Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:22 | July 24, 2019

Erny´s Gym Pula Kroatien

Toppar Adidas- Länk! // Gråa shorts- Länk! // Skor för löpning- Länk! (inte optimalt för styrketräning…)

Hejsan!
Hoppas att er onsdag startat på topp för det har min, typ. Igår kväll bestämde vi oss för att sticka och träna på morgonen just för att är planen att göra det på eftermiddagen blir det typ inte av. Det är skönt att ha det gjort och sedan kan man jobba och chilla resten av dagen. Så 7:30 drog vi från huset bort till ett gym som låg i Pula. När vi kom in i trapphuset kändes det som en rätt nice lokal men så fort vi kom in på själva gymmet kändes det som att kliva in i en musikvideo från 80-talet. Det var trägolv, gamla maskiner, färgglada hantlar, rosa väggar som var målade på en tapet typ och allt var lite slitet.

När man kommer in i en sådan lokal så känner man sig som en nybörjare igen. Man vet liksom inte vart man ska börja eller med vilka vikter. Det känns som att man börjar tveka lite på att man ens kan träning, så alla ni som är nybörjare och kommer till ett gym och ska komma igång. Vi alla känner så någon gång ibland!

Eftersom det inte fanns så mycket fria vikter och skivstänger så knåpade Pischa ihop ett pass till oss av det som fanns.

PASS:
8 raka marklyft
6st bulgarian split squats / ben
-4 varv

Raka marklyft.
Tränar hellre utan skor om dom inte är anpassade för styrketräning.

Bulgarian split squat.

Benpress
12st
10st
8st
6st
4st
2st
1st
-För varje sänkning av reps ökade vi vikten och vi slutade på 150kg på 1 rep.

Benpress.


Mage
12st
10st
8st med 5kg vikt
6st med 10kg vikt
4st med 20kg vikt
2st med 20kg vikt

Mage.

  

Marjorie körde en annan övning då hon fick barn för några månader sedan, då är det viktigt att man anpassar bålträningen.


1 kommentarerEn kommentar om “Erny´s Gym Pula Kroatien”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Fina strumpor du har på dinna söta fötter när du tränar .hade vilja kyssa dom

    Reply