Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:29 | June 28, 2019

“Great things in business…”

“Great things in business are never done by one person. They’re done by a team of people” 

 

Och vi är LIVE!
Hej och välkomna till ett nytt kapitel när det kommer till mina sociala medier! 😀

Som några av er kanske vet så är jag en person som kan vara tillfreds med saker och ting, men jag nöjer mig aldrig. Det är för jag älskar att gå framåt och utvecklas! Och under dessa 7 år med sociala medier har jag kommit dit jag är pga att jag har jobbat hårt. Men för några dagar sedan tog jag det valet att teama upp mig med CUBE. Nästa steg inom sociala medier var alldeles för svårt att ta själv och när jag fick förfrågan så kände jag bara “det här är inte en dag försent”. Klart som fasen att jag vill jobba med människor som tror på mig och vill se mig gå framåt. Så när vi satt i mötet och dom bara “du kan ju tänka på saken och känna efter hur det känns och så…” Alltså det jag svarade dom var “När sätter vi igång!?” haha! Jag tvekade inte, satt inte och försökte deala eller dylikt för jag kände förtroende direkt för dessa människor och när någon tänder en låga inom mig som teamet på CUBE gjorde kände jag bara “det är ju här jag ska vara”.

Jag känner att jag är på rätt väg och det känns helt fantastiskt att jag får utöka teamet som jag har runtomkring mig. Samin och Sweagents som ser till att jag får åka runt och spela. Erik och Loud Management som kopplar ihop mig med rätt människor när det kommer till att producera musik. Min assistent Mikaela som gör jobbet jag inte klarar av och nu även CUBE-gänget som kommer att få mig att växa i en bra takt när det kommer till varumärkesbyggande och sociala medier. Wow det känns rätt så mäktigt ändå att jag startade allt själv från noll och nu får jag göra det som jag verkligen vill göra och på det ha massa människor omkring mig som vill mitt bästa. Några som ger mig det stödet jag behöver och några som verkligen vill vara med och skriva den här framgångssagan tillsammans.

Jag säger det varje gång till mina numera kollegor att jag är så jäkla lyckligt lottad att jag har alla dessa hårt arbetande människorna runtomkring mig, för tillsammans kommer vi skapa något stort. Nu kör vi! <3


31 kommentarer31 kommentarer om ““Great things in business…””

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Grattis! Detta förtjänar du så så mycket!! Woho! Då har jag följt dig i mer än 7 år nu. (Sen bb tiden) sån utveckling!!!! ÄLSKAR

  Reply
 • Tack Malin! 😀
  Ojojoj fan vad häftigt!

  Reply
 • Ja många kämpar och då brukar det gå bra. Har också jobbat med människor som sett jag kan utvecklas och lärt mej mycket. Vara på en arbetsplats och bli nästan osynlig nej det är inget för mej. 😊 man får bjuda till och ge av sig själv om man vill komma vidare.

  Reply
 • GRATTIS! Du är värd allt bra för tusan vilken grym tjej du är! Kram

  Reply
 • Tack Nathalie! Så snällt av dig! <3

  Reply
 • Wow så bra!! 😀😍

  Reply
 • Så kul att få jobba med ett team!

  Reply
 • Grattis!!! Härligt att se att hårt arbete lönar sig. Men är det här webbplatsen du ska vara hos nu? Ser ut som en hemmagjord tonårsblogg. Såååå tråkig och bakvänd. Eller blir det bättre snart med typsnitt, upplösning av foton och så?

  Ledsen att jag är negativ men förväntade mig mer av det företaget. Hoppas jag har fel 🙂 och att det blir en smiley av tecknet, annars får jag vatten på kvarnen.

  Lycka till nu, allt annat går ju på räls så vad är väl en bal på slottet? Är ju ändå inte medier du vill satsa på.

  Reply
 • Alltså den är i princip lika som min innan bara det att jag kan ha större bilder och bättre kvalitet. Den största skillnaden är den ni inte kommer att se direkt från dom med utav det jag gör 😉

  Reply
 • Men “Emma” skäms på dig, fy fasen vilken elak kommentar! Föddes du sådan eller har du blivit bitter på äldre dar? Har du haft en tuff barndom? Vad är det som gör att du skriver en sån hemsk kommentar? Jag förstår verkligen inte!!!

