Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:28 | July 14, 2019

Hemma bra, borta bäst

9:30 vaknade jag imorse och var så utvilad. Dagen innan hade jag kommit hem, jobbade på och sedan på kvällen blev det en långpromenad med Stitch vid Brunnsviken. När jag kom hem åt jag middag och lade mig i soffan och kollade Sex and the City-filmen. Den kan liksom inte slå fel, är jag sugen att kolla på något meni inte vet vad då blir det alltid den. En av mina favoritfilmer faktiskt!

9:30 vaknade jag imorse. Hade bokat in mig på Styrkefest på WörkOut kl 12 och när jag kom dit möttes jag av det som gör att jag älskar stället. Det är så magiska människor som håller till där och har man en dålig dag är det bara att gå in genom dörrarna så är liksom alla ens problem bortblåsta, typ.

Jag startade i alla fall min dag på bästa sätt och på det mötte jag alla WörkOuters och körde ett ruggigt tungt pass. Det var liksom en kanonstart på denna söndag för mig.

När jag kom hem tvättade jag, återställde min Mac Air för att se om den ens var kapabel till att arbeta på. Jag behöver egentligen köpa mig en PRO som jag kan ta med på resor och jobba på men jag vill läsa lite mer om vilken jag behöver då dom kostar strax över 30 tusen. Inget spontanköp man gör direkt och speciellt inte när jag köpte en för över det dubbla för bara någon månad sedan.

Just nu sitter jag och Stitch på tåget. Det blir en hel del åkande denna sommar, jag har precis insett att jag varit borta mer än hemma. Och visst är det så att borta är bra men hemma bäst men just nu så är det tvärtom. Jag vill stanna för alltid dit vi ska men livet är inte så enkelt. Men vi tar en dag i taget och precis som man alltid ska ha med i sina CVn- hitta lösningarna i problemen. 😉


7 kommentarer7 kommentarer om “Hemma bra, borta bäst”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kan inte grabben flytta t Sthlm eller kanske ännu bättre, du till honom? 🙂 Ditt jobb e ju flexibelt och kan göras var som helst!

  Reply
 • Det är lite mer komplicerat än så men jag är övertygad om att allt kommer bli bra 🙂

  Reply
 • Kan du inte tipsa om träningspass samt kost för att träna bort fettet kring magen? 🙂

  Reply
 • Det bästa är ju att kombinera men jag själv märker bäst effekt av tung styrketräning och ett bra kostschema. Kosten är A och O för att få bort fett…

  Reply
 • 🙂

  Reply
 • varför syns inga kommentarer?

  Reply
 • gör dom inte? :O

  Reply