha!


4 kommentarer4 kommentarer om “I go you go, svett deluxe!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här