Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:53 | July 22, 2019

Pula Kroatien

Solglasögon- Länk!

Hej på er!
Nu kommer en lite bättre update från Kroatien. Lördag morgon startade vi med en sovmorgon och sedan en god frukost och lite mys. 🙂

Sedan fick jag och Stitchan skjuts till Arlanda för att påbörja resan mot Pula. På Arlanda mötte jag upp Madde, Marjorie, IQ, deras dotter samt Jimmy och vi åt lite innan vi gick ombord på planet. Allt gick hur smidigt som helst, jag rastade Stitch direkt efter incheckningen sedan var hon i sin väska hela vägen fram och när vi landade och hade hämtat våra väskor så kunde jag ta ut henne för att rasta henne igen. Allt tog runt 4h och hon sov hela tiden, så himla duktig vovve!

När vi kom fram plockade vi ut en hyrbil och jag körde hela vägen fram till huset. Där mötte vi upp Pischa, Shawn, Danne och deras hundar. Dom hade bilat ner eftersom dom hade gjort lite olika saker efter vägen ner, vandrat i bergen bland annat. Så vi är totalt 8 vuxna, 1 barn och tre hundar och det går ju hur bra som helst. Huset som är verkligen är såär inhägnat så hundarna kan springa fritt, vi har en härlig pool som Stitch svalkar sig i för jämnan och vi alla har våra egna rum så det även fast vi är ett gäng så känns det inte alls som att vi är uppe i varandra. Det är bra sociala ytor, vi äter tillsammans och har det riktigt gött alltså!


Lite mer om min födelsedag:

Jag fick sång på sängen och Ophelia hade en så gullig body på sig som Marjorie hade knåpat ihop. När jag kom ner åt vi alla frukost och sedan blev det poolhäng. Vi lunch åkte vi och käkade pizza, det blev då en tryffelpizza och jag lovar att den var godare än den såg ut att vara. Jag menar svart mat ser aldrig nice ut haha! 😀

Neonfärgad bikini- Länk!

Efter det åkte vi tjejer och handlade så att grabbarna sedan fick laga mat. Jag var ju helt slut så när vi kom hem tog tog jag en “powernap”… vaknade 20:30 och då kom Pischa in och kollade så jag var redo för middag. Jag fixade mig och när jag kom ner hade dom dukat iordning, fixat med ballonger och vi åt en god middag. Efter den blev det lite tårta och sedan spelade vi spel. En så himla skön födelsedag med andra ord.

Inatt blev det 10h sömn och när jag vaknade kände jag att jag skulle behöva minst 10h till. Efter den här underliggande stressen så kommer allt på en gång när man väl slappnar av så idag tänker jag bara ta det lugnt, jobba i lugn och ro och ta lite powernaps när jag behöver. Det är också så himla skönt när vi är ett gäng för vi alla hjälps åt, som typ imorse när jag behövde sova ut så tog de andra hand om Stitch.

Jag behövde verkligen den här resan, med mina vänner och djuren. Byta lite miljö och få möjlighet att till att återhämta mig! <3


5 kommentarer5 kommentarer om “Pula Kroatien”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Härlig dag och GRATTIS! Kroatien är så himla fint! Har varit där en gång, men skulle gärna åka igen! 😍

  Reply
 • Tack snälla du!
  Det är väldigt fint här så du bör åka tillbaka 😉

  Reply
 • Stort grattis. Ha en superhärlig semester med vänner och stitch. Njut och koppla av. Kramisar. ☺🐶🍰

  Reply
 • Tack snälla! 😀

  Reply
 • Vilken underbar dag och grattis i efterskott ❤️ Kroatien är underbart, vi bilade ner för fjärde året i rad så fantastiskt land! Vi bor på ön Hvar rekommenderas starkt. Perfekt för vovvarna 😍

  Reply