Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:32 | June 10, 2019

Min spelning på Summerburst


Då var det dags att prata om min spelning på Summerburst i Göteborg, dagen som jag längtat så mycket efter gick ju inte riktigt som jag hade tänkt men jag ska ändå försöka att vara så positiv jag kan i den här situationen.
Jag klev upp extra tidigt denna morgon bara för att dubbelkolla min sticka så jag hade alla låtar som jag ville spela. Allt kändes bra, jag fixade mig iordning och vi alla gick ner för att käka frukost.
Efter frukosten när vi skulle upp mötte vi chauffören i lobbyn som frågade om vi var redo att åka. Ja vi var ju redo, Daniel behövde bara låna en jacka så vi stack upp, jag låste upp vårt rum, höll upp dörren så han fick springa in och hämta en jacka… sedan vände vi och gick ner igen. Jag var så taggad att jag inte ens tänkte på att dubbelkolla så jag hade med mig allt utan vi hoppade in i bilen och rullade mot Ullevi.

Vädret var inte på topp, klockan var 11:30 och jag visste redan sedan innan att en dagsfest inte drar igång förrän typ 1,5h senare. Jag var förberedd på att det inte skulle vara mycket folk där och speciellt inte nu dagen efter första Summerburstdagen och speciellt inte i spöregn men för mig spelade det liksom ingen roll. Jag hade fått chansen att ens få vara en del av Summerburst och det var så stort för mig att ens få den förfrågan när jag spelat i mindre än ett halvår. Så jag kunde verkligen inte bry mig mindre, jag ville bara få uppleva detta för jag var ju liksom medveten om att det här bara var början.

Vi kom fram runt 11:40, blev eskorterade till min loge och att få se sitt namn såhär… alltså bara det var också så stort för mig. Och att jag sedan fick ett “stage”-band runt armen. Jag hade ett bord med massa gotta till mig och mitt sällskap, vi hoppade och kramades för fullt och det blev lite känslosamt därinne. Som sagt, även om det kanske inte låter som värsta grejen att få spela mitt på dagen, i spöregn men knappt några människor på området så var det här det största för mig so far.

Jag blev hämtad av min bokare Samin och en tjej som tog mig till scenen 10min innan jag skulle sätta igång. När jag kom upp på scenen stod några och fixade med ljudet och det var tydligen lite strul så jag fick vänta till 2min innan jag skulle köra igång innan jag fick sticka in mitt USB. När jag väl gjorde det letade jag fram min mapp “Summerburst”… jag letade och letade och kände stressen i kroppen. Illamåendet kom och lite gråt i halsen, jag hade en sticka med mig och det var inte den med Summerburstmappen på.
Det kändes som att jag fick en käftsmäll och hela morgonens scenario spelades upp i mitt huvud, stickan som jag dubbelkollade på morgonen plockade jag aldrig med mig.

“Kör igång nu” sa ljudkillen till mig och det var bara att trycka igång någon passande låt. Då var det bara att freestyla och göra det bästa av situationen. När jag skulle mixa över och dra in ljudet så fungerade inte booth monitorn (ljudet i båset). Jag kunde lita på mina lurar men samtidigt som jag hörde det ljudet så hörde jag ljudet ut i arenan och det ekade så jag hade så svårt att höra så allt lät bra. Några mixar fungerade ju bra men jag hade sådan blandad musik på stickan som satt i så jag fick inte till någon röd tråd, det var svårt att mixa i tonalitet och på det så drog musiken igång direkt när jag lade in den. Jag har alltid spelat så att jag själv trycker igång musiken så jag kan matcha in den men när jag skulle loopa ena låten och mixa in andra så hade den redan spelats halvvägs utan min vetskap i tystnad. Något jag aldrig vart med om innan och inget jag uppmärksammat att det kunde ske. Så då var det bara att dra tillbaka den, dra bort loopen på andra låten och försöka få till en mix.
Det här borde jag kunna vid det här tidpunkten men jag var ju så nervös och fick mer eller mindre blackouts. Den största dagen för mig so far och jag fuckade genom att glömma det viktigaste en DJ bör ha med sig. Glömmer man lurarna ja då finns det alltid någon som har som man kan låna men sin sticka med all musik. Ni förstår ju att jag alltid kommer ha 100 stickor med mig nu med samma musik på alla och dela ut till alla i mitt team så det alltid finns reserver!?

