Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:25 | June 12, 2019

Tips om ni vill ha en stor matta!

Innehåller samarbetspartners och adlinks

Soffa “Mammut”- Länk! // Bord- Länk! // Vas- Länk! // Lampa- Länk!

Jag har fått lite frågor och funderingar kring mattan så jag tänkte vi drar det igen. 🙂
Att köpa en stor matta är ganska dyrt men jag beställde min förra matta från Kilands mattor och det blir verkligen så mycket billigare för jag beställer heltäckningsmatta. Jag måttbeställer en sådan och den har varianten jag beställde kostar 369kr/ kvm. Så det blev strax över 3000kr för den här storleken. En kompis till mig hade kollat på ungefär samma storlek på en matta fast på Åhléns och den skulle kosta honom ca 13000kr. Så det blir verkligen mycket billigare att beställa en heltäckningsmatta och när du beställer måtten så fållar dom kanterna också som ni kan se på bilden ovan.
Mattan jag valde heter “Yale” och jag skulle fasen beställt den 20cm längre men fan, det blev ju bra ändå och jag tyckte att färgen blev perfekt. Jag vill ju ha grå, beige, svart och vitt i min lägenhet och när mattan kommit så kunde jag lätt välja ut vilken färg på gardinerna som skulle passa. Så den 16 juli kommer dom och installerar. Jag trodde det skulle dröja länger men dom fick en avbokning det datumet så jag fick ta den tiden, så jäkla glad alltså. Mattor och gardiner gör verkligen så mycket i en lägenhet så jag längtar verkligen till allt är på plats! 😀


1 kommentarerEn kommentar om “Tips om ni vill ha en stor matta!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här