Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:22 | July 23, 2019

Enklaste träningen på semestern

Vit sporttopp- Länk! // Löparskor- Länk! // Gråa shorts- Länk!

God morgon från Pula!
Igår jobbade jag hela dagen, första gången jag gick ut var vid typ 17-tiden. Några av gänget hade vart iväg på en liten upptäcktsresa medan jag och Madde stannade kvar för att jobba. Men när de andra kom hem stack jag och Pischa iväg på en 5km löprunda. Det är verkligen den enklaste träningen när man är iväg på semestern.

Vissa kan ju verkligen inte förstå hur man kan träna på sin semester men när det har blivit en del av ens livsstil så är det inte ens jobbigt att träna, det är skönt. Det är också kul att komma till nya ställen och testa olika träningscenter som finns i närheten. Typ som att golfare reser iväg för att köra på olika banor runt om i världen-ish. 🙂

Så vi stack iväg vid 20-tiden och tog en lugn jogg i den fina naturen. Det var solnedgång så himlen var alldeles rosa, efter vägen var det fina odlingar av druvor och oliver. Jag tyckte även det såg ut som pumpor på ett ställe men odlar man det här och nu?

Det är så skönt klimat här för det är inte fuktigt utan det är väldigt torrt i luften men även fast vi körde en lugn jobb så rann svetten som om någon stod och hällde vatten över oss.

När vi kom tillbaka tog vi hundarna på en runda i området så de också fick komma ut lite och sedan blev middag. Efter middagen låg jag och FaceTimade till efter midnatt och trots att det är superhärligt här så har jag verkligen något jag längtar efter därhemma! 🙂

Magväska- Länk!


3 kommentarer3 kommentarer om “Enklaste träningen på semestern”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Men jooo! Finns inget härligare! Väntar på att jag kan springa och ta i på riktigt igen! 😍😍😍

    Reply
  • Jag älskar att jogga. En sval sommarkväll finns det ingen mysigare träning tycker jag! ^^

    Reply
  • Kommer du visa vem du träffar i framtiden eller hålla han privat?

    Reply