Jag fick höra så mycket innan “njut nu bara av det” och jag tänkt hela tiden själv när jag stod där att jag var tvungen att göra det men det var tufft. Jag kunde tyvärr inte njuta en endaste stund för jag var så besviken på mig själv. Det enda jag ville var att försvinna och jag ville inte ens träffa mitt team efteråt och speciellt inte de som arrangerade Summerburst även om jag är bekant med dom.

Jag är så glad över att dessa två var med mig ändå för vi hade det ändå roligt på scenen mellan låtarna, jag drog några extra shots för att försöka att dämpa lite av de blandade känslorna jag hade och det fungerade för tillfället.

Direkt efter kände jag nog inte så mycket av mitt misslyckande utan det var med “aja, shit happens” och det var ändå rätt så skönt att jag kände så efteråt och att ångesten inte tog över. Vi samlades, kramades och gick sedan tillsammans tillbaka till logen och jag gjorde verkligen allt för att hålla humöret uppe och hur jävligt det än känns att säga det så hjälpte nog alkoholen till en hel del här för att jag inte skulle må dåligt.

Jag mådde dåligt några timmar efter, kände mig misslyckad och ville typ bara hem men efter lite mat och tre glas champagne ja då var jag tillbaka. Ännu en gång det känns skevt att jag säger det men alkoholen hjälpte mig denna gång för att inte deppa ihop för mycket. Jag ville inte deppa ihop för att kunna umgås med mina vänner och för att inte missa sista kvällen på Summerburst och när vi var på området igen på kvällen så totalvände ju allt och jag hade livets kväll.
Dagen efter när jag vaknade mådde jag hur bra som helst men det var på kvällen allt kom som en liten våg över mig. Jag var trött, sliten, hungrig och när jag lade mig i sängen så började jag skrolla på internet. När jag fick läsa kommentarer från folk som tyckte att det var dåligt ja då tog jag verkligen åt mig för att jag visste att jag inte gjorde bra ifrån mig och då gick det liksom inte att borsta av sig det.
Jag fick en rejält käftsmäll med ångest, grät och hulkade mig i flera timmar till jag somnade. När jag vaknade imorse såg det ut som jag fått någon pollenallergi för mina ögon var så svullna och jag hade ont i huvudet. Men jag tog mig i kragen, tog en timmas promenad med Stitch och det kändes genast mycket bättre att bara få komma ut i naturen med henne och släppa allt från helgen.
Jag har pratat med min manager och Samin är på väg hit och det känns ändå mycket bättre idag. Jag kan inte ändra på det som hände, jag kan från och med nu bara göra bättre ifrån mig. Och det kommer säkert hände fler saker efter vägen, det tvivlar jag inte en sekund på men jag lever som jag lär och jag erkänner mina misstag. Det suger att folk är så hårda mot mig och det gör ont men en dag lovar jag er att ni kommer få äta upp era ord. Jag kommer aaaaaaldrig ge upp! Jag älskar det här och det kommer ingen att få ta ifrån mig och jag kommer också kunna se tillbaka på den här dagen och skratta åt det för att det var så oproffsigt gjort men det är sådant som händer. Men aldrig igen! 😉


37 kommentarer37 kommentarer om “Min spelning på Summerburst”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Annica du blir starkare efter varje gång nåt händer❤️Glöm inte det!!
  Vilken tur du har folk som stöttar dig i alla väder😍

  Reply
 • Glömde ta bilder på publiken eller?

