Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:03 | July 2, 2019

Blowout Chair by TRESemmé -Paula Rosas

Innehåller adlinks

Min klänning- Länk // Jacka (liknande)- Länk // Höga strumpor- Länk // Chynky sneakers- Länk

Nu är vi klara efter ett givande möte med CUBE, vi hade en liten workshop för att se hur vi kommer att kunna förbättra jobbet via mina kanaler och dylikt! Sedan har jag två frågor till er. Som influenser jobbar man ju med samarbetspartners och mina frågor lyder:

-Vilka samarbeten tycker ni inte en influenser ska göra?
-Vilket företag hade ni velat se mig jobba mer med/ eller vilket typ av område?

Det hade vart intressant att få höra era åsikter eftersom ni är ju anledningen till varför jag jobbar med detta bland annat. Så allt som på något sätt kan förbättra mina kanaler vill jag ta del av!

Igår spelade vi in andra avsnittet av Blowout Chair by TRESemmé och det är ju så förbaskat jäkla roligt. Btw måste sluta svära, fick avbryta ganska många gånger igår pga mina svordomar men dom är ju så himla bra beskrivande ord. Säger man “jäkla bra” så är  ju det snäppet bättre än “grymt bra”. Men jag var lite trött i huvudet och hade ont i nacken efter söndagens spelning och det är jobbigt när man inte känner sig i någon grym dagsform, speciellt inför något sådant här där man vill presentera sitt bästa. Jag tycker att det är kul att jobba framför kameran, speciellt igår när Paula Rosas var vår gäst då jag känner henne privat.

Alltså vi ses ju för det mesta på träningen så igår när hon fick sitt hår stylat, vilken gudinna. Hon är så himla vacker och på det en fantastisk personlighet. Hugo! Håll hårt i henne för det finns inte många brudar som Paula. Hon är liksom en tvåbarnsmamma, jobbar heltid som influenser samtidigt som hon har tiden att prioritera sig själv och sin träning. Vem är hon!? 😀 Jag kan knappt dricka mitt morgonkaffe och trycka igång en diskmaskin samtidigt…

Men hon fick i alla fall otroligt fina lockar och det är så kul för även jag får lära mig så många bra knep där man bara “men guuuuud, det måste jag testa” så imorse hoppade jag in i duschen. Jag tvättade mitt hår och gjorde precis som Marre gjorde igår på Paula när det kommer till produkter. Visste ni tex att man kan lägga torrschampot i blött hår för volym? Och jag som alltid vill ha håret framåt fick lära mig en ny fönteknik som verkligen fungerade kanon imorse. Vi har verkligen så kul samtidigt som vi lär oss något. Tänk om det ändå vore så när man gick i skolan, då hade jag kanske vart lite smartare! 😉

Nu ni! Nu ska jag och Stitch gå mot centralen, vi två ska åka iväg i någon dag för att bara chilla och ha det mysigt. Har ju bara flugit med henne innan men nu ska vi åka tåg och det kommer att bli så mysigt! 🙂

Vackra kvinna! Den dagen jag köper en ännu större lägenhet ska jag har ett glam room som ser ut såhär! 😉TRESemmé får gärna fylla upp det med härliga produkter. 😉 Ni hittar deras produkter här- LÄNK!Genomgång. Såhär ser den lyxiga tvätten ut, kreativa gänget! 😀  När du ser killen du gillar och du tänker haffa honom- blicken.  Paulas energi, älskar den!    


41 kommentarer41 kommentarer om “Blowout Chair by TRESemmé -Paula Rosas”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ha så kul med karln din! :-*

  Reply
 • Vem? 😅

  Reply
 • Vem han är det vet jag ej 🙂 men fick intrycket av att du Stichan skulle och hälsa på honom en sväng så som du skrev i inlägget.

  Reply
 • Sedan du bytte till Cube så laddar inte dina bilder till inläggen upp som de ska via Bloglovin’-appen längre. Kanske något som kan fixas? 🙂

  Reply
 • Åh attans. Vi har glömt att lägga in den koden. Tack för påminnelsen, det ska vi lösa 💕

  Reply
 • När du har vissa samarbeten. Har du något antal foton du måste lägga upp? Många av dom är ju nästan identiska.
  23 på det här och över 30 på LOLLAPALOOZA.
  Förstår om du vill visa vad du gör men oj vad scrollande det blir.

