Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:10 | June 9, 2019

Summerburst Göteborg 2019

Innehåller adlinks och samarbetspartners


Jag vet liksom inte riktigt hur jag ska börja det här inlägget men det jag kan säga är WOW. Det har vart så blandade känslor denna helt, en riktig berg och dalbana. Det var ju då Summerburst så jag, Daniel och Beatrice åkte till Göteborg tillsammans.

Liknande magväska- Klick! // Solglasögon- Klick! // Liknande body- Klick! // Byxor- Klick!

10:42 skulle MTR Express gå och när klockan var 10:40 satt jag fortfarande i min Uber. Jag vägrade att ge upp hoppet om att jag skulle hinna och jag sa även till chauffören “hinner vi i tid dricksar jag 500 spänn”. Han körde racerfart in till T-centralen, jag sprang precis innan dörrarna slog igen och tåget lämnade perrongen så hann jag på. Jag fattade liksom inte hur tiden kunna rinna iväg sådär för jag var ute i så god tid.
Jag mötte i alla fall Daniel och Bea på tåget och vi åkte som sagt med MTR Express, det är verkligen det smidigaste och skönaste sättet att ta sig till Göteborg på. Vi åker alltid med MTR för det är verkligen ett superfräscht tåg, bra service, det går snabbt och sedan är ju det också mycket bättre för miljön. 🙂

Vi köpte lite bubbel och snackade lite om våra förväntningar och bara hade det så himla trevligt! Bra, om ni också är sugna på att göra håret lite pastellrosa med en urtvättar färg hittar ni en kanonbra här- Klick!

Vi hade bokat in oss på Avalon. Senast jag bodde där var när jag gjorde samarbete med Panos Emporia vilket är många år sedan men jag kom ihåg att det var sköna sängar. Visst var det så. Så fort vi kom fram kastade jag mig på sängen och bara sög in allt. Helgen som jag längtat så länge efter var äntligen här och nu var det bara att tagga till! Vi bytte om till badkläder och stack upp till poolen på taket, badade lite och njöt av solen innan vår middag.

Baddräkten kommer från Ivy Revel och solglasögonen från Moschino.


Efter poolhänget bytte vi om till kvällens outfits och jag hade ju packat för en hel vecka eftersom jag var så osäker på vad jag ville ha. Och sedan tog jag med lite saker till de andra om de ville låna något. Vi gör typ alltid så när vi åker iväg, bytlånar kläder. 🙂 Jag hade på mig den här klänningen- Klick!, västen hade jag fått av @LisaAnckarman eftersom hon ska styla mig i en Youtubevideo så jag fick med lite kläder just till denna helg då det kommer att vara lite sådant tema i den kommande videon. 😉 Skorna fick jag låna av Bea, ni hittar liknande här- Klick! och även jackan som ni ser i några bilder nedan. 🙂

Sedan var det dags för middag och den åt vi på hotellet. Måste även slå ett slag för maten, den här laxen med den varma potatisen i sås satt verkligen perfekt och var otroligt god!

Sedan var det bara att hoppa in i en Uber och rulla in mot området.

Min look, här ser ni även den grymt snygga jackan som Bea köpte i New York. Ni hittar rosa jeansjackor här- Klick! Ni hittar även liknande solglasögon här- Klick!

Hjärtglasögon- Länk! // Coca Colajacka- Länk!


Mellan akterna kom det upp lite info på storbildskärmen på scen och helt plötsligt skriker någon “Titta Annica, där är du!” Jag vänder mig om och ser mitt face på skärmen. Jag blev så nervös och allt blev så verkligt då, kändes rätt sjukt! 😀

Det är så himla kul på Summerburst för man träffar verkligen så mycket härliga människor och även personer man känner. När vi stod och kollade på Tiesto som var main act denna kväll kom Will Sparks förbi och ville säga hej. Jag var ju warm up för honom när han körde en turné i Sverige så det var verkligen ett roligt återseende!

