Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:11 | July 24, 2019

Skönhetsprodukterna på resan

Jag tycker inte att jag använder så mycket skönhetsprodukter men när jag ska resa så inser jag hur mycket jag faktiskt använder. Och då tar jag inte ens med allt utan jag tänker “vad behöver jag verkligen ha med mig och vad kan jag använda som multiprodukt typ?” Så jag tänkte visa er vad jag har med mig denna resa och då är detta bara vårdande produkter och inte makeup eller solskydd.

Hårprodukter
Jag har alltid med mig ett torrschampo som jag kan fräscha upp håret med mellan varven, en spray och sedan nu även en saltvattenspray för jag gillar ändå när mitt hår ser lite mer beachigt ut när det är kortare. Och såklart även en hårborste och locktång!

Schampo och balsam från Living Proof- Länk!
Detta märke använde jag alltid förut men sedan gick jag över och testade lite allt möjligt. Men detta märke är otroligt bra för mitt skandinaviska hår. Det blir extremt mjuk, lent, glansigt och ser friskt ut!

Silverschampo från Kevin Murphy- Länk!
Ett måste för oss blondiner på solsemestern. Om man inte får gult hår, ge mig då era bästa tips! Mitt hår blir alltid det så åker jag inte iväg med ett silverschampo är jag körd!

Övrigt: Näsoljan är ett måste nu på senaste tiden då jag blödigt så mycket näsblod, det har hjälpt väldigt mycket!

Rengöring från Jan Martin Cleanser- Länk!
Eftersom jag har en stor pump hemma så pumpar jag alltid över till en reseförpackning för att den inte ska ta för stor plats.

Skyddande creme från K-ceutic- Länk!
Denna är perfekt som både solskydd och har en otroligt lugnande effekt på huden om man som jag har lite rosaceatendens. Den här är nästan ett måste för alla er där ute som ofta rodnar eller får en blossande hud!

Serum från Elixir Cosmeceutical Niactil 4%- Länk!
Jag började med denna för ca 2 månader sedan om jag inte minns fel. Jag blev tipsad om denna produkt av Anna på New Clinic efter jag vart där på mina syrabehandlingar. Den tillför fukt, hjälper huden att bibehålla sin egna fukt, motverkar fina linjer och ojämn pigmentering. Verkar lugnande och motverkar rodnad. Reducerar stora porer, ger en jämnare hudyta, och lyster. Har en bra effekt på oren hud, akne och pormaskar. Mycket bra till en rosacea hud!

Ansiktscreme från Jan Marini- Länk!
Har använt denna i många år och så fort jag testar en annan så blir min hud kass så denna är jag trogen numera!

Ögoncreme från Jan Marini- Länk!

Kroppsolja från Moroccanoil Dry Oil- Länk!
När det är så här varmt kan jag inte ha för feta cremer och då är denna torrolja så skön för den sjunker in direkt och  man blir inte kladdig.

Nagelprodukter från Depend- Länk!
 Jag har alltid med mig ett lack, en remover och nagelfil. Denna gång glömde jag ha med mig ett bas- och topplack men annars brukar jag även ta med ett sådant lack man kan använda till både bas- och topp.

Doft:
Deo och parfym. Just deodorant använder jag olika men den som fungerat bäst är Rexona och om jag fick välja en endaste doft livet ut är det ju såklart min Chanel eau Tendre!


8 kommentarer8 kommentarer om “Skönhetsprodukterna på resan”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så kul du visar detta. Jag själv försöker ha med så lite som möjligt. En granne hade varit på musikalfestival i kroatien. Men hon sa allt var dyrt som att äta och fika. Tror det var billigare där förut. Ha det så kul
  ☺😉

  Reply
 • Jag tycker att det är rätt billigt här faktiskt ☺️

  Reply
 • Mot gult hår eller även grönt som man kan få i pooler hjälper det att skölja håret med citron, askorbin/citronsyra (låt det gärna soltorka och ha ev. i lite olja på topparna) eller gör en äcklig inpackning med ketchup som får sitta 20 min. Så grisigt men funkar kanon!

  Reply
 • Då tycker jag det är lättare med ett silverschampo 🙈

  Reply
 • Gillar såna hör inlägg 🙌🏼😍

  Reply
 • Vad kul 😍

  Reply
 • Åh har oxå det där nagellacket från din kollektiob just nu 😉 jättefint!

  Reply
 • Du har stavat fel anonymous😂

  Reply