Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:05 | June 23, 2019

Grattis Annicaenglund.se 7 år

Bild från 2013…

Hej hej hej kära ni!
Oj vilken helg jag har haft, den bästa på så länge. Men av någon anledning så känns det som att jag ofta säger det? Haha kanske är så att varje helg fan bara blir bättre och bättre? Jag kommer att berätta om min midsommar men först vill jag bara säga Grattis till min lilla blogg, den fyllde ju 7 år för några dagar sedan. Tänk att det är några av er som följt med enda från början och 7 år är bra länge alltså. Ni har sett hur den osäkra 21 åringen gått från dokusåpabrud till bloggare och till det är jag är idag. Och jag måste ju ändå säga att den här bruden som knappar på tangenterna idag är en bra sådan. Fan vad grym hon har blivit! 😉

Under dessa år är det närmare 12000 (!!!) inlägg som publicerats, hundratusentals kommentarer, miljontalsmiljoner besökare som knappat sig in… Jag har bland annat tagit emot priser för “Årets blogg, Årets skönhetsblogg, Årets skönhetsprofil, Årets toppblogg”, jag har legat som näst mest besökta blogg under en period. Dock var det under min värsta period i livet men jag tror verkligen folk tycker om när man öppnar upp sig och visar att man är precis som alla andra, en vanlig jäkla människa! Mitt mål var ju att bli en av Sveriges största bloggare och det kan jag ju ändå säga att jag uppnått. Jag ville bli störst inom skönhet vilket jag också blev. Utbildade mig till makeupartist och även PT för att kunna leverera ännu bättre och konkreta saker till er och allt eftersom jag uppnådde mina mål så sattes nya. Tills våren 2018 då jag totalt kraschade och upplevde den värsta tiden i mitt liv. Från att ha levt livet till att vilja ta mitt liv… till idag där jag verkligen älskar livet och gör saker för att jag vill och för att jag mår bra av det.

Ni har fått följt med under relationer, utbildningar, ångestperioder, träning, skönhet, resor, flyttar, bråk, hjärtesorg, otroheter, fester, destruktiva perioder, investeringar, vänskaper, flörtar, break ups i alla dess former… Jag har givit en stor del av mig själv till world wide web men ändå är det inte så många som verkligen känner mig och vet vem jag är. Det är många som dömt mig genom åren genom det jag publicerat i mina kanaler men det är få personer som jag släpper in i livet som verkligen känner mig och vet vem Annica är. Men det känns ändå rätt så skönt att ha det “skyddet”. 🙂

Tack i alla fall alla ni som vart med på denna resa som bara kommer att bli bättre och bättre! Jag tänkte avrunda det här inlägget med en fråga till er! Jag tänkte kolla vad det är ni kommer ihåg som bäst med bloggen. Är det ett speciellt inlägg? En speciell period? Är det något jag gjort som betytt extra mycket för er? Eller kanske rent av gjort så ni ogillat mig? Dela gärna med er av era minnen från dessa 7 år tillsammans!  <3


15 kommentarer15 kommentarer om “Grattis Annicaenglund.se 7 år”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tack för att du är du och väljer att dela med dig av ditt liv till oss läsare <3 Jag har följt dig sen big brother och den absolut bästa perioden är NU och när du bestämde sig för att ta dig ur ditt destruktiva förhållande, flytta till eget med allt vad det innebar fram till nutid. Du inspirerar i ditt sätt att leva och tänka.
  HEJA DIG (och stitch) och jag hoppas på att få följa dig i minst 7 år till <3

  Reply
 • Du har helt rätt Malin, bästa tiden är verkligen nu!
  Tack snälla och jag hoppas verkligen också på 7 år till, minst!

  Reply
 • Hej Annica!
  Har följt dig sen första dagen sen du gick in i BB huset och fick dig som favorit direkt! och när allt var slut så fortsatte jag följa dig! Och har sett hur du vuxit som människa! <33

  Reply
 • Fan vad häftigt att du vart med så länge! Tack snälla <3

  Reply
 • Alltså först vilket drag det var på spelningen såg det på insta. Härligt. Jo BB är det ju mycket minnen ifrån. Sen dina och m resor. Tex till Australien har jag gillat att följa. Sminktipsen har betytt mycket. Och sen när du skaffa stich har varit roligt att följa. Önskar dej en härlig fortsätt sommar. Njut av livet. ☺🐶🍦

  Reply
 • Ja det var helt galet och så roligt!
  Åh Australien var ju magiskt, så himla fint land och det var roligt att lära känna nya människor!
  Ja det ska du också göra 😀

  Reply
 • Har följt dig av och till sedan BB och kan väl säga att jag tyckt du varit ok hela vägen fram till nu har lite hat kärlek av de du lägger ut får jag uppfattningen om att du är en dryg kompis som bara tänker på sig själv vilket jag ogillar skarpt men tycker enda du är intressant och rolig att följa blir också lite provocerad av att de känns som om att du tar oss som följer dig för givet att ”ni är bra pengar tills jag kan leva på musiken” men ja annars bara bra vet att den perioden när du gjorde lite youtube och gjorde sminkvideos dom var dunder 👍🏻👏🏻

  Reply
 • Dryg kompis som tänker på mig själv? Trist att du fått den uppfattningen när jag alltid vart mån om att alla mina vänner ska ha de kul och jag tar ofta med dom på saker de vill göra samt ser till att typ fixa det dom vill ha. Jag har offrat väldigt mycket för mina vänners skull men ibland kommer man till en gräns där det inte längre känns okej, när det blir att man ger dom ett finger och dom tar hela handen.

