Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:31 | June 13, 2019

Jag ska spela i Kungsträdgården till helgen!


Hörni!
Den här veckan har jag tre stycken spelningar och det är inte vilken typ av spelningar som helst utan detta är i Kungsträdgården där alla är välkomna. Jag gör ett stort samarbete med JBL som också är huvudsponsor till Summerburst. JBL gör ett stort arrangemang för deras nya Noise Cancelling hörlurar JBL Live 650 dom tagit fram, det är alltså lurar som stänger ute allt oljud som är runtom för att du ska få höra just det som du vill lyssna på. Perfekt om du frågar mig då det är just det som behövs när man ska mixa låtar eller om du bara vill sitta och lyssna på dig egna spellista när du sitter på tunnelbanan i rusningstrafik och ljudnivån är ganska hög.
Under detta evenemang som är i Kungsträdgården har du som besökare har chansen att vinna ett par JBL Live Noise Cancelling hörlurar. Dom bygger upp ett musikbås där du ska så snabbt som möjligt gissa låt och artist på olika låtar som spelas i båset. Tvisten är att under tiden som musiken spelas så kommer du att utsättas för oljud i båset för att störa ljudet och göra det svårt för dig att höra vilken låt som spelas. För att höra exakt låten som spelas måste du sätta på dig hörlurarna JBL Noise Cancelling som stänger ute allt oljud, då kommer du kunna höra ordentligt vilken låt som faktiskt spelas. Varje gång du sätter på dig lurarna läggs 10 sekunder på ditt score och den som snabbat gissat alla låtar vinner ett par JBL live-lurar till ett värde av 2000 kr. 1 vinnare dras varje dag!
För er som inte är med och tävlar så kommer det finnas en härlig somrig yta att hänga på där det bjuds på god dricka och jag kommer att spela. Jag kommer att vara
där två timmar under fredagen, lördagen och söndagen men eventet håller på den här veckan 13/6-16/6 mellan 12.00 – 19.00 tors-lörd och 12.00-16.00 på söndag.
TIDER SOM JAG KOMMER SPELA:
Fredag: kl 16.00-18.00
Lördag: kl 16.00-18.00
Söndag: kl 12.00-14.00
Jag har testat dessa lurar ett tag nu och inte nog med att Noise Cancellingfunktionen är grym så är dom otroligt bekväma. Jag är väldigt känslig över hur lurar sitter för det är många gånger som dom inte suttit över öronen tillräckligt bra eller att dom skaver mitt uppe på huvudet. Dessa har någon tempurkudde i kåporna så de anpassar sig otroligt skönt runt öronen och dom sitter skönt trots att man råkat somna med dom i flera timmar på ett tåg. 😀
Så boka in någon av dagarna i kalendern så ses vi i Kungsan, det kommer att bli kul att träffa er och hänga en stund! 😀
Lurarna finns att köpa här- Länk!


4 kommentarer4 kommentarer om “Jag ska spela i Kungsträdgården till helgen!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • är det sånna här lurar du brukar använda när du har spelning ? har tänkt på att du hela tiden håller på med dina lurar tar på och av dom hela tiden, ser ut som ett tics nästan ?
  och är det inte praktiskt att ha så mkt hår mellan lurarna och öronen, dvs att ljudet dämpas ?

  Reply
 • Man behöver dra av sig lurarna för att höra så ljudet ut låter bra. Man mixar i sina lurar, lyssnar på booth monitorn och sedan lyssnar så ljudet går ut i lokalen eller vart det nu är. 😉

  Reply
 • * opraktiskt skulle det stå

  Reply
 • Fina bilder och lurarna ser asbra ut, jag använder dock bara lurar när jag tränar typ och då blir såna för svettiga, jobbigt. Så jag måste ha lurar man stoppar i öronen. 🙂 men snygga va de.
  kul att du ska spela på kungsan, stort ju!

  Reply