  Reply
 • Varför skulle hon göra det?

  Reply
 • Förstår att det känns tufft 🙁 har läst på flera olika platser folk som tror detta är en efterkonstruktion för att det gick så dåligt, men ja säger bara såhär – låt folk tro vad dom vill! Man kan aldrig styra över vad folk tycker om en, så är det bara!
  Det var orutinen som visade sig och det kan hända alla! Nästa gång går det bättre 🙂

  Reply
 • Fina fina du, vilken hemsk resa att gå när man gör debut på olika ställen. Men vet du, det är som du säger, man blir starkare, och ge aldrig upp, du kommer att lyckas bra, du kommer att komma långt. Helt plöstligt står du ju på Summerburst, bara det känns stort. Det kommer att bli bättre även om det går åt skogen ibland, men det är väl så man lär sig tyvärr. Ge inte upp bara.
  Kram

  Reply
 • Reply
 • Vet du vad, jag och mina vönner vann biljetter till dagsfesten enbart för att se dig och vi hade svinroligt, det var en av höjdpukterna på hela kvällen för oss, för klart att man gör misstag men det var så stort att få vara del även av det Annica och det tycker jag du ska vara riktigt nöjd över! Prestationen kommer bara att bli bättre och bättre och trots att ångesten tar över ibland så är du inte din pngest, du är så mycket mer än så! Så tack verkligen, det var 100% en ära och fröjd att få dela detta med dig!

  Reply
 • Men gud nu blir jag så rörd! Jag är så glad att ni hade det roligt och kommer ni till Stockholm så lovar jag att bjuda er på så mycket mer ❤️❤️❤️

  Reply
 • Se det såhär istället: Alla riktigt bra DJ’s måste börja någonstans och tänk hur mycket misstag Avicii, David Guetta, Calvin Harris etc säkert gjorde under sina första månader som DJ’s?! Skillnaden är att dom var okända innan och ingen hade direkt ögonen på sig som du har, du har en helt annan press och förväntning på dig – Och DU LÖSTE DET ändå på bästa möjliga sätt med stickan som du hade Annica, du gav inte upp och vägrade spela som många andra skulle ha gjort!
  JA, du kommer att se tillbaka på den gången på Summerburst då du glömde stickan och garva åt det – medans du står som main act inför en miljon publik på Tomorrow Land eller någon annan mega festival! Efter så kort tid i branchen så är en spelning på SB verkligen ”the sky” men for F sake Annica, the sky isn’t even the limit!!!
  Låt dom prata, oavsett hur det gick så är du ett namn på kartan nu och det kan bara gå bättre nästa gång! Vi är SÅÅ nedrans många som tror på dig, som tycker att du är grym och förtjänar all framgång – VI står bakom dig (framför dig på spelningarna) och negativa vibes studsar bort av basen, kör bara KÖR nu! <3

  Reply
 • Leoni fan vad underbar du är! Älskar att jag läste din fina kommentar precis innan jag skulle lägga mig. Du gjorde min kväll ❤️

  Reply
 • Vad fint Cornelia och Leoni skriver, precis så är det! Och som sagt, alla av de jag känner som var där tyckte att du var asbra. Tyvärr kommer man aldrig undan kritik, vare sig den är befogad eller inte. Kanske inte var deras musiksmak eller nåt. Livet är upp o ned.
  Om du jämför så har du mer av bra positiv kritik än dålig så försök skaka av dig, lättare sagt än gjort men vilka av dina kritiker har varit DJ på Summerburst, vilka av dom har inte gjort fel någon gång osv. Du har blivit superduktig på så kort tid och hittat det du vill göra i livet. Bara en sån sak.
  Varför gjorde du Instagram privat? Någon speciell orsak eller är det bara så det ska vara? Tycker att många kändisar numera låser sina konton.

  Reply
 • Ja verkligen! Jag blir så glad av alla era kommentarer!
  Jag gjorde den privat för jag var rätt att folk skulle skriva taskiga saker och jag var inte redo för den kritiken när jag var så ledsen.