  Reply
 • Nej jag vet, det blev lite bombning där men jag hade svårt att välja. Ska bli lite mer noggran 🙏🏻

  Reply
 • Samarbeten och produkter som du faktiskt står för och använder. Blir galen över att få nytt smink och hudvård i tusentals på t.ex. instagram. Folk kan omöjligt “älska” olika hudvårdsgrejjer efter en användning 😅. Ärlighet varar längst! Kör så det rycker

  Reply
 • Jag håller med! Jag gör bara samarbeten jag står för, speciellt inom skönhet och träning men jag ska ändå tänka om en extra gång innan jag tackar ja.

  Reply
 • När kommer avsnitten du ska vara programmledare i ? vart kommer man kunna se dom ?

  Reply
 • Dom skulle släppas nu den 1a men jag tror det blir lite fördröjt. Men nu i juli kommer dom nog ☺️

  Reply
 • Det viktigaste för mig är att influencers bidrar till en hälsosam syn på saker och ting. Ditt sammarbete med kosttillskott, superbra! Att du gör reklam för (eller vad det bara tips obetalt minns inte) för hållbara transportmedel, suuuperbra!
  Jag själv gillar inte tex ideal of sweden, daniel wellington och sådant som dom flesta visar för jag är emot överkonsumtion, saker man inte behöver. Att ha 50 olika skal till sin mobil blir väldigt ogenomtänkt på något sätt. Om du förstår min poäng. Jag vet ju att alla har olika förutsättningar och att det finns lyx i olika grad, men jag är mer för att man handlar second hand och bara nödvändiga saker, vilket du ju har sagt att du gillar! Så det är superkul! Jag gillar oftast dina sammarbeten 🙂

  Reply
 • Håller helt med Nathaliew ovan. Så bra skrivet!

  Jag gillar även dina träningsinlägg väldigt mycket, så gärna fler samarbeten inom träning och hälsa 😃

  Reply
 • Vad kul att du gillar träningen för det gillar jag att skriva om. Så fort jag är fri från förkylningen så kommer dom tillbaka. 🙌🏻

  Reply
 • Jag håller helt med, det är viktigt att vi bidrar till hälsosammare syn på saker och det försöker jag verkligen göra. Gör inga samarbeten som rör alkohol eller tobak även om det är alkoholfritt eller nikotin/ tobaksfritt.

  Trycker alltid för miljövänlig transport och försöker alltid ge en hälsosam syn på träning och kost! Men vad bra att du gillar det, ska ta med mig det! 💕

  Reply
 • Och nu gör hon reklam på story om ideal of sweden😂😂 dom lär betala bra eftersom alla gör reklam för dom.

  Reply
 • Hej

  Jag har två ”issues” med din nya sida. Bara så att du vet och förhoppningsvis så kan det fixas. Jag läser din blogg på min telefon (iPhoneXR). Det har alltid funkat bra – fram till nu. När jag först kommer in så funkar allt som vanligt. Jag börjar läsa och efter ett per minuter så hoppar det till och storleken dubblas, vilket för mig innebär att jag plötsligt bara ser halva bilderna och halva texten. Plus att jag hamnar på ett helt annat ställe i texten. Så jag måste krympa sidan för att kunna se den i sin helhet igen, samt leta upp var jag var någonstans. Ingen jättekatastrof direkt, men det händer varje gång och det är så jävla irriterande. Detta upprepas också lite då och då när jag är hör inne.

  En annan sak är när man läser kommentarerna. På slutet står det alltid ”Visa fler kommentarer”, men när man klickar på den så händer absolut ingenting. Vet inte om det är för att det inte finns mer kommentarer (men då borde den inte finnas där) eller om det är någon annan glitch.

  Jag har inte kollat hur det fungerar från min MacBook ännu, så jag kan inte ge dig någon feedback om det. Kanske finns det mer problem när jag kollar på den – eller kanske allt fungerar perfekt?

  Annars tycker jag att allt ser helt ok ut. Stilrent, inte för plottrigt – men (om man ska vara kritisk) det har ingen direkt WoW faktor heller. Men det beror ju helt på vad du är ute efter. Jag gillar att den är enkel, men jag ”vet” också vem du är och vad din blogg handlar om. Jag behöver ingen fancy header.

