Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:48 | June 10, 2019

Rabatt på inredning!


Nu har jag bott i lägenheten i lite mer än en månad och som ni garanterat har märkt så trivs jag otroligt bra. Möblerna är på plats, jag har bestämt mig för hur det ska renoveras och jag har beställt hem lite detaljer som gör det där lilla extra. Jag samarbetar med Sleepo där mycket av min inredning kommer ifrån och innan jag visar upp det senaste från dom tänkte jag berätta att ni har nu 20% rabatt med koden Annica20 och den gäller hela veckan ut.

Under sommaren är det typ omöjligt att sova med täcke för att det blir för varmt. Jag har tidigare bara dragit ur mitt täcke från påslakanet och sovit med det men då har jag inte sovit lika bra just för att jag behöver något på mig när jag sover. Det finns till och med “vikttäcken” som man kan lägga på sig för att det är bevisat att man sover bättre med något på sig. Så jag beställde mig ett “sommartäcke” som är fluffigt men svalt. Så nu har jag ett som är till för vintern när det är lite kyligare och en för varma sommarnätter. 😉

Båda mina täcken är från Millenotti och jag har dubbeltäcke istället för två enkeltäcken- Länk!


Ni borde kanske veta hur mycket bra sängkläder betyder för mig med tanke på vad jag gjorde när mina blev inlåsta i en tvättstuga i min förra lägenhet. Om inte då kan vi bara kanske lämna det osagt haha. Men sömnen betyder väldigt mycket för mig så en bra säng och bra sängkläder är fasen viktigt och det är något som man bör lägga pengar på! De skönaste sängkläderna enligt mig är de i satin, dom blir svala, lena och när det är lite kallare så blir dom krispigare. Och sedan är det ju även snällare mot ens ansikte och hår när man har ett örngott i satin, det finns till och mer företag som verkligen säljer på detta inom skönhetsbranchen!
Satin är inte som siden så torra fötter fastnar och rispar sig i påslakanet utan detta är mycket mjukare och behagligare att sova i. Jag är inte så smart när det kommer till att välja vitt set med tanke på att jag är en brun utan soltorks och har min hund i sängen… Men jag tvättar också mina sängkläder två gånger i veckan så jag överlever.
Detta set finns i fler färger, är tillverkade i 100% silkeslen egyptisk bomull med hög trådtäthet. Sängkläder med en hög trådtäthet ger en mycket mer komfort då de både är mjuka och svala och är värd varenda krona!
Ni hittar sängkläderna här- Länk!

Det jag också beställde från Gant var deras handdukar. Jag ska ju bara ha grå, beige, vitt och svart i min lägenhet så Missoni åkte ut och dessa som också har satin i sig fick ta plats. Fasen vilken skillnad det är på handdukar och handdukar. Dessa är mycket mer fluffigare och suger åt sig vattnet när man virar om sig i dom när man precis klivit ut duschen. Dessa handdukar har tagits fram för att man ska få den här femstjärniga hotellkänslan även hemma, finns i flera färger och jag själv har dom som badlakan samt handdukar. 🙂
Ni hittar detta set här- Länk!

När det kommer tillhallen vill jag ha så lite saker där som möjligt, speciellt på golvet. Så när jag letade efter en möbel att ha nycklar och sådant på under min spegel bestämde jag mig för att ta en hylla istället att sätta på väggen istället för att något skulle så på golvet. Det tar mindre plats trots att jag har en stor hall, ser mer cleant ut och det blir så mycket mer tacksamt att torka golven. Som jag älskar det! 😀
Hyllan hittar ni här och finns i fler färger- Länk!
Även den lilla apan samt fatet kommer från Sleepo. Apan är från Kay Bojesen- Länk! och fatet är från Jonathan Adler- Länk!

Sedan blev det denna lampa och kruka till köksfönstret. Det är nice nu men jag tror att det blir ännu mer nice när de blå väggarna blir vita och elementskydden är på plats. Jag vill inte ha så mycket saker i mitt hem utan hellre få men dom kan gärna vara lite större och det gillade jag verkligen med Panterkrukan.
Lampan från House Doctor hittar ni här- Länk! och Panterkrukan finns i fler färger och ni hittar den här- Länk!

Glöm nu inte att ni har 20% rabatt på Sleepo med koden Annica20 och den rabatten gäller hela veckan ut. Så trevlig shopping! 😀


3 kommentarer3 kommentarer om “Rabatt på inredning!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Men vad mysigt du har det med stitch. Vad härligt. Och just nu sol ute. Kram ☺🐶☕

  Reply
 • Vad fint och stilrent du har!
  Gant har verkligen bra handdukar. Jag googlade sönder nätet efter ett täcke jag haft säkert 10 år – låter äckligt med samma täcke så länge men detta är svalt på sommaren och värmer skönt på vintern under kalla nätter. Hittar tyvärr inte var jag köpte det och märkeslappen är så klart söndertvättad 🙂 Alltså lika vitt och fluffigt som när det var nytt trots 1-2 tvättar per vecka.
  Tack för att du fixar rabatter åt oss och tack för alla inredningstips!

  Reply
 • Tack! Ja jag försöker hålla allt i samma färger typ så det känns ganska cleant. ☺️
  Såklart. Det är det minsta jag kan göra för er! 💕

  Reply