Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:00 | July 11, 2019

Gumman unnade sig

Sitter alldeles mojsig framför datorn men doftar ändå väldigt gott. När klockan var runt 17 kände jag bara att nu är det dags att faktiskt unna sig något, gick in på Bokadirekt och hittade en massagetid kl 19 som jag bokade. Det var länge sedan jag unnade mig lite massage och med tanke på att jag haft en inre stress under en längre period och på det en rejäl träningsvärk så var det de bästa spenderade pengarna på länge. Satan vad underbart det var.

När jag kom fram och fick lägga mig på bänken så slocknade jag ganska omgående. Jag var så trött att jag knappt orkade svara på massörens frågor, jag ville bara att han skulle börja knåda så jag kunde slumra till och slappna av. Det var en magisk timma som jag verkligen behöver unna mig oftare, jag säger det varje gång och vips går det flera veckor innan jag kommer på mig själv. Jag tror till och med jag sa det vid årsskiftet att minst en gång varje månad bör jag kunna unna mig en massage, well senast var väl i januari om jag inte minns fel. Måste verkligen bättra mig på den fronten för det gör så mycket för både kropp och själ att bli lite ompysslad. 🙂

Denna vecka blir det mycket fokus på att försöka att hitta tillbaka till lugnet igen. Lite sovmorgnar, jobba i lugn takt, träna och äta gott. Jag och Stitch har ju åkt iväg en sväng så vi är på en plats som är väldigt lugn och harmonisk, ljudet från trafiken är utbytt till ljudet från fiskmåsar. Promenaderna vid Brunnsviken har bytts ut mot en kopp kaffe på verandan medan hon springer på en stor gård, jagar fåglar och skiter fritt. Dock är det inte så uppskattat så jag får ta några vändor om dagen för att plocka upp det haha. 😀

Imorgon tänkte vi eventuellt ta oss ut på vattnet en sväng och kanske fiska beroende på hur vädret blir. Och beroende på hur jag känner mig i kroppen kanske jag kör en vilodag från träningen eller en skön crossfit WOD. 😉


17 kommentarer17 kommentarer om “Gumman unnade sig”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh, vad skönt det låter att komma iväg ett tag. Du har rätt mycket press på dig och arbetar i mina ögon för mycket med alla kanaler. Ta hand om dig nu, vila och må bra. Haha, lilla söta Stich, kan se hur du skuttar runt och plockar upp 🙂

  Reply
 • Ja det var verkligen en skön timma.
  Fast det roliga är när Stitch väl har gjort sina behov, då tar hon typ ett segervarv haha. Springer runt som en galning och är superglad efteråt 😀

  Reply
 • Du, Stitch och ….?

  Vem är han?
  Nu får du allt berätta/visa honom snart! ❤️❤️❤️

  Reply
 • Är det något som är nytt så låt det ta sin tid innan “han” ska exponeras. Det kanske är någon som inte vill synas på sociala medier ännu.
  Låt “han” vara lite hemlig. OM det nu finns någon.

  Reply
 • Ja han ska hållas utanför detta 😉

  Reply
 • Han är magisk! 🙂
  Jag kommer nog vilja behålla detta för mig själv då detta är så värdefullt för mig <3

  Reply
 • Jag respekterar det ♥ Är glad att du har en speciell magisk man i ditt liv, det är du värd alla gånger om! ♥

  Men nyfiken i en strut är man ju ändå! Tihi 😀

  Reply
 • Hej ankan!
  Du gjorde ett inlägg förut om en foundation du hade provat men ej tyckte om. Min fråga är, då jag också är en torris och inte längre använder foundation men vill börja med det igen. Vilka tips har du på vad man skulle kunna köra med? Den behöver inte vara så täckande, det ska se naturligt ut.
  Du gör helt rätt i att unna dig, det förtjänar du!

  Reply
 • oufh då är bareminerals complexion rescue den bästa 😀

  Reply
 • Din blogg har blivit tråkig:/Du kanske borde enbart satsa på musiken.

  Reply
 • Men vet du vad?? Annica kan ju faktiskt få vara lite ledig nu på sommaren.
  Inte vet jag om du har sommarlov eller semester, men då är ju du ledig, eller hur?

  Reply
 • Jag får semester den 20e men då kommer jag nog jobba en hel del för det kommer bli magiskt att jobba från Kroatien 🙂

  Reply
 • Så ledsen över det men efter helgen kommer jag hem igen och då blir det lite lättare att jobba <3

  Reply
 • Eller hur

  Reply
 • Min kille ger mej massage varje dag ☺😍

  Reply
 • Alltså dom växer inte på träd 🙂

  Reply
 • Tycker mig se att det är i Gävle du spenderat din tid 🥰

  Reply