Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:44 | July 7, 2019

Soffhäng, sangria och massa mat

Hej guys!
Jag har haft en så himla mysig och chill helg som involverat soffhäng, massa mat, godis, minigolf, fotboll, sangria och pingismatcher. Precis vad jag behövde med tanke på att förra helgen var raka motsatsen till chill.

Förra helgen var det ju Lollapalooza och jag hittade lite bilder på telefonen som jag inte lagt ut. Känner mig fortfarande lite sliten från det, ryckningarna i mitt vänsteröga är fortfarande kvar och jag känner mig lite seg i kroppen så det har fått bli en vilovecka från träningen också. Jag har blivit duktigare att lyssna på min kropps signaler. Hade detta vart förra året hade jag pressat mig själv till max men vi såg ju hur ”bra” det gick.

Imorgon åker jag till Tylösand då jag ska spela på Club Monday, även denna vecka ska jag försöka få klart min tredje låt. Jag försöker att släppa musik var 6-7e vecka och jag märker ju stor skillnad från mitt första till andra släpp. Spridningen blev verkligen dubbelt så stor genom att släppa en andra låt och det är så kul att det är stor spridning även Internationellt. Min musik spelas såklart mest i Sverige men på andra plats kommer Italien med ganska stor procent lyssningar sedan efter det USA och Tyskland vilket är superkul! Jag har fått en del DMs på Instagram när folk är ute och reser och filmar när de är på en restaurang eller beachclub och min musik spelas, så himla kul när ni skickar sådant! 🙏🏻

Sedan vill jag bara slinka in en liten påminnelse om att våga säga till personer vad ni tycker och känner för dom. Vi är alldeles för duktiga på att låta våra känslor vara just känslor som stannar inombords. Delad glädje är dubbel glädje! 😉


7 kommentarer7 kommentarer om “Soffhäng, sangria och massa mat”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så kul att se hur du utvecklas, har följt dig i några år och är verkligen imponerad på hur långt du har tagit dig!
  Det är du värd! <3

  En liten fråga, du har kanske skrivit om det förut, men vart har du köpt det fina halsbandet du har på dig? Har letat efter ett sånt så länge! 🙂
  Kram

  Reply
 • vad kul att du följt med så länge 😀 Tack snälla!

  Pernille Corydon är det ifrån 😀

  Reply
 • Annica! Hur gjorde du med dina yeezys? Tog du din vanliga storlek eller gick du upp en? Är osäker på hur jag ska göra.

  Reply
 • ett tips är att gå upp en storlek för dom är lite trånga!

  Reply
 • Umgås du inte med Zenia & Ellen längre? saknar dom i dina instastories!
  din helg låter som att den varit sååå mysig & helt i min smak!

  Reply
 • Det har blivit väldigt lite på sista tiden tyvärr. 🙁

  Reply
 • såg nu att jag skrev Xenia helt fel 😂😂
  tråkigt! ni verkade vara så jäkla tighta. jag var alltid så avis på er vänskap & ville hänga med er 😍

  Reply