Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:50 | July 23, 2019

Seagulls Rocks

Röd baddräkt- Länk! // Gul baddräkt- Länk!

Helt slut efter en heldag borta på Seagulls Rocks, ett ställe som skulle vara hundvänligt. Det tog ca 45min att åka från oss dit bort och när vi kom fram möttes vi av kristallklart turkost vatten, stora stenar, klippor och vacker natur.

Det var mycket folk direkt när vi kom ner så vi gick en bit bort så att vi kunde vara lite för oss själva och innan jag ens hade fått av mig skorna så var Stitch i vattnet. Hon älskar verkligen att bada! Vi alla hoppade i efter och vattnet var så skönt, det var sådär perfekt svalkande så man kunde vara i länge utan att börja frysa.

Vi alla hjälptes åt med vagnen ner. 🙂

När jag kom fram till Pischa såg jag att hon satt baddräkten ut och in och självklart skulle vi vara smarta och fixa det ute i vattnet. Alltså jag fick sådant skrattanfall att jag fick kallsup, hon flöt runt naken i vattnet medan jag skulle vända hennes baddräkt och när hon sedan skulle på med den skulle jag trampa vatten och samtidigt hålla i henne. Det var nära drunkningsolycka där alltså för att vi skrattade så mycket att vi knappt fick luft. Och trots att vi höll på ganska länge så såg jag när vi kom upp att den ändå var tvinnad. Well, A for effort. 😀

Efter allt kämpande i vattnet. 😀

Sedan tog vi oss en bit längre bort och där hoppade vi från klippor. Tror det var ca 7-8m och jag ville hoppa högre men det var för grunt där vi var, vissa slog till och med i botten så vi höll oss på den klippan hela tiden. Och trots att vi badat och hoppat i flera timmar så var det när vi skulle kliva upp för lunch som vi alla fick skärsår pga de vassa stenarna. Jag skar mig under fötterna, på ena axeln och i händerna och Shawn råkade snitta upp ena tån så det rann massa blod. Så hur töntigt det än ser ut med badskor så är det verkligen ett hett tips när ni ska bada i Kroatien! 😉

När vi ska upp och äta lunch, då skär sig Shawn i foten…

Vi ska ta en sista bild innan vi kliver upp.

Så himla graciösa haha! 😀

Vi stack och käkade lunch och när vi var klara så var klockan runt 16. Då kände vi alla att det var dags att rulla hem, killarna tog en bil för att sticka och handla och vi tjejer tog den andra för att åka hem med hundarna och barnet.

Jag är så himla glad att det går så smidigt med Stitch, hon är verkligen så lättsam att ha med överallt och det är ju det också som är fördelen när man har en liten hund. Och trots att hon är en liten hund så är det ju en ganska rejäl ras, man får mycket hund i litet format vilket verkligen passar mig! 🙂


2 kommentarer2 kommentarer om “Seagulls Rocks”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Tänk på att hundar kan få saltvattensförgiftning om dom får i sig för mycket saltvatten 🙂

    Reply
  • Som den hundälskare jag är blir jag lycklig av att se vovvarna simma tillsammans med er i havet. Vilken drömsemester. Var nere i Varberg med mina två hundar, 11 och 12 år. De fick vatten på restaurangerna, folk stannade och pratade med de och de fick bada i havet. Dock lite längre från där alla människor badar!

    Reply