Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:03 | July 19, 2019

Jag går och fiskar


God morgon på er!
Vilket pangväder det är idag vilket är perfekt för idag ska vi åka ut med båt och fiska. Jag har länge sagt att jag vill ut och göra det så igår när jag fick reda på att vi skulle ut idag blev jag så glad. 🎉

Igår blev det ju en hel del resande. Från Karlstad till Örebro. Örebro och hit för att låna bilen till Stockholm. Hämtade Stitch, packade inför Kroatien och åkte tillbaka vid 21. Innan 23 var jag här och när jag kommer in så möts jag av chark- och ostbricka och ett glas rödvin. Jag blev helt varm i kroppen! Efter en hel dags resande pga så var det här verkligen det bästa avslutet på kvällen. En riktig Netflix n chillkväll. 🥰

Nu sitter jag och äter lite mellanmål och väntar på att vi ska åka. Det ska bli sååå kul och håll tummarna för mig att jag får en fisk! 😍


5 kommentarer5 kommentarer om “Jag går och fiskar”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken fin gest … du verkar ha hittat en omtänksam och fin … ”någon” 🥰

  Reply
 • det har jag 😀

  Reply
 • Åh jag ÄLSKAR att fiska från båt, men har inte gjort det sen min mormor gick bort när jag var 12. Vill verkligen ut igen för större lugn finns ju knappast! Håller tummarna för att du får en fisk eller två 😍

  Reply
 • Då bör du åka ut snart igen för det är så härligt! 😀

  Reply
 • Typiska mellanmål för dig? 😊

  Reply