  Reply
 • Lotta, knappen med *visa fler kommentarer* verkar vara en bromskloss för kommentarer Annica inte vill ha. Den funkar inte och den dyker ibland upp efter rensade kommentarer.

  Tråkigt att det bara ska vara *klappar på axeln* kommentarer hela tiden. Tycker att läsarna över lag är trevliga även om det ges kritik mot något.

  Jag har länge irriterat mig på Kissie som gör exakt det Annica gör fast det går några veckor mellan och hon rensar så att alla kommentarer är om bara om hur bra hon är. Och nu gör Annica precis som Kissie, rensar kritiska kommentarer fast dom inte ens är otrevliga. Ingen ska behöva ta påhopp men att tycka att den här bloggportalen suger och att Annica blivit dryg med sitt jag, jag, jag är väl inte fel att säga. Handlar inte om henne som person utan om hur hon uppträder.

  Reply
 • Håller med. Kom ner på jorden igen.

  Reply
 • Det ligger kvar bra många “kritiska” kommentarer, bland annat mina. De enda jag sett som nu är borta var namnet på någon kille.
  Man ser ju hur många kommentarer det är på ett inlägg, så knappen på visa mer finns där även om det inte finns fler att visa.

  Reply
 • Sanna: jag vet inte riktigt vad det är för knapp ni menar men ska be teknikerna kolla på det!

  Jag tar endast bort kommentarer som på något sätt är taskiga eller rentav elaka. Konstruktiv kritik är jättebra men jag vill inte ha någon dålig energi på den här sidan.

  Sedan kan det vara så att har någon kommenterat något taskigt innan så är det ip-numret markerat sedan innan och hamnar i skräp automatiskt så det kan vara därför det också blir som det blir.

  Trist att du tycker att jag verkar vara för ”jag jag jag” men när man spenderat så många år och bara fokuserat på andra personer kanske det bli så att jag gillar att boosta mig själv lite. 🙈

  Reply
 • Tack för svar Annica! Det finns en ljusgrå knapp under alla kommentarer som man kan klicka på, det står * visa fler kommentarer*
  Ärligt tycker jag att du är suverän, kommit långt och är värd det men ett antal av dom senaste typ 5 inläggen utom detta har bara varit ego, lite too much. Kanske bara någon dålig sida hos mig som kickar in av det 🙂 Ber om ursäkt, inte meningen att förminska dig. Du har rätt att vara glad åt din framgång!

  När jag var i din situation fast med helt annat jobb så var alltid min tanke att * visst, nu gjorde jag något bra, vad kan jag ge tillbaka till andra som faktiskt inte lyckats än* och så skänkte jag till välgörenhet. Jag sparade givetvis också vilket behövdes för just det jag utförde rationaliserades bort hos många företag. Jag hyrde in min kompetens till massor av företag och går det dåligt för företag så är konsulter det första dom drar in på.

  Det är nog där krocken blir, du vill köpa mer o mer, större o större osv. Jag är totalt annorlunda i mitt tänk.

  Den här bloggportalen är under all kritik, överskriften delas upp fel. Det borde isf bli 2 rader med hela meningar, skulle se bättre ut. Ärligt tycker jag att det skulle räcka med endast Insta. Du borde gå head over heals för musiken istället.

  Reply
 • När jag läser från en PC med Chrome så får jag om jag scrollar mer än ett nedlägg neråt upp ett meddelande om att sidan inte kunde laddas och att minnet är överbelastat, typ. Har aldrig hänt förut, så det är någonting som har hänt sen du bytte till Cube. När jag läser från mobilen, en Huawei, får jag precis som Lotta, fast tvärtom, dvs sidan hoppar till och allt blir hälften så litet så jag måste förstora sidan för att få en normal vy.

  Reply
 • My: jag kanske måste minska mina bilder lite så dom inte överbelastar för er. Tack för feedbacken.

  Reply
 • Hej Lotta!
  Ska be teknikerna kolla på det, tack för feedbacken!

  Nej jag vet inte om sidan ska ha någon wow-effekt. Är det något speciellt du tänker på?

  Kramar

  Reply
 • Nej, inte jag iallafall.

  Jag gillar den som den är. Det var mer ett svar till dom som klagat och inte tyckte om den (kommer inte ihåg vad dom kallade den för) men även också ett försök att samtidigt försöka förstå vad det är som gör att dom tycker den ser amatörmässig ut.