  Reply
 • Alltså, jag får hela tiden varningsbesked från sidan att den inte är säker. Nä usch, det här var verkligen en jobbig blogg att läsa. Får bli Insta istället. Förstår inte hur du tänkte här……

  Reply
 • Trist att du känner så. Ingen fara på denna sida, det är samma innehåll som tidigare så det kanske är något med din webbläsare?
  Jag tänkte på mitt bästa!

  Reply
 • Emma, vaknat på fel sida? 🙂

  Tydligen är du intresserad av hennes liv eftersom du är här och kommenterar.

  Du ska alltid tänka innan du säger eller skriver något. 1. Är det här viktigt att förmedla? 2. Måste jag förmedla det här? 3. Är det jag vill förmedla banbrytande? 4. Kommer någon att lyssna, att bry sig?

  Seså, somna om nu och hoppas du får en fin helg! Och nä, jag försöker inte vara nedlåtande utan vill bara skoja till det hela. Vi har så mycket negativt runt oss ändå, roligare med en positiv anda. 🙂

  Reply
 • Kommer nog inte gå in på bloggen lika ofta nu tyvärr. Väldigt tung och jobbig sida. Definitivt ett nerköp 🙁 kan du inte återgå till din gamla igen?

  Reply
 • *din gamla

  Reply
 • Det är för att mina bilder kan vara högupplösta nu så dom är i bättre kvalitet.
  Nej det kommer jag inte.

  Reply
 • Ja har inga problem med hemsidan..allt verkat okey!
  Bra samarbete med Cube för dig❤️

  Reply
 • Alla jag har frågat har tyckt att det fungerat jättebra men har man kanske inte jättesnabbt internet kan det ta lite tid pga att bilderna är högupplösta nu.

  Reply
 • 29 år i år annica. Nu är det dags att börja tänka på kids innan det blir sent 🙂 mycket bättre att vara en ung mamma, kroppen orkar mer å man är inte den äldsta mamman i gruppen 🙂

  Reply
 • Vad är det för fel på att vara den äldsta mamman i en grupp? Annica tränar och har alltid lagt prio på detta så hon kommer nog vara pigg tills hon är 100 år och vem vet, hon kanske inte ens vill skaffa barn! Sug på den du!

  Reply
 • Vad har du med det att göra?! Dessutom ska man väl ha någon att skaffa barn med, och ett stabilt liv?

  Reply
 • Det här är ju egentligen inget som någon annan ska säga till mig om. Visst har jag skämtat om det men jag vill ha ett stabilt förhållande med någon som jag kommer att spendera resten av mitt liv med innan jag tänker tanken på kidzzzz. Men däremot ska jag frysa ner mina ägg!

  Reply
 • Jag vet inte, men det känns som du kommer blogga mindre nu. Annat som kommer ta din tid.

  Reply
 • Ja hon har ju skrivit att hon kommer prioritera musiken och inte bloggen så det stämmer nog. Tycker hon gör helt rätt, man måste smida medan järnet är varmt och musiken är ju det hon brinner för!

  Reply
 • Inte sett hon skrivit det. Men nu tre dagar och inget bloggande. Varför byta bloggportal då?

  Reply
 • Kanske just för att hon ej hinner själv och vill ta hjälp m samarbeten osv. Om du vill följa henne dagligen rekommenderar ja att du skaffar Instagram, där postar hon mkt 🙂

  Reply
 • Ok men tycker bloggen är roligare änn insta. Ha en härlig sommar.

 • Ok tack desamma!

 • Musiken kommer först men jag har mitt schema att följa 😀

  Reply
 • Nej då, det kommer bli lättare nu när jag har ett team 😉

  Reply
 • Tog du bort när jag skrev sorry tycker inte layoten här är så bra fett besviken blir jag. Så mycket fint man skrivit till dej. Märks att man inte känner dej alls. Det får stå för dej men taskigt. Vi har alla våra drömmar och många får dom uppfyllda. Var glad för andras skull.

  Reply