  Reply
 • Var inte så hård mot dig själv. Vad hade du sagt för att peppa o trösta om det var din bästa vän som var med om det här? Säg samma sak till dig själv ❤️
  Tänk, du stod på Summerburst. Så stort!! Du har tagit dig dit för att du är bra!
  Av alla framgångsrika människor, entreprenörer, uppfinnare osv, så finns det INTE EN ENDA som aldrig har misslyckats. Misslyckande är en del av framgången. Hindret gör att du kommer hoppa högre.
  Dock är det att ta i att kalla detta ett misslyckande tycker jag, det var en liten tabbe. Men du backade inte, utan gjorde det bästa av det utan att visa det utåt. DET ÄR vad ett proffs gör. ❤️❤️
  Du är så bra 😘 stor kram

  Reply
 • Det där är en bra tanke, ska verkligen komma ihåg det!
  Tack snälla Christina för ditt pepp!

  Reply
 • Då vill jag bara att du ska veta att samtidigt som du känner att du står där och misslyckas så ska du veta hur mycket lycka och push du gett mig. Det är inte mer än mänskligt och såna saker händer men du har en sån girl power jag önskar att jag hade och jag lär mig varje sekund utav dig. Du ger mig ork att kämpa lite mer. Så när du känner såhär så tänk på alla dessa människor som sitter hemma och följer dig på sociala medier eller till och med har chansen att se dig live. Hur mycket dom beundrar dig. DU ÄR AWESOME KVINNA!

  Reply
 • Åh det här behövde jag höra! Det är så lätt att glömma bort när man väl gjort fel att det är så många gånger man gjort rätt och även inspirerat andra.
  Tack Jessica för påminnelsen 💕

  Reply
 • Jag tycker du är den bästa influensern Annica!!
  Aa du glömde stickan, men vad gör det om ett år? Folk kommer alltid såga men man sågar sig själv mest!
  Du är så jävla bra och du kommer ta revanch!! Det blir bara bättre från nu!! Hejja!!
  Kan ju dela med mig av ett pinsamt minne jag har från när jag var tonåring. Vi har ett evangemang som heter kulturnatten och jag och min bästis (en av de) fick för oss att vi kunde dansa streetdance 🙈 Fick tom en snubbe jag var småkär i att komma och en massa vänner.
  Vi GLÖMDE bort dansen.. Mitt i och dansade i otakt 😂😂 fan som vi skämdes!! Men heey vi lärde oss! 💪💪
  Tycker det är helt underbart att du visar alla sidor och inte bara slätar över allt med lulllull. Är så glad över att du vill dela med dig och hoppas att du mår bättre snart!! ❤️❤️💪 Ser fram emot att se dig i framtiden, du är grym ❤️❤️

  Reply
 • Tack fina du!
  Ja jag är så revanschsugen att det är helt sinnes. Jag vet att det kommer bli bättre framöver men jag vet också att det inte var första gången som jag råkade göra bort mig.
  Haha vad rolig du är! Tack snälla för att du delade med dig 💕

  Reply
 • Skit i vad folk tycker. DET HÄR är äkta! Allt ska presenteras som så jävla lätt och att vägen till toppen är spikrak. Det är den aldrig. Du är grym och du kommer att komma långt för att du vill detta. Tack för att du delar med dig 😊

  Reply
 • Tack Sabina. Det är inte lätt och jag tror det är viktigt att folk även får se att sådana som jag också misslyckas. Men också vägrar att ge upp 💕

  Reply
 • 🖤💜🖤

  Reply
 • Alla gör misstag, det viktiga är att man lär sig av det. Du gjorde det bästa av situationen så försök att inte ta det så hårt, fortsätt bara med det du älskar att göra så kommer det gå hur bra som helst😊 jag tycker att det är starkt av dig att dela med dig även av sånt som känns jobbigt, det är det som gör att man kan relatera och gör att du känns så äkta💕 kram!