  Du är fucking Annica – du behöver ingen WoW-ig header. Den du har är perfekt.

  Reply
 • Hon är verkligen naturligt vacker Paula! ☺️

  Reply
 • Ja Paula är otroligt vacker!

  Reply
 • Jag tycker inte att en influenser ska göra politiska samarbeten, eller kanske ens berätta vilket parti man sympatiserar med. Jag tror inte att äldre bryr sig, men många yngre tar lätt åt sig bara för att ens ”idol” tycker något.
  Jag tycker heller inte att samarbeten på skönhetsoperationer är speciellt ”fräscht”, och där vet jag att du håller med. 👌🏻
  Reklam med ideal of Sweden tycker jag inte heller om, det är bara överkonsumtion. Vem bryr sig om massa mobilskal?! Jag har mitt tills det går sönder, jag byter ju knappast efter humör/outfit…

  Reply
 • Jag håller helt med dig i detta när det kommer till politik och operationer.

  Sedan behöver man göra som alla andra, jobba för att få in pengar men jag ska verkligen ta med mig detta! 🙏🏻

  Reply
 • Varför ta emot alla drivor av kläder som bloggare verkar få sig tillsänt, åtminstone de som man ej har samarbete med. Tänk på miljön.
  Minska på antalet bilder, de blir inte intressantare för att det är flera, nästan likadana bilder.
  Vad jag kan förstå så behövs bloggen , för där finns ju de “fans” som gillar musiken.

  Reply
 • Jag tar inte emot saker jag inte gör samarbeten med.

  Reply
 • Jag tycker det värsta samarbetet en influenser kan göra är för spel. Vissa säger att man har ett personligt ansvar och klart man har det men när man erbjuder “gratis” pengar att spela för osv tror jag det är många unga som testar för första gången. jag har 3 stycken i min närhet som tagit livet av sig pga de började spela, blev beroende och tillslut var så skuldsatta att de inte såg någon annan utväg och omgivningen hade ingen aning om problemen förrän de gått bort. Samarbeten med filler vet jag inte hur jag ställer mig till då jag själv gjort det och där anser jag att det är lite upp till personen om man vill göra eller inte. men det är ju inte samma påverkan som tex med spelberoende enligt mig iaf. Btw du är grym och så jäkla kul att följa dig! Fy fan vad du blomstrat efter du och Marcelo gick isär Damn gilr

  Reply
 • Jag skulle aldrig göra det. Aldrig samarbeten som på något sätt kan påverka människor negativt! 💕

  Reply
 • Jag tycker du kan göra mer inlägg om Cocoa Brown då jag ääälskar den busen och använder den flera gånger i veckan haha. Såg att någon annan kommenterade att influencers inte ska göra reklam för spel och det kan jag helt hålla med om. Jag lever med en person som har varit spelberoende och det är så jävla hemskt!! Så det vill jag verkligen inte se någon göra reklam för.

  Reply
 • Åh jag älskar också Cocoa! Kan göra ett uppdaterat inlägg om det 😍

  Reply
 • Är sjukt less på Daniel Wellington, ideal of Sweden och alla dessa matsponsorer..

  Reply
 • Jag förstår det då många influencers gör dessa samarbeten. Även jag…

  Reply
 • Tycker det är såå trist med alla influensers som gör reklam för diverse skönhetsingrepp, allt från spruta in skit i ansikte och läppar till rena kirurgiska ingrepp. Så många unga tjejer som växer upp där detta är helt normaliserat, där ett av ens största problem bör vara om man riskerar att få skrattrynkor eller ej och kroppen aldrig duger utan besök hos Dr Plastik. Blä.

  Reply
 • Vart är din jeansjacka ifrån? 😀

  Reply
 • Samarbeten med företag som står för likvärdighet och hållbar utveckling är viktigt för mig. Även sådana företag som belyser samhällsproblem och står för en verklighet är bra tycker jag. Sen om det handlar om välgörenhet, utseende produkter eller tjänster spelar det ingen roll. Men personen bör göra noggrann research så inget ”gömmer” sig bakom. 🙂
  Älskar dina inlägg om vardagen! Jag är en person som gillar igenkänning.
  Keep up the good work! :*

  Reply