Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:21 | July 12, 2019

Vlogg från Tylösand

 

Tillbaka från golfbanan och det var ju hur roligt som helst. Jag är ju inte superduktig men jag fick iväg fler bra bollar än dåliga. Vissa saker man testar på kan man ju känna att det är helt omöjligt att lära sig men här känner jag ändå att det bara kan bli bättre. 🙂

Efter golfen svängde vi förbi affären för att köpa lite saker för tacomys. Vi fick även lite besök av en kompis så vi har precis ätit upp, även fått i oss lite glass och jordgubbar och nu blir det nog bara soffhäng. Blev lite för sent med båten men det var för att det var ju så roligt på golfbanan men det får helt enkelt bli en annan gång.

Innan vi tar helg så kommer nu vloggen som jag pratade om innan, nu är den uppe på min kanal och ja ni får ju säga vad ni tycker. Jag tycker att Mikaela gjorde ett så pass bra jobb att jag är villig att göra fler. Det var ju inte så ansträngande för mig att bara vara det är ju hon som gjort allt jobb so I´m impressed. 😀

Hoppas att ni får en fin helg allesammans så hörs vi på söndag! <3


20 kommentarer20 kommentarer om “Vlogg från Tylösand”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Håller med Mikaela..dina vloggar är så bra!
  Har längtat till att du ska göra mera sånt…så Mikaela du gör ett bra jobb och detta är bara början❤️

  Reply
 • Åh vad kul att du gillar dom. Det blir nog fler 😀 Mikaela är grym!

  Reply
 • Fy jag har verkligen inte tålamod för golf haha men kanske bra träning för psyket..

  Reply
 • Ja eller ett jäkligt bra sätt att avreagera sig på 😉

  Reply
 • Umgås du och xenia aldrig längre? ☺️

  Reply
 • Vi båda har mycket på varsitt håll både jobbmässigt och privat 🙂

  Reply
 • Mer vloggar!!!

  Reply
 • Weiii!

  Reply
 • Yeees, please!
  Fler vloggar, bra jobbat!

  Reply
 • Alright! <3

  Reply
 • Annica. Jag sitter hemma och har druckit ett gött glas rosé i väntan på mina fina kompisar och ville dela med mig av en sak, för om man kan göra någon glad så bör man, eller hur?

  Du inspirerar mig så sjukt mycket, vi är i samma ålder och jag har följt dig sporadiskt sen big brother. Du verkar SÅ härlig. Nåja, till sak.

  Jag blev lämnad av min sambo sedan sju år i början av detta år. Han bara körde ut mig (bodde dumt nog i hans hus…) och jag bodde runt i svindyra andrahandskontrakt i ett halvår. När jag ÄNTLIGEN flyttade mina saker från hans hus till min nya lägenhet för en månad sedan kom Norlie & KKVS låt ”tröjan du hatar” på på bilradion. Där satt jag, ensam i min morbrors bil helt full av flyttlådor som jag packat själv, och där kom den låten. Då tänkte jag på dig och ditt inlägg du skrev i ämnet.

  Vi spolar fram tiden två veckor. Jag sitter på en spårvagn någonstans mellan Majorna och Hisingen i Göteborg, lyssnar på min mixlista med låtar jag satt ihop för att peppa mig själv till att klara det här, må så bra jag kan osv. Då kommer din låt chasing shadows på, och Annica, den låten gör mig så SJUKT glad och hoppfull och jag vet inte ens varför. Där satt jag i alla fall på en spårvagn påväg till killen jag träffat på tinder och som ger mig fjärilar i magen och lyssnade på din låt och kände att, dethär, livet, kanske ordnar sig på nåt sjukt vis ändå. Jag är GALET imponerad av din musik och ser verkligen fram emot att höra vad mer du har att leverera.

  Tack för att du (framför allt) och din musik ger mig hopp. Du är girl power! 💗💅🏽💏

  Reply
 • Håll hårt i Mikaela! Superjobb med vloggen. Om hon orkar så låt henne gärna göra fler! Verkligen kanonkul att titta på. Akta så hon inte blir utarbetad bara.

  Reply
 • Jag håller hårt i henne, hon är grym! 😀

  Reply
 • Fick du dina pengar från Marcello?

  Reply
 • Deras privata affärer är väl inget som hon behöver redovisa för nu.

  Reply
 • Jo vill veta. Tar hon upp att han var skyldig kan hon berätta om hon fick pengarna.

  Reply
 • Varför sätta igång massa tjaffs igen? Inget som gynnar någon.

  Reply
 • Jag vill veta både om Marcello betalat det han är skyldig och vem det är som vill intressera Annica för golf??? Nyfiken! 😉

 • Skit i han, det kostar mig mer energi att ens bry mig om honom och det är det verkligen inte värt.

 • Nej

  Reply