Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:24 | July 4, 2019

Trimma hårfästet

Hej!

Är hemma efter någon dags välbehövlig relax, Stitch och jag har vart ute på “landet” en sväng och verkligen bara varvat ner eftersom de kommande dagarna blir det en hel del jobb med musiken. Kom hem imorse och det blev redan snabba puckar, jag fick en tid hos frisören då mitt hår är lite kaos just nu. Topparna behöver sig en rejäl omgång och sedan efter det ska jag möta upp han som vill göra ett musikcollab. Han är i Sverige i någon vecka till så idag ska vi mest se om vi tänker likadant. Så efter mitt frisörbesök ska jag ska möta upp honom och vi åker ut i Skärgården för typ en sen lunch/ middag och spånar lite idéer. Det här är en sådan möjlighet att antingen blir det ett genomslag eller så blir det inget alls så jag är lite nervös men försöker att inte jaga upp mig för mycket. Jag kan liksom inte förstå hur dessa möjligheter bara kommer till mig sådär men å andra sidan tror jag verkligen på det här att vill man något väldigt mycket så gör man saker som i sin tur öppnar dörrar och fönster och vips går det som man vill. Så vi får hålla tummarna och ni kanske får se under dagen via min Instastory vem det är, det beror på om han tillåter att man fotar och filmar.

Jag tänkte ta upp en sak som blivit så otroligt trendigt. Under inspelningen i måndags berättade Marre om hur folk trimmar sina hårfästen för att man ska få en snyggare hårlinje, det här är något som Kardashians gör för att få en så rak och jämn linje. Så i förrgår var jag tvungen att testa. Jag tog fram brynkniven från Depend (ni hittar den här för 69kr) och jämnade ut mitt hårfäste. Ni kan se på bilden nedan hur mitt hårfäste gick i pannan, det var liksom lite hår mitt i pannan som gick ner, den skalade jag bort helt så det blev en rak jämn linje. Gjorde även samma sak vid mina tinningar för att det skulle bli en jämn kant hela vägen ner mot örat. Även om jag har mycket hår så ser det på något sätt mycket tjockare ut när trimmade hårlinjen men direkt efteråt tänkte jag bara “hur kommer det se ut när det växer ut?” haha. Kommer jag få gå med stubb i pannan liksom? Jaja vad gör det, nu har jag testat på det här och får se hur länge jag pallar hålla efter det. 😉

Nu ska jag fixa mig, min dagmatte kommer och passar Stitch medan jag är hos frisören och sedan möter upp han som jag ev ska göra ett collab med sedan blir det en tidig kväll. Skulle behöva ta igen en veckas sömn, tur jag är ledig i helgen!


8 kommentarer8 kommentarer om “Trimma hårfästet”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Roligt att det går bra men blir tokig på din nya sida, texten o bilderna bara hoppar runt!

  Reply
 • Jaa, gör något åt det, ska det vara så svårt.

  Reply
 • Jag har inga problem med varken text eller bild. Tror det bara var första dagen som det var knas men nu är det fine.

  Reply
 • Hade nog inte lagt märke till hårfästet om du inte sagt något men tycker nog att det är lite gulligt med ‘ fluffet’ som var innan😊
  Hoppas allt går bra idag🍀

  Reply
 • Ska vara helt ärlig här nu. Såg din IG Story och måste bara säga: var försiktig med Logan Paul. Jag vill att det ska gå bra för dig och tanken på att du kanske ska släppa något med honom får mig att rysa. Så obekvämt. Vet ärligt talat inte om jag skulle kunna supporta en sådan låt, eller vad det nu blir. Ärligt, så har han inte den typen av image som du vill bli känd för att associera dig med. Jag vet att alla följarna och dylikt kan locka men låt oss säga såhär, han och hans brorsa Jake Paul är hatade bland otroligt många i USA (och i många delar av världen). Det var ett tag sedan han gjort något riktigt fruktansvärt, så kanske han jobbar på att förändra sig. Som artist/producent skulle inte jag vilja vara med på den resan i alla fall. Man vet aldrig vart det slutar. MEN! Det är ju upp till dig och jag säger bara det här för att jag vill att du ska lyckas. Som sagt, var försiktig med hur du och din musik blir introducerad till resten av världen. Du är så duktig och dina låtar är riktigt bra!

  Reply
 • Skulle tro att folket Annica har bakom sig vet vad Logan Paul är för typ och kan handskas med den situationen.
  Sen finns det mycket bröderna gör bara för att få YT tittare. Men allt är inte skit med killarna.

  Reply
 • *applåder*

  Reply
 • Plocka med pincett istället nästa gång! 😁 gör superont men håller längre 🙈

  Reply