  Reply
 • Du är alldeles för hård mot dig själv. Snälla var inte det. Jag var inte där men är övertygad om att det inte var så illa som du upplevde det. Vem är perfekt från början?

  Reply
 • En indian satt och pratade med sitt barnbarn.
  Han sa: ”-I alla människor bor det två vargar som slåss.
  Den ene är ond. Det är ilska, fruktan, missunnsamhet, avundsjuka,
  sorg, arrogans, självömkan, lögn, överlägsenhet och egoism.
  Den andra är god. Det är glädje, fred, kärlek, hopp, lugn, ödmjukhet,
  välvilja, empati, sanning och tillit”.
  ”Vilken varg vinner?”, sa barnet.
  ”-Den du matar”, sa den gamle mannen…

  Reply
 • De som klagar hade klagat oavsett om dom tyckt det var bra eller inte. För så fungerat avundsjuka människor. DU STOD DÄR. DU STOD KVAR. DU KÖRDE KLART! Du ska känna dig så stolt. Hur många människor skulle ens våga ställa sig där? Du kommer förmodligen tänka på det här ett tag för så fungerar våra hjärnor men alla andra har redan glömt det. Dom är för upptagna med sig själva för att ens minnas detta. Gråt, ligg i fosterställning, må dåligt så länge du behöver. För sen kommer du bara ”äh varför var jag ens ledsen, det var en lärdom. Nu kommer jag bara att bli bättre”. Heja dig Annica. Du lever din dröm, INGEN kan komma emellan dig och din dröm.

  Reply
 • Du är ny inom musiken och får redan spela på summerburst. Så många som tror på dig och därför fick du äran att stå där. Du spelade trots att det inte blev som du tänkt dig. Var stolt över dig själv! Gör revansch nästa år! Låt dig inte sänkas av andras kommentarer. Ta åt dig av folk som har snälla saker att säga. Heja dig Annica!

  Reply
 • Jag har följt dig ända sen Big Brother och sett alla dina upp och nedgångar som du delat med oss. För det första är det så stort och modigt att dela sitt liv och sina innersta, inte alltid så roliga, tankar med främmande människor. Om du ser tillbaka på Big Brother-tiden och allt som hänt sen dess.. Jisses kvinna vilken resa du gjort! Du har tagit dig ur relationer som inte är för dig, fixat ett liv för dig i en ny stad med så fina vänner, underbar lägenhet och en inspirerande blogg på så kort tid. Och nu detta med musiken.. Det är såå grymt hur långt du kommit där, också på så kort tid! Hade du trott allt detta när du för några år sen satt i BB-huset?
  Ett misstag, visst, men du hade ju en annan sticka med dig och löste det på bästa sätt. Nästa gång tar du revenge och visar alla vem Annika är! Jag och så många andra tror på dig! Jag älskar din blogg också, den ligger överst bland bloggar jag kollar varje dag. Stor kram och ta hand om dig! /Camilla

  Reply
 • Förstår du hur modigt det är att “bara” säga en av dina innersta, största drömmar högt till andra – dessutom till så många som du når ut till. Att du sedan efter en prestation du inte är nöjd med direkt säger “jag gör det igen”. Det är så jävla inspirerande!!
  Tänk på ett barn som ska lära sig att gå, tar ett steg, och sedan ramlar. Inte säger vi till det barnet att den misslyckas? Barnet lär sig att gå. Samma sak för oss vuxna, vi lär också nya saker och ramlar. Det är bara det att vi har döpt det till “misslyckande” och bestämt att det är negativt.
  Du är så jävla ball, grym och cool så jag vet inte var jag ska ta vägen!!!

