Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:48 | July 17, 2019

Mot Karlstad

Tröja-Länk!

Guys nu sitter jag och min TM Mogeh på tåget på väg till Karlstad. Jag spelar på Verket ikväll mellan 00-02 och för er som inte visste är jag faktiskt från Karlstad. Även Mogeh. Jag föddes där -90 och -94 flyttade vi till Östersund Så vi kör på ”hemmaplan” ikväll och eftersom hon fyllde år den 7e och jag nu på söndag så tänkte vi även fira oss lite innan. Det kommer bli hur kul som helst!

För typ 10 år sedan så var jag i Karlstad med några vänner och då ville jag åka och se vart det var jag bodde. Så jag tog reda på adressen och vi åkte dit. Jag knackade på dörren och frågade om jag fick komma in och kika. Där och då kändes ju det som en rolig idé, att få se allt när man var vuxen och om även se om man kommer ihåg allt, vilket jag också gjorde. Men inte fan hade jag släppt in någon i mitt hem om någon knackade på och bara ”Hej! Jag har bott här, får jag komma in och kika?” Jag hade blivit så rädd haha men dom som bodde där var otroligt gulliga och jag fick som sagt komma in och kika.

Det är ganska känsloladdat att besöka sina gamla hem. Jag har sett de andra ställena vi bott på också och man har ju så otroligt mycket minnen så jag har alltid blivit så emotionell. Har ni besökt era gamla barndomshem och hur tyckte ni det var?


8 kommentarer8 kommentarer om “Mot Karlstad”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Trodde du var från Östersund???

  Reply
 • Jag är född i Karlstad men uppvuxen i Östersund ☺️

  Reply
 • Konstigt att du hade blivit rädd å inte vågat släppa in om nån ville se sitt barndomshem men du kan ringa grannar mitt i natten för att tvätta ett spec lakan. Å inte tänker att du kan skrämma dom då 🙄🙄🙄

  Reply
 • Det är väl skillnad på att ringa till någon och att knacka på en dörr.

  Reply
 • Jag skulle bli lika rädd om någon väckte mig mott i natten av att ringa iaf..Men man är olika

  Reply
 • Gud hon ser ut som en lite mörkare version av dig. Ni va lika fkt 🙂

  Reply
 • After loߋkіng over a few of the blog articles on your blog, I trruly appreciate your ԝay ᧐f blogging.

  Isaved aas a favorite it to mʏ bookmark site list and wiⅼl
  bе checkіng back in the near future. Pleaѕe check оut
  my website too and ell me how yoou feel. https://judahquxg035.shutterfly.com/25

  Reply
 • If yоu would like to grоw your knowledge only keep visiting this site andd
  be updated wirh the neweѕt gossip рosted here. http://dm67.co/comment/html/?99977.html

  Reply