Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:42 | July 21, 2019

It´s ma BIRTHDAY!

Grattis till mig på min födelsedag, tjoho! Idag fyller jag hela 29 år, sista året som 20+. Först måste jag bara berätta att resan ner hit till Kroatien gick hur bra som helst. Stitch sov i sin hundväska vid mina fötter hela resan, från att vi checkade in till att vi plockade ut hyrbilen och rullade mot huset som vi hyrt.

Vi är 8st vuxna, ett litet barn under ett år och tre hundar, fullt hus med andra ord men trots det är det en väldigt lugn och skön stämning. Vi alla hänger med varandra men man kan även gå iväg lite för egentid. Som nu, jag blev så fruktansvärt trött såhär på kvällen så jag var tvungen att ta en nap innan jag kunde fortsätta.

Dagen började med att jag fick en födelsedagssång på sängen. Gick ner och vi alla åt frukost tillsammans… sedan åkte jag ner i poolen. Ett riktigt uppfriskande sätt att starta min födelsedag på. Efter det tränade vissa medan jag och några andra låg och chillade vid poolen. Jag märker ju nu att när jag väl slappnar av då kommer resultatet av den längre stressen jag haft inom mig vilket gör att jag bli extremt trött. Så det skulle inte förvåna mig om jag sover bort hela morgondagen.

När det närmade sig lunch åkte vi alla och käkade pizza. Det blev en tryffelpizza för mig och den var så ruggigt god! Sedan bestämde vi att vi tjejer skulle sticka och handla medan grabbarna åkte hem till hundarna och sedan fick dom ansvara för middagen. Jag fick såklart bestämma så det blev barbecue, lite grillspett, sallader och olika röror så just nu är alla grabbarna nere i köket och donar medan de andra tjejerna ligger och lapar sol och tar hand om hundarna medan jag då ligger på rummet för att samla lite kraft, FaceTima lite med han och napa.

Efter middagen är planen att vi ska köra lite femkamp sedan vill jag nog bara att vi tar det lugnt. Jag är inte så mycket för ståhej på min födelsedag. Jag uppskattar verkligen bara att bli grattad och uppskattad men det behövs inte mycket för att jag ska bli tillfredsställd. Det där kanske ha också med åldern att göra, ju äldre jag blivit desto mindre viktigt är det typ att fira till det när jag fyller år. Eller så är det kanske också för att 29 inte är någon speciell ålder att fylla. Nästa år ska jag däremot verkligen slå på stort. 90-talsfest med allt som har med det gyllene årtalet att göra. Då tror jag det blir lite annorlunda men for now, det här räcker gott och väl! <3


8 kommentarer8 kommentarer om “It´s ma BIRTHDAY!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Varför tog du inte med killen på semester.

  Reply
 • Denna resa bokades för länge sedan…

  Reply
 • ​Undrar du vad meningen med livet är? Isåfall har jag svaret, svaret är Jesus Kristus. Han kan fylla tomrummet du känner inom dig och han kan rädda dig! Om du är nyfiken på vem Gud är eller har frågor så kolla in min blogg där du kan läsa om Gud och kommentera om du undrar något! Kram<3

  Reply
 • Haha!!! Det värsta jag vet är folk som ska försöka pracka på andra sin tro. Spå fel.

  Reply
 • **så fel.

  Reply
 • Ha ha ha Adam och Eva är lika sant som Harry Potter 😂

  Dåtidens J.K Rowling är min teori! 📙📘📗📕

  Kram från en stabil ateist! 🙌🏼

  Reply
 • Nej det gör jag inte Cenedra 😀

  Reply
 • Grattis! 🎈🎈🎈
  Det glädjer mig oerhört att höra att det gick bra med lilla söta Stitch under resans gång till Kroatien♥️

  Ha en härlig fortsatt semester! ☀️

  Reply