Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:10 | June 26, 2019

Tung styrketräning gör dig tight!

Innehåller adlinks

Topp- Länk! // Shorts-  Länk! // Skor- Länk!

Aeeee vad är det för väder idag? Spöregn… Tur att jag har möten och ska sitta med musiken idag, känns lite bättre för samvetet att sitta inne då plus att Stitch inte är sådär jättetaggad på att vara ute när det är sådant här väder.

Träningsvärken idag… herregud i himlen vad jag är stel haha. Jag kan säga såhär till er, kära läsare. Att vill ni ha ett tungt jäkla pass där ni nästan får huvudvärk av att köra så är det här passet för er:

PASS MED KETTLEBELLS:
6st/ arm plankrodd
4st armhävningar på kettlebell
6st kettlebell clean
4st pushpressar
20st mountainclimbers
2min vila
-Detta ska du göra 6 varv och det ska vara riktigt jäkla tungt alltså. Jag körde med 12kg i varje hand men en dag där jag hade känt mig bättre i dagsformen hade jag kunnat gå upp till 16kg.

AVSLUT:
30m farmers walk
8st burpees
6st ballslam
1min vila
-Detta gör du fyra varv och det ska också vara tungt, jag körde med 24kg/ hand på farmers och 10kg ballslam

Måste bara tillägga en sak. Det är så många som skriver till mig ang träning och att de inte vågar köra med tunga vikter för att de är rädda att se för biffiga ut eller att musklerna blir för stora. Jag har kört styrketräning i över 7 år och under tiden jag tränar så kommer musklerna, ådrorna och pumpen fram. Men en vanlig dag så ser jag inte alls “musklig” ut, jag är faktiskt ganska liten. Så var inte rädda för att ta tunga vikter för ni kommer inte bli stora. Det krävs så mycket mer än tunga vikter för att bli riktigt stor, du måste äta på ett speciellt sätt och ibland ta preparat. Tung styrketräning är det som formar kroppen och gör den tightare och mer slim. Det kanske låter fel i era öron men det här är fakta!


4 kommentarer4 kommentarer om “Tung styrketräning gör dig tight!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! Jag är som dig, gillar inte att ligga och pressa i solen speciellt mycket men älskar att vara brun. Har en fundering när det gäller bus på ryggen. Hur gör du? Får du hjälp eller har du något tips? När jag gör själv når jag bara till skuldrorna och nedre delen av ryggen men på mitten blir det svårt att få till jämnt och snyggt..

  Reply
 • Aaah, din kropp ser helt jvla smashing ut!! /Hon som började träna så sent i livet att inget händer 🙂

  Reply
 • Tror även det till stor del har att göra med vilken muskeltyp man har. För min del är det lätt att få “bulliga” muskler av styrketräning och jag varvar ungefär 50/50 med styrka och kondition, så man måste nog prova sig fram då det är individuellt hur man bygger muskler.

  Reply
 • Snälla, dela ditt kostschema. Jag kämpar som attan med tung styrketräning. Känner och ser skillnad men får inte riktigt de resultaten jag önskar. Ser att du fått riktigt synliga muskler nu. Snyggt och bra jobbat Annica!

  Reply