Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:12 | July 19, 2019

Jag har fått napp!


4h blev vi ute med båten. Vi åkte först och handlade mat och fika som vi kunde ha med oss, sedan åkte vi ytterligare 20min bort för att komma till sjön vi skulle fiska på. Vi mötte en till kompis, köpte lite glass och sedan åkte vi ut. ☺️

Jag fick första fisken, så viktigt! Dock den minsta men den räknas. Vi alla fick gäddor och vi släppte tillbaka alla vi fick. Inte nog med att vi fick napp, man fick sig en rejäl bränna också, satan vad solen stekte på idag. Jag fick stå i sporttopp tillslut och det var synd att vi inte hade med oss handdukar så vi kunde bada för det hade ju vart så himla nice!

Nu sitter vi och äter middag och ska mysa till max innan jag drar till Kroatien. Det är min första semester på så många år men jag kommer såklart jobba på som vanligt och äntligen kommer ni få mycket mer bilder och uppdateringar än det vart de senaste veckorna. 😉


4 kommentarer4 kommentarer om “Jag har fått napp!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här