Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:16 | June 11, 2019

Chasing Shadows- Nu på fredag

View this post on Instagram

”Chasing Shadows” stay tuned 🔥

A post shared by ANNICA (@annica) on

Hörni nu på fredag släpps min andra låt och det ska bli så kul att höra vad ni tycker om den! Jag är inte så nervös än och försöker inte att sätta så höga förväntningar på mig eller låten trots att jag har fått bra feedback på den av skivbolaget. Alla som hört den säger att den är bättre än den första och jag hoppas verkligen att ni tycker om den minst lika mycket. Känns helt galet att jag redan släpper min andra låt men jag kan säga till er att det kommer att komma en hel del låtar framöver, jag har några påbörjade och har som mål att släppa den tredje innan min spelning på Summerburst i Stockholm. 😉
Min dag idag har vart lite stressig. Den var lugn till en början, jag var uppe tidigt för att träna och det var en skön start med Eva på WörkOut. Fan vad jag gillar hennes pass alltså och det är så kul att starta den med träningssugna människor för det blir sådant härligt häng där med massa energi. Något jag verkligen behövde efter gårdagen! <3
Men på eftermiddagen när jag skulle iväg på ett möte så bokade jag min taxi 30min innan mötet men den avbokade om och om igen. Det var ingen taxi som ville köra mig ut till Mister French där jag hade mitt möte med min bokare Samin och manager Erik. Jag sprang ut på gatan och lekte Carrie i Sex and the City och försökte haffa någon i regnet men tydligen fungerar det inte alls lika här som i New York haha. Det var ingen taxi som ville köra så jag letade en Aimo. När jag bokade en och kom till platsen så stod inte bilen där, den måste stått i parkeringshuset under mig men jag kom liksom inte ner där utan kod så jag fick boka en annan. När jag väl hittade en och drog iväg var det sådana köer så jag blev hela 40min sen. Hade så dåligt samvete men mötet gick ändå väldigt bra och nu har vi tydliga mål och planer för mig framöver. Det känns så fantastiskt att jag har sådant team runt mig som verkligen tror och satsar på mig.
Inte nog med det, jag har även skaffat mig en Tour manager nu som kommer att kunna följa med mig på mina gig framöver. Det är ju kul att ha med vänner och så men för att jag ska kunna fokusera på mina gig och inget annat så är det bra att ha någon som sköter allt annat runtom. En TM ser till att allt med transporter, boende, middagar, tider, rider, teknik mm fungerar som det ska så hon behöver bara säga till mig “var klar den här tiden” så kan jag se till att det jag behöver fokusera på är klart innan dess typ så jag bara kan kliva på när jag ska giga.
För mig är det viktigt att ha ett bra team runt mig just för att jag ska kunna lägga allt mitt fokus på det som jag tycker är kul och nödvändigt. Allt annat som behöver göras som jag inte tycker är lika roligt det har jag människor omkring mig som ordnar och det lönar sig verkligen. Så inte nog med att jag nu har min bokare, min manager, min tour manager och assistent så kommer jag även nu få en agent gällande mina sociala medier. Jag kommer att berätta mer om det kanske denna vecka och då kommer ni få se lite ändringar här på bloggen. Jag har en rolig resa framför mig och det ska bli så kul att dela den med er och jag är så glad över att jag har bloggen så att jag då och då kan gå tillbaka för att påminna mig själv om vilken resa jag gjort och gör. 😀
Tack alla fina ni för ert support för utan er hade jag aldrig vart där jag är idag. Jag tar verkligen åt mig av allt ni skriver, mejlar och kommenterar för det är av er feedback som jag vet vad jag kan göra bättre! Love you guys <3


1 kommentarerEn kommentar om “Chasing Shadows- Nu på fredag”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Bra jobbat! Tänk att nu har du gått förbi Rebecca och Fiona! Nu är du större än dem.

    Reply