  Jag ser absolut inte mina följare som “ni är bra pengar”! Har även förklarat detta att jag vill kunna leva på musiken och använda mina kanaler mer som en offentlig dagbok där jag precis som jag gör nu skriver om mitt liv bara det att jag inte behöver fokusera på att ha mina samarbeten etc som faktiskt drar in pengarna.

  YouTube skapade en otrolig stress hos mig, därför lade jag ner det helt. Kommer alltid att prioritera sådant jag mår bra av även om man tjänar sjuka summor på YouTube så kommer jag aldrig någonsin drivas av pengar igen!

  Reply
 • Jag tror att jag har följt dig sedan temptation island (?). Kände igen mig så mycket i ditt förhållande (som jag hade tagit mig ur) och blev så äcklad av Marcelos beteende mot dig. Tyckte du förtjänade bättre.

  När jag började läsa din blogg så blev jag positivt överraskad då du var ärlig om ditt mående och skrev om ångest etc på ett väldigt nyanserat sätt. Ett sätt som hjälpte mig att erkänna för mig själv att jag har ångest i bland. Tusen tack ❤️❤️ Tänk vad många människor du har inspirerat genom att dela med dig av ditt liv!

  Du är bäst! Hejja dig!!

  Reply
 • Det tyckte jag med och idag vet jag vad jag förtjänar! 🙂

  Tack snälla Jenny och vad härligt att du delade med dig <3

  Reply
 • Hej fina du!
  Jag har i perioder följt dig sedan din tid i big brother, till en början för att jag var nyfiken på hur ditt liv fortsatte efter huset, därefter gav du himla bra skönhetstips och träningstips men genom åren har jag nog följt dig av ren nyfikenhet över de draman, händelser tankar och känslor du delat med dig av. Känns nästan som att jag känner dig, om inte annat något jag verkligen hade velat då du är så himla inspirerande. Har varit häftigt att få se en del av din resa ytligt, psykiskt och karriärmässigt. Fortsätt göra din grej och visa vart styrka och ambitioner som dina kan leda!

  Reply
 • Hej Annica!

  Jag har också följt dig sedan den dagen du klev in i BB-huset. Den bästa tiden måste ju helt klart vara nu, så roligt att följa dig i din musik karriär. Vill så gärna se dig spela någon gång! Du har inspirerat och varit en förebild för mig under alla dessa år, fasiken vad grym du är!! Jag har just nu utmattnings deprission och se dig växa så mycket och älska livet igen får mig att känna att det är möjligt 🙌🏽 Har nyligen kollat på säsongen du var med i BB igen, och de är ju HELT SJUKT vilken resa du gjort från dess. Så stark, du kommer gå långt 🙏🏽

  Reply
 • Jag minns när du tränade med Ida Warg, körde pole dance och hängde med den där Bea (hette hon så?). Ses ni aldrig längre? 🙂

  Reply
 • Vart ska man börja? Jag har följt med dig sedan BB och kollat din blogg i snitt varje dag och du har alltid varit en inspiration för mig. Minns att jag skrev att jätte långt mail till dig för några år sedan och du svarade att du ville träffa mig, (det hände aldrig dock men jag var lika glad för att du bara svarade mig ) jag bokstavligt talat satte mig ner på golvet i skolan och bara grät av lycka medans alla mina kompisar inte alls förstod hur du kunde betyda så mycket för mig, men allt du skrev och allt du gjorde bara betydde så enormt mycket för mig och jag kunde inte sätta fingret på vad exakt det var.

  På något sätt så har du alltid synkat mig, när du mått dåligt har jag själv varit i de perioderna, och jag har alltid varit så glad över att du delat med dig så mycket som du gjort, för det har hjälpt sjukt mycket. Och framförallt när du blev singel och byggde upp ditt liv, ca 1 år efter att du blev singel så blev jag singel efter 7 år, och mina tankar var alltid ”kan annica så kan jag” och det var seriöst min styrka, så det har jag å tacka dig.

  Är så otroligt glad över att få ha sett och följt din resa, sa det senast igår att jag är så imponerad över hur du byggt upp ditt liv från 0 och när jag såg att du skulle spela på summerburst så fick jag gåshud, för jag kände hur mäktigt du tyckte att de va att få den möjligheten.

  Så det känns nästan som att jag känner dig, alltid tyckt att du verkar vara så genuint snäll och en riktig glädjespridare som alltid går sin egna våg!

  Så en JÄTTE STOR ELOGE till dig Annica, för att du är du och alltid varit och för att du bara är bäst. Så enkelt är det.

  Kramisar 💖

  Reply
 • Jag har följt dig till och från sedan Big Brother. Så himla kul att se resan du gjort och hur du har utvecklats och får mig att undra och tänka över vilken resa jag själv gjort under denna tid också. Och den bästa tiden är nog nu!

  Reply