Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:54 | July 16, 2019

Kubbturnering, roadtrip & gardininstallation

Hej på er!
Tanken var ju att jag skulle jobba på som vanligt denna vecka men eftersom jag åker till Kroatien men det blev ju lite ändrade planer haha. Jag ska förklara!

Igår kväll så körde vi en härlig middag med sushi- och pizzahäng, efter det så blev det kubbturnering med härligt sällskap och när man väl ska imponera så ja… då skiter det sig. Jag var såklart kass på kubb men vi hade det så himla kul ändå!

Imorse klev vi upp runt 8 eftersom jag skulle få gardinerna installerade i min lägenhet och då behövde vi åka runt 9 för att hinna vara på plats. Så vi packade in oss i bilen och åkte till Stockholm.

När vi kom fram så kom MyWindow och började borra upp stängerna och jag ska visa er lite senare hur resultatet blev. Jag vill så gärna få klart i min lägenhet men jag har ju som sagt vart borta mer än hemma så det har ju stannat upp lite. Anledningen till det är för att jag också spenderat mer tid hos en annan person än hos mig då vi inte kommer kunna ses lika ofta framöver, så jag vill verkligen ta vara på all tid vi får ihop!

Medan dom satte upp allt stack vi och käkade, kom tillbaka och allt var klart. Medan jag jobbar tar Stitchan och han en nap och sedan ska vi ut till Bea och hennes familj och hälsa på. ☺️

(Ni kommer få lite mer uppdaterade bilder under dagen)


2 kommentarer2 kommentarer om “Kubbturnering, roadtrip & gardininstallation”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här