Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:12 | July 11, 2019

Dagens pass, jobb och Youtube

Hej på er!
Sitter med jobb upp över öronen eftersom det ska sättas en topline på nästkommande låt. Den kommer nog bli något försenad men det kommer bli ett släpp i augusti det kan ni räkna med. Plus att DJ TigerLily ville göra ett collab, hur kul!? Jag gästade ju hennes podd för några veckor sedan, träffade henne på Summerburst i Göteborg och nu ska vi göra ett collab. Det ska bli så roligt med tanke på att hon har sin publik i Australien och jag min här så det ska bli spännande att se vad som händer efter det. 😀 Hon är ju så himla gullig också, när vi träffades i Göteborg så kom hon springandes fram till mig från en Intervju och vi fick ett härligt moment haha! 😀

10:30 idag hade jag ett PT-pass och om ni undrar varför jag inte fotar så mycket är det för att alla inte vill synas via sociala medier. Det måste man ju respektera och det är därför jag inte vart så personlig på sista tiden. Det är mycket som händer privat och jag mår så himla bra trots att min hud är kaos, mina ryckningar i ögonen och näsblodet aldrig vill sluta så mår jag så bra i hjärtat. Efter den här veckan kommer jag att kunna blogga på som vanligt igen, jag gör så gott jag kan genom att arbeta runt detta samtidigt som jag försöker att bara finna mig i det och bara njuta. Det var ju så länge sedan jag kände såhär så jag vill liksom bara vara närvarande i varenda sekund samtidigt som jag försöker att inte bli för uppslukad så jag glömmer av mitt arbete. 😀

Men här liknande alternativ till dagens pass om ni är sugna på att köra:
10x4st frivändningar
10x4st militärpressar
8x4st stående rodd

10st knee tuck crunch
7st/ arm armhävningar med en hand på medicinboll
20st russian twist
-Detta gjorde jag som en cirkel på tre varv

Jag bad om ett tungt men ganska så lugnt pass med tanke på att när jag får upp pulsen så börjar jag blöda näsblod så det här kändes jättebra och när jag var klar så var jag helt slut i kroppen. Så man kan säga att någon är lite nojig över träningsvärken som kommer att komma imorgon. 😀

Efter träningen så blev det en sen lunch, smörstekt torskrygg med potatis och nu sitter jag och dricker min femte kopp kaffe för dagen om jag inte räknat fel. Idag ska båda mina låtar upp på Youtube, även en vlogg är klar från Tylösand som jag ska kolla igenom och ev släppa upp på min YouTubekanal. Jag har ju vart lite emot att köra YouTube igen för att det är för tidskrävande. Jag har inte tid att filma, jag vill inte filma själv och definitivt inte klippa. Men sedan jag gick över till CUBE och dom sköter alla mina samarbeten så kom Mikaela med förlaget att hon kunde hjälpa mig med YT då hon gått mediautbildning. Så vi testar oss fram och ser vad som händer. Så länge jag kan lägga den tid på musiken som jag behöver så är alla förslag välkomna, vi testar dom och sedan utvärderar vi och ser vad som är värt att satsa på och inte. 🙂


4 kommentarer4 kommentarer om “Dagens pass, jobb och Youtube”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Annica!

  Tycker det är jättekul när du skriver ut dina pass. Det ger en superbra inspo och jag brukar skriva ner dom och göra dom på gymmet efter 🙂 Men skulle önska att du skrev ut vilka vikter du använder. Vet att det är olika från person till person, och du är ju väldigt stark – men är det så att man inte kan ta lika tungt som du gör så är det ändå lite peppande, för då kan man ha det som mål att bli lika stark 😀

  Ta hand om dig!

  Reply
 • Gud vad gullig DJ Tiger Lily verkar! Kul, hoppas det blir något stort av ert samarbete. Bara positivt att bli känd utanför lilla Svedala 🙂 Lycka till!

  Reply
 • De symptom du beskriver ska du inte ta lätt på! Jag tycker du ska lägga ner alla hårda pass och bara ta lugna promenader.

  Kram 🌸

  Reply
 • Näsblod beror 8 fall av 10 på att man har brist på c-vitamin. Prova börja med tex camucamu eller annan bra c-vitamin och se om det funkar mot näsblodet. Ryckningarna kan bero på magnesiumbrist. Även om du kanske intar det så kanske du tar för lite. Maxa dosen en stund. Eller byt sort. Glycinat är en bra form. Hoppas det löser sig!

  Reply