Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:40 | June 26, 2019

Musikens avgörande

Varje morgon så sätter jag på musik, det är bland det första jag gör. Till och med innan jag trycker igång min kaffemaskin åker musiken på för att den påverkar mig så mycket. Och på sista tiden har det hänt lite privata saker som har fått mig ur balans lite… Jag har haft lite svårt att fokusera och det här har jag pratat med min assistent om för hon märker av direkt när det är någon mer i mitt liv som jag tänker på lite extra. Jag tar dom härliga samtalen framför ett viktigt jobbmejl eller så planerar jag om hela min dag bara för att hänga med den personen typ… Och det här är anledningen till varför jag har svårt att se mig själv i ett förhållande för att jag blir så uppslukad i det. Men alla säger till mig “låt det bara vara som det är, övertänk inte” vilket jag ofta gör. Det går alltid tusen tankar i mitt huvud när jag börjar tycka om någon just för att jag själv är så rädd att bli sårad. Jag har blivit det några gånger för mycket och därför är jag så rädd att ge mer av mig själv. Det slutar ofta med att jag bromsar och min pansarmur åker upp för att skydda mig från att bli ledsen.

Men! Det kommer alltid ett men haha. Jag ska fan inte övertänka. Jag ska bara låta saker och ting vara och njuta medan det är, för jag har ju kul. Jag mår ju bra när jag är mitt uppe i det och vill liksom att tiden bara ska stanna så jag får må lite extra bra sådär. Det är första gången på länge som jag känner att jag lever lite och inte bara fokuserar på jobb typ. Även om det här nu inte är värsta grejen så gillar jag att vara i det här, det är lite spännande, det är lite pirrigt, väldigt roligt men det är ju så outside my comfort zone det bara går.

När det kommer till saker som jobb, karriär och dylikt så vågar jag alltid chansa. Jag satsar och bara kör. Failar jag ja då är det bara att samla sig, tänka om, ta ny sats och köra. Men när det kommer till saker som på något sätt kan såra mig, mina känslor och riva till i hjärtat lite extra då försöker jag alltid att plocka med mig min ryggsäck med fallskärmen. Och det är nog här det händer, det där övertänkandet. Ska jag ta med ryggan eller inte. Kan jag lämna den hemma, vända om efter ett tag och hämta den eller ska jag skita i den helt och falla hårt för en gång skull. Jag är ju jävligt tålig och har blivit det med åren men hur högt vågar jag sväva? För ju högre upp jag är desto hårdare kommer jag att falla och desto länger tid kommer det ta att komma på banan igen.

Åter till musiken. Jag drog på Spotify och tryckte “Shuffle” och då fick jag ett sådant här aha-moment. Den första låten som gick igång var sådär klockren och jag kände bara “fan fan fan…” vad gör jag nu? Jag tror mycket på ödet, energier och att allt sker av en anledning, så många saker ser jag som tecken även om det kanske inte ens är det haha! Ett löv kan falla från ett träd och jag bara “åh det är ett tecken” haha.

Min skalle går i alla fall på högvarv just nu. Jag känner bara att jag behöver jobba klart, gå på mina möten och sedan se vad som faktiskt händer, om jag stannar här eller tar mig iväg på ett litet äventyr. 😉


6 kommentarer6 kommentarer om “Musikens avgörande”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Annica.
  Vilken är din pepplåt nummer 1? Min är tveklöst (ja förutom Lili & Susie såklart) Ignite!
  Kramar Andreas

  Reply
 • Låter som du är inne i en kärleksbubbla. Ja det är inte alltid så lätt med känslor. Själv letar jag efter något seriöst. Nej letar gör jag nog inte men jag vill hitta något som håller. Men kommer nog bara ta tillvara på sommaren och må bra av den. Bra att regnet kom det behövdes. Till helgen ska det bli bad väder. Lycka till med allt men var rädd om dej. 😉🌻

  Reply
 • Vill inte se dig förkrossad igen så kände att jag var tvungen att säga detta. Du är inte den enda ”E.L” träffar så var försiktig med att ge för mycket av dig själv.

  Reply
 • Malin ! Om du nu genuint vill informera Annica om något som rör den hon träffar så varför skriver du det offentligt här på hennes blogg ? Oseriöst, elakt av dig och inte så trovärdigt. Om du nu bryr dig så mkt om henne finns det väl en massa andra sätt att kontakta henne ? Usch vad lågt att lägga en sån kommentar..

  Reply
 • Hej! Ang något helt annat, kan du inte vara snäll och skriva om din hudvårds rutin. Med vänlig hälsning Lotta

  Reply
 • Hoppas det blir bättre på nya “adressen”.
  Som det ser ut nu så lägger sig reklamen över hela sidan och skymmer inläggen.
  Lycka till.

  Reply