  Reply
 • Det ÄR både häftigt och beundransvärt det du gjorde.
  DU SPELADE PÅ ULLEVI!
  Du spelade där Bruce, Foo fighters, U2, Robbie Williams, Hellström med flera har spelat.
  Du är amatör, du blir bättre, ingen kan vara fullärd direkt.
  Var stolt och skit i vad i folk skriver, jag brukar i te dra avundsjukekortet men här är det kanske bra att tänka lite på att folk bara är väldigt missunsamma!
  Ditt namn på en board på Ullevi, hur många kan säga att de har haft det då?
  Grymt jobbat!!!

  Reply
 • Håll ditt huvud högt. Jag går och sjunger på den lilla biten vi fått höra av Chasing Shadows hela dagarna! Är så taggad på att höra hela!

  Reply
 • Åh den släpps snart, helt galet och jag hoppas att du gillar den! 😀

  Reply
 • Men vet du varför folk är så hårda mot dig?
  Delvis tror jag pga förljande. För att du fick en chans som få andra fått. Det finns så många kvinnliga djs som hållt på bra längre än dig som inte får den chansen som du fick men för att du har en blogg och varit med i tv så får du gräddfilen.
  Dessutom så hade du ett jobb! Du ska spela musik! Du glömmer det viktigaste!
  Du ska bli stylad & se snygg ut det tycker du är viktigt. Du tar massa bilder där du ska se snygg ut. Men det som är det viktigaste kollar du inte. Det är oerhört oproffsigt! Klart det sticker i folks ögon!

  Reply
 • Till den såkallade M…
  På riktigt? Är du seriös nu? Att du skriver såhär gör mig arg. Annica har kämpat precis som alla andra. Hon fick chansen för hon är helt jävla fucking grym!
  Jätte synd att hon glömde sin sticka! MEN Hon gjorde det bästa av situationen och hon gjorde det bra!! Ingen hade fattat att hon hade glömt sin sticka om hon inte hade nämnt det.
  Innan du skriver dumma kommentarer så kanske du ska tänka en gång extra.
  Annica, jag har följt dig så länge och ja är stolt över dig över all framgång du gör. Du inspirerar mig varje dag till att våga mer i livet. Jag tog mig modet att flytta 43 mil upp i landet för att vara med min livs kärlek. Jag tog ett jobb jag trodde jag skulle misslyckads med för det var tufft men nu står jag som en av Sveriges bästa säljer på ett försäkrings bolag! Vågar man inte testa och våga misslyckas så kommer man ingen vart i livet. Tack för du är min inspiration. Tack!! Och din musik är sååå bra!

  Reply
 • Varför skickade du inte någon till hotellet för att hämta stickan? Hade tagit max 15 min om du hade ett centralt hotell!

  Reply
 • För jag skulle spela kl 12 och jag var på scenen 11:58. Skulle spela fram till 12:45 så det blev liiiiite tajt där

