Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:44 | July 2, 2019

Jag blir stylad av Lisa Anckarman

Hej sötisar!
För varje dag som går vaknar jag tidigare och tidigare, det blir alltså färre timmars sömn för nu har det blivit lite för sent de senaste dagarna så nu imorse var mina ögon så svullna, ryckningarna i mina ögon har fortfarande inte släppt och jag hade halsont. Dessa tecken gjorde att jag avbokade helgen. Tanken var att jag skulle till Båstad och Summeron men på måndagen har jag en spelning i Tylösand och jag kände verkligen att jag måste prioritera. Jag behöver vila, jag vill spendera mer tid med min hund, träna, äta bra och även kunna sova som jag ska. Så jag avbokade det så idag fram till på söndag har jag inga saker så inbokade och känns så himla bra. Så fort något tar emot så bör man lyssna på sig själv och det gjorde jag nu, bra där Annica!

För några veckor sedan så åkte jag hem till Lisa Anckarman för en ny stylingvideo. Vi gjorde ju en för ett par år sedan och det är så kul att se hur hon utvecklats och hur duktig hon är när det kommer till att styla människor. Hon är en av få som vågar kasta på människor de här udda plaggen eller accessoarerna och får det liksom att fungera och det älskar jag verkligen med hennes tankesätt. Jag vet det finns några som tänker “det där skulle jag aaaadlrig kunna bära” men alla är ju olika bekväma i allt och mycket handlar ju om hur bekväm man är i sig själv också och vad man trivs bäst i.

Jag personligen älskar plagg som inte sitter för tajt för jag vill ha spelrum att trycka en burgare utan att känna mig obekväm om jag blir svullen typ. Jag vill kunna röra mig, är jag sugen att gå ner och köra masken på dansgolvet ska jag kunna göra det utan att visa hela min Brittney. Det som jag verkligen tar med mig efter denna styling det är att satsa på lite större byxor som ger en illusion av att jag har mer former än vad jag faktiskt har. Markera midjan mer och gärna lite högre upp, visa mer ben och jag älskar looken med sneakers och strumpor. Jag gillar ju att känna mig avslappnad och cool mer än fin och det fångade verkligen Lisa upp.

Kika på videon ovan och alla plaggen hittar ni länkade under klippet i hennes Youtubekanal!


1 kommentarerEn kommentar om “Jag blir stylad av Lisa Anckarman”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Vart kan man köpa den gröna Ozzy t-shirten du har på dig på bilden till vänster?
    Har kollat Boohoo men kan inte hitta den.

    Reply