Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:20 | June 11, 2019

Nytt från bareMinerals

Innehåller adlinks

Jag använder nyansen #8, “Spice”

Men hur länge sedan var det inte jag skrev om något som den här bloggen handlade om från första början, skönhet!? Och nu kommer ett inlägg som handlar om lite nytt från bareMinerals som är ett märke som följt med mig enda från starten, min första foundation var ju bareMinerals orginalfoundation i en fairly light och sedan när jag väl upptäckte lite brun utan sol gick jag över till medium beige.
Men de senaste åren har jag användt Complexion rescue för det är en foundation helt i min smak. Den är lite fluffig i konsistensen, har en liten blureffekt och är inte allt för täckande då jag inte är ett fan av att se för sminkad ut. Men nu i helgen testade jag dessa nyheter från bareMinerals som också är keepers. Det är en 2.0 från Complexion rescue i stickformat. Det är en rent vattenbaserade flytande foundation i då stick som är perfekt att kunna ta med sig.
Complexion Rescue Hydrating Foundation Stick är helt vegansk och innehåller över 30% återfuktande mineralrikt vatten, man kan bygga upp den från medium till ganska så rejält täckande men eftersom den är så mjuk och “saftig” i konsistensen så smälter den in extremt lätt i huden och ger inga tecken what so ever på att bli kakig eller smulig. Perfekt för oss torrisar!
Pris: 445kr- Ni hittar den här!

Före. Jag är blekare i mitt ansikte än på resten av kroppen då jag brun utan solar kroppen. Så jag väljer alltid nyans efter tonen på min kropp så jag inte ser ut som en Oreo. 😉

Jag drog den direkt på ansiktet och sedan applicerade jag ut den med denna borste- Länk!

Såhär blev resultatet efteråt. Även denna får man ett naturligt och snyggt glow av.

Ni ser ju hur bra den smälter in i huden, magiskt!

Sedan testade jag deras Endless Glow highlighter “Fierce” som har en fin guld rosényans. Jag är inget fan av de som är för vita så denna blev helt perfekt att lägga på toppen av kindbenet lite över rouget. 😉 Kostar strax över 300kr.

Tadaaa! Såhär fräsch ser jag ut idag! Om ni också är ett fan av Complexion rescue kommer ni att älska denna! 😀


9 kommentarer9 kommentarer om “Nytt från bareMinerals”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kan man använda highlightern på den ”vanliga” complexion foundation ?

  Reply
 • Ja då. Egentligen bör man pudra innan men jag lägger den direkt på den kladdiga ytan 😀

  Reply
 • Yeees! Äntligen en skönhetsinlägg, det var ju anledningen till att jag läste din blogg tidigare! Nu kikar jag in lite då och då men ser mest träning och musik så det swipar jag förbi🙈

  Reply
 • Åh men det finns en hel del nytt på lager som jag kommer att kasta upp! Så hoppas du hänger kvar och gillar det som kommer 😀
  Kramar

  Reply
 • Jättefint resultat men alldeles för dyrt för ett stick då de sällan räcker så länge.

  Reply
 • Jag fastnade för vad du har på läpparna på första och sista bilden, vilken produkt och shade är det? Kram!

  Reply
 • Det är foundation 😀

  Reply
 • Hej Annica!
  Vad är det för rouge du använder dig utav? Jag älskar dina skönhetsinlägg. Mer av det!

  Reply
 • Vilken färg har du på sticket?

  Reply