Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:01 | June 19, 2019

Ny billig bronzer!

Alright!

Jag har frågat, ni har svarat, jag har tagit åt mig. Jag har planerat, strukturerat och fått en nytändning igen och det behövdes. Det blir såklart mer av det som ni vill läsa om, skönhet och hälsa. Precis som den här bloggen handlade om från första början men såklart kommer jag ju dela med mig av det som händer utöver det så gott jag kan för det är ju också en liten dagbok för mig där jag berättar allt jag är med om. Tänk om många herrans år när jag kan gå tillbaka och läsa allt jag vart med om. Nästan så att man skulle vilja printa ut hela bloggen i ett bokformat och spara till sig själv. 😀

Men jag har testat lite ny makeup, bland annat ett märke som heter MAKETHEMAKE-Länk! Det är “makeup-infused skincare” alltså en kombination som för samman det bästa från aktiv hudvård och lystergivande makeup. Denna kombination behandlar och vårdar din hud samtidigt som den framhäver dina naturliga drag. Produkterna passar alla hudtyper med hänsyn till olika hudtillstånd men fokus ligger framförallt på resultat och finish. Märket är utvecklat av hudterapeuter och kemister med gedigen erfarenhet, expertis och kunskap.

Produkter är fulladdade med kliniskt bevisade aktiva ingredienser med syftet att förlänga hudvårdsrutinen med en hudvårdande makeup som sista steget. Sortimentet har någonting för alla hudtoner med olika texturer, ingredienser och finish. Hela märket är veganskt och produkterna är inte testade på djur. I sortimentet hittar du: primers, foundations, concealers, highlighters/bronzers, setting powder och borstar.

Jag har då testat lite produkter därifrån men här kommer resultatet med deras bronzer som endast kostar 289 spänn. Rena rama kapet för en sådan här stor produkt – Länk!

Före och efter.

Vart ska man lägga sin bronzer då?
Leta reda på vart din “grop” under kindbenet är, där det är en naturlig skugga. Där ska du smacka på din bronzer för att förstärka den skuggan mer och göra så att kindbenen poppar lite mer. Jag lägger även min bronzer vid hårfästet och tinningarna som en liten ram runt ansiktet. Även under käkbenet för att skapa en skarpare käklinje. 😉 Sedan kan jag stryka lite lätt i pannan för att se lite mer solkysst ut men allt beror på vilken ton din bronzer har. Är den lite kallare i tonen är den perfekt att använda som en produkt du skuggar med men om den är lite mer orange och varm så använd den på områden där du brukar få färg när du är i solen. Tex pannan, näsan, på kinderna ex.


12 kommentarer12 kommentarer om “Ny billig bronzer!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så fint det blev. ☺

  Reply
 • Tack! 😀

  Reply
 • Fint!! Vilken färg är det på den? 😃

  Reply
 • Wow du är så fin, allt sitter ju läskigt snyggt på dig. Man undrar om det blir minst lika fint på en själv.
  Vet du Annica, jag skulle såååå gärna vilja läsa ett inlägg om dina ögonbryn!!!
  Jag vet att du gjorde 3D bryn, är du nöjd, något du rekommenderar, skulle du göra om det, blev det bra?
  De ser supersnygga ut i alla fall men vet inte om du sminkar över allt eller om du känner att det blev en hjälp att ha 3D bryn på något sätt?

  Reply
 • Det är klart det blir minst lika snyggt på alla andra!

  Jag gjorde dom hos @browsbymoa och är supernöjd! dom fungerar som en mall så jag fyller i dom litegrann när jag sminkar min men till vardags när jag knappt har smink så är dom snygga ändå 😉

  Reply
 • Jag vet vad som hänt mellan dig och Eksenia.
  Du tränade med din PT Kalle och sedan började Eskenia också träna med honom. Eksenia blev tillsammans med Kalle och du fick inte fortsätta träna med honom för att Eksenia blev svartsjuk när Kalle lade mer fokus på dig.

  Fattar varför du tar avstånd från din ”kompis” när hon gör sådär men jag fattar också varför Eksenina blir svartsjuk då du är bra mycket snyggare! 😉

  Nu har Eksenia och Kalle börjat träna på Actic i Vingåker och jag kan säga att den där Eksenia har verkligen inte rent mjöl i sin påse. Hon blev tillsammans med Kalle trots att han hade flickvän, det struntade hon i. Jag vet allt det här då jag hörde när Eksenia skällde på Kalle på gymmet.

  Reply
 • Fast Annica tränar väl fortfarande med PT-Kalle?

  Reply
 • OMG då stämmer ju min teori. Annica har ju inte tränat med honom på jättelänge och jag tänkte på detta när Xewnia började köra med honom. Vilken jävla idiot hon är!!! Bra att ni inte umgås längre, sådana människor vill man inte ha runt sig!

  Reply
 • Eksenia? Det är inte utslag vi pratar om. Utöver det har vi inget att göra med saken.

  Reply
 • Nej det här är inget som alla andra har att göra med!

  Reply
 • Vad kul att du testat make the make!! Varit så nyfiken på deras produkter då jag velat testa, så ser fram emot en full recension! Knappt hittat recensioner någon annanstans.
  Blir speciellt kul att se deras foundation och se om dom kan jämföra sig med bare minerals som jag alltid annars använder.

  Reply
 • Dom är faktiskt bra! Deras krämiga highlihter är magisk om man inte vill ha makeup men bara lite glow 😀
  Har inte testat foundation än men det ska jag göra framöver 😉

  Reply