Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:57 | June 25, 2019

Jag är årets programledare för Blowout Chair by TRESemmé

Innehåller adlinks

Topp (liknande)- Länk // Shorts- Länk // Skor (liknande)- Länk // Örhängen- Länk

Tjabba tjena!
Hur är läget med er?

Jag klev upp vid 7 för att denna morgon hade jag tid för att göra lite Yumilashes. Det är en av de bästa sakerna jag vet när det kommer till skönhet för inte nog med att man får så himla fint resultat, jag menar fransarna ser bokstavligt talat sminkade ut, det är även bra för fransarna. Jag ska visa er lite senare idag för nu till det som jag gjorde igår. Jag fick förfrågan för några veckor sedan att vara årets programledare för Blowout Chair som TRESemmé har och igår var första inspelningsdagen.

Jag och Marre känner varandra sedan innan och vi klickar så otroligt bra, båda är väldigt fyllda med energi och det var så härligt att teamet verkligen ville få fram det. Så vi fick verkligen vara oss själva och göra det vi var bra på. Marre fixade såklart hår medan jag satt som ett frågetecken och ställde frågor haha.

Igår spelade vi in med Linn Herbertsson- blogglänk och min första fråga var ju såklart om hon någonsin har en dålig hårdag. Varje gång vi träffas så ser hon så himla perfekt ut, håret ligger bra, noggrant steamade kläder, ren, fräsch och allt vad det innebär. Hela hon ser väldigt lyxig ut så det var väldigt kul att ha en heldag med henne, Marre och såklart teamet igår.

Här kommer en hel del behind the scenes -bilder och jag har länkat till de olika plaggen och produkterna! 😉

Fick manus att plugga in.

Alla produkterna från TRESemmè- Länk!

Gårdagens utsikt från studion, inte så jäkla pjåkig. Kommer bli nice att spela in alla avsnitt här! 😀

Liknande fotpall- Länk!

Från sneakers till klackar. Måste slå ett slag för mina vader, bra ben! 😉

Jag och Marre går igenom första scenen.

Vi fick lite feeling och ville ha en scen som representerade oss båda. Så jag började “giga” och Marre gjorde sin grej med produkterna. 😀

Skulle aldrig någonsin kunna jobba med något jag inte tycker är roligt. Alltså att få skratta så mycket jag gjorde igår på ens arbetsplats är ju helt fantastiskt!

Vackra Linn! 😀

Marre hade en lite för liten tröja på sig och drog i den hela tiden, så jag sa till honom att byta med en i teamet vilket han också gjorde. Det såg så roligt ut när han som filmade hade typ en magtröja på sig efter dom bytt haha!

Facet när man får möjligheten att röra i Linns hår!

Såklart var Stitch med under inspelningen. Hon fick såklart även vara med i några sekvenser, det är så kul när jag blir anlitad att göra jobb och dom liksom räknar med att Stitch är en del av mig och involverar henne i allt. 😀

Passar på att fläkta mig medan Marre fönar Linns hår. 😀

Voila! Hur Marre gjorde årets hetaste trend på Linn och med vilka produkter kommer ni snart få se i Blowout Chair by TRESemmé. 😉

Its a warp!


9 kommentarer9 kommentarer om “Jag är årets programledare för Blowout Chair by TRESemmé”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jäklar vad snygg du är Annica!!! Vart är ditt halsband ifrån? Blicken dras alltid till det på dina bilder! Ha det bra!

  Reply
 • Tack snälla! 😀
  Det kommer från Pernille Corydon 🙂

  Reply
 • Hej! Jag är väl lite trög men förstår inte riktigt vad du är programledare för? Är det typ en reklamfilm för tresemme eller vart ska det visas? Kan ha läst dåligt i texten🙈

  Reply
 • Det är en liten serie 🙂

  Reply
 • Marré verkar vara en toppen kille. Glad och vågar skoja lossäs. Kommer vi få se dom andra filmerna här på bloggen. Kram.

  Reply
 • Han är det! Så härlig och duktig!
  Ja jag kommer att länka! 😉

  Reply
 • Skulle stå skoja loss.🙈

  Reply
 • Programledare, för vadå???????????

  Reply
 • Vet inte om du missade att läsa hela texten men om du gjorde det så ska jag berätta för dig. Blowout Chair är en serie med en frisör, en kund och en programledare. Jag är varken frisören då jag knappt kan hantera en sax. Och jag är inte heller kunden. Så alltså jag är programledaren. Den som styr lite sådär. Förstår du?

  Reply