  Reply
 • Svar till ”M”- Nej men vänta här lite nu… alltså ok, en liten del av din kommentar stämmer absolut, och det är att folk är avundssjuka! Sedan tror jag Inte att en enda konkurrent till Annica tycker att Summerburst arrangörer är några puckon. De får dit precis VEM som helst, och jag tror inte de behöver mer promotion på en blogg…? Det är privilegierat att ens få sätta sin fot på den scenen och för det krävs det talang! Och avundsjukan sitter nog snarare där, att Annicas karriär tagit fart så fort pga att hon har talang! Resterande saker du skriver är ren bullshit och förmodligen det förstnämnda (avundsjuka) för precis- DETTA ÄR HENNES JOBB! Vad jobbar du med? Jaha, på dagis. Då är min fråga, har du alltid kommit i tid varje dag? Har du nån gång sjukanmält dig en dag extra? Kommit försent från lunchen!? Missat bussen? Detta är hennes jobb! Man är för fan mänsklig! Eller du är inte mänsklig som skriver som du gör trots att hon redan berättat hur det hela gick till och hur psykiskt dåligt hon mådde pga detta? Hon grät sig till sömn? Alltså FAN vad provocerad jag blir! Kanske flashbacks till tiden då jag mådde som sämst och valde att öppet våga skriva om det- men nej, inte ens då får man vara ifred! För då gör folk narr av ens olycka och kan man det så är man fan ingen frisk människa för ingen mår bra kan bete sig så! Bara att ens försöka slå på den som ligger är helt vidrigt! Hur fan kan man leva med sig själv och helt obrytt kasta en sån sak på någon i detta läge!?
  Ah nu går vi vidare. Stylingen som du då sågar henne för. Angående hennes styling och kläder så borde du som verkar relativt insatt i musikbranschen förstå hur stor del ens image är! Man bygger hela sitt varumärke kring image så där gör ju Annica bara helt rätt! Här kan du ju också ställa dig frågan: Hade du skrivit samma kommentar om Annica inte glömt sin sticka men glömt sina skor eller outfit? Förmodligen inte! Trots att outfiten ingår i hennes jobb minst lika mkt…det var bara en tanke nöt, för jag vet att du ändå hade skrivit en kommentar. För då hade du säkert helt plötsligt tyckt att imagen var oerhört viktig och att Annica är sjukt oproffsig som glömde kläderna! För det är detta jag ser- och upplevt! Att hur man än vrider eller vänder ut och in på sig själv så blir man ALLTID kränkt och påhoppad av såna som du!
  Alla dessa människor ”inom branschen” borde tacka Annica för hur många kvinnliga DJ:s ser vi? Annica öppnar ju upp ögonen för coola unga kvinnliga DJ:s så alla borde väl vara sjukt tacksamma? VARFÖR är det så svårt att se någon annan lyckas? Önskade verkligen av hela mitt hjärta att alla kan tänka girl power istället! Vi är så skuuuult PK i alla debatter om feminism osv. Vart fan är feminismen när det väl gäller? Ja, förutom i folks fasader (på nätet). Observera att jag då inte menar överallt, men det skrivs hundratals hånande kommentarer dagligen på te c Bloggbevakning, varav 99% är kvinnor. Som hånar andra kvinnors utseende och gör narr av andras olyckor och skrattar åt det. Jag är helt säker på att alla där skulle svara ja på frågan om de är feminister!
  Nej ush! Det behövs fler Annicor som DESSUTOM vågar dela med sig av sina tabbar helt öppet! Alla klagar över den fejkade fasaden men när den väl visas då kommer ett drev pga av det! Det är skrattretande! För alla som skrivit nedlåtande kan ju ställa sig frågan: hade du skrivit den här kommentaren om Annica INTE glömt sin sticka. Eh ja. Ni hade klagat på att hon satt fast i trafiken och NÄSTAN missat tåget! Hela ”drevet” hade sett exakt likadant ut och varit upplagt på samma sätt- för folk hittar alltid nått och det är tragiskt!
  Annica – vi är många som
  Står bakom dig som du inte ser! Tycker du är skitgrym och glöm aldrig vem du är 💪🏼
  (Haha shit vad jag fick feeling! Har inte lämnat en kommentar på en blogg på detta sätt sen blogg.se tiden. Men det här provocerade mig så hårt och kände mig tvungen att göra ett avtryck! Det är fan på tiden att fler visar civilkurage på nätet! Och tro mig, när min blogg blir klar igen så kommer nog ingen missa det för ek stor del kommer handla om exakt detta! Och med tanke på den längsta kommentarer jag skrivit i livet är det nog dags att damma av den där gamla bloggen, haha.) STOR KRAM

  Reply
 • Sååå tråkigt att du sparkar på dig själv!
  Du var allt annat än oprofessionell. Trots panik så hanterade du situationen som ett proffs.
  Långt ifrån alla hade gjort det och det är tyvärr dem som kastar ur sig massa saker och som du tar åt dig av.
  Var stolt över dig själv, hur långt du har kommit och att du hanterade en förjävlig situation som en dj-queen!

  Reply