Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:44 | June 17, 2019

Flexmode!

 

Monday guys! Hur mår vi?

Jag har ätit frukost, Mikaela är här och vi ska snart ta oss iväg till Uppsala för jag ska hem till Lisa Anckarman. Kommer ni ihåg att för några år sedan såg gjorde hon en stylingvideo med mig, där hon kirrade min look? Det har ju verkligen blivit hennes grej och hon är ju så grym på det hon gör så nu blir det en liten update. Jag kommer alltså att bli stylad igen i looks som är lite mer som jag är idag och som passar när jag ska iväg och giga. Det kommer bli hur kul som helst och jag är så taggad!

De enda uppgifterna jag fick var att komma fixat med hår, smink och rakad ben haha. Så vi kommer at åka dit idag nu vid lunch, spela in och sedan åka tillbaka så att jag hinner hem och jobba klart för att sedan sticka och träna.

Alltså träningen och kosten är så jäkla rolig just nu eftersom jag verkligen fått resultat. Jag har nog aldrig sett mig i sådan här form innan, jag har liksom känt mig stark men inte riktigt sett ut att vara det. Men nu känner jag mig lite som en muskelknutte och det är rätt så nice faktiskt. Dock är jag inget fan av ådrorna på armarna, axlarna, händerna och smalbenen, tycker man ser så gammal ut när man har det men vad fasen. Det är vad det är och det är bara att acceptera. 😉

Förra året när jag gick på kostschema och tränade på som ett jävla djur mådde jag ju skit i och med min ångest. Då svarade verkligen inte kroppen alls på det som jag ville. Den gjorde raka motsatsen och det är sådant som händer när man inte mår bra, psykisk ohälsa och stress påverkar kroppen mer fysiskt än vi tror så mår man inte bra så är det verkligen ingen smart grej att som jag försöka pressa mig själv med träningen och kosten. Nu när jag har tagit allt i lugnt takt, tränar inte överdrivet mycket, går på ett kostschema som är väldigt snällt mot mig samtidigt som jag kan unna mig godis mm när jag verkligen känner för det så har det verkligen gått bra!

Det är verkligen så att när man är snäll mot kroppen, inte “hetsbantar” eller övertränar så kommer kroppen att svara på det. Målet med min träning är ju i grund och botten för att jag ska må bra och att jag hela tiden tycker det är kul, skulle aldrig någonsin tvinga mig iväg på ett träningspass som jag inte gillar. Men sedan har jag känt lite att det hade vart en härlig liten bonus med synliga muskler och det är det som hänt nu, det är nice att både känna sig och se lite stark ut. 😉


4 kommentarer4 kommentarer om “Flexmode!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ser kanonfint ut det där resultatet!

  Vad har du på naglarna, Depends Hidden Rainbow?

  Reply
 • Ha en härlig vecka! ☺🍦☕

  Reply
 • Hej!

  Om man vill ha andra resultat av träningen än att bygga, utan istället bli mer slank och inte så “biffig” med stora muskler men ändå tonad, kan man ändå ta hjälp på wörkout?
  Konstig fråga kanske men det känns som de flesta som tränar där bli lite mer åt det “biffiga” håller och har ganska så ordentliga muskler, så osäker på om det är träningsformen som gör det eller själva synen på kost eller ifall det går att anpassa efter vilka mål man har 🙂

  Tacksam för svar! S

  Reply
 • Hej Annica !
  Jag undrar vad du går på för kostschema just nu som funkar bra för dig? Har nämligen jättesvårt att hålla en bra kost och stoppar i mig fel saker som skräpmat och sötsaker alldels för ofta , så skulle verkligen uppskatta om du kunde dela med dig vad du har för kostschema , tycker det är så svårt att hitta på god mat som är bra (äter dock ingen kött bara kyckling)för en som även tränar (försöker nämligen komma igång med träningen, går väl sisådär) undrar även om du har tips på någon bra pt ( som inte är svindyr) du har ju sån jäkla snygg kropp! har själv svårt för att träna rätt och har väldigt ont i lederna därför jag behöver hjälp Med att träna rätt.
  Mvh Linn

  Reply