Efter Summerburst drog vi till Push men det var så mycket folk och vi var lite trötta så en kebab och falafelrulle lockade lite mer så vi smet förbi ett hak på hörnan och köpte käk innan vi drog hem. 🙂

Då var dagen D här, dagen jag skulle spela. Jag klev upp tidigt för att checka all min musik så den var inlagd på min sticka. Sedan stack vi ner och käkade frukost och jag lämnade allt på rummet. När vi var klara med frukosten kom min skjuts och vi hann bara ta våra jackor och dra… våra jackor… Det var här det blev knas.

Min sticka med min musik satt ju fortfarande kvar i datorn. Jag hade med mig lurarna och ett annat USB i fodralet till mina lurar och det här var något som jag märkte när jag kom upp på scenen och pluggat in stickan. Klockan var 12 och det fanns inte så mycket att göra… Jag kommer att berätta om allt imorgon.

Jacka i silver- Länk!

Jag var ändå glad efter spelningen, och en sak som är säker är ju att jag aldrig någonsin kommer att glömma en USB-sticka i hela mitt liv! Min outfit har Lisa Anckarman satt ihop men jackan är från Bea. Jag känner mig verkligen så cool i den här looken och jag som är ganska rak i kroppen fick en hel del kurvor i detta, me like! 😀

Efter spelningen så mötte jag resterande artister, bland annat Kaliffa som spelade efter mig.

Gunn som var först ut på main stage.

Hon gled in med ny fräsch pedikyr och fluffiga tofflor, så jäkla soft.

Svart topp- Länk! // Grön kjol- Länk!

Jasmine Kara, alltså jag älskar verkligen den här tjejens energi!

Träffade även Gianluca Vacchi som också körde efter mig, den här mannen måste ni spana in på Instagram haha! 😀

Jag var lite smått full och försökte ändå hålla humöret uppe, inget skulle förändras om jag deppade ihop och klankade ner på mig själv. Så vi dansade lite bakom scenen och gick sedan ut till dagsfesten och såg på Norlie och KKV, fy fan vad bra dom var. Alltså sådan nostalgi med deras musik, fick så mycket flashbacks till 2012.
Btw, fått många frågor ang alkohol då jag hade ett långt uppehåll där ett tag. Jag var tvungen att få en distans till alkohol då det blev för mycket och jag fick nästan lite destruktiv relation till det. Idag mår jag väldigt bra och är stabil i livet och är inte alls lika svart eller vit. Det är sällan som jag dricker men vid sådana här tillfällen tar jag gärna bubbel eller någon drink men jag har inga problem att vara helt nykter. Jag har ju även kul då men det är klart det blir lite skillnad med alkohol i kroppen. 🙂


Hade lite deep talk med Samin efter spelningen och allt kändes mycket bättre efteråt. Det här var ju inte min enda chans utan nu kan det bara bli bättre. 🙂

Innan jag skulle gå så blev jag hämtad för att träffa upp Tiger Lily. Vi har ju pratat en hel del på Insta då jag gästade hennes podd och nu var det så kul att äntligen ses. Så himla härlig och cool tjej som jag inspireras av. 🙂
Haha det var inte så lätt att ta en bild då det blåste så mycket. 😀

Vi åkte tillbaka till hotellet. Daniel skulle bara stanna till eftermiddagen då han skulle iväg på inspelning så vi sa hej då till honom och sedan gick jag och Bea och lade oss i några timmar. Vi var helt slut! Vaknade strax efter 19 och såhär pigg och fräsch såg jag ut då. Ser ut att ha festat en hel vecka så det var bara att tvätta av ansiktet, göra om makeupen, ta en Clean, käka middag och sedan rulla in mot Ullevi igen.

Det blev en saftig köttbit till middag och även denna middag åt vi på hotellet. Kände som smidigast eftersom vi ville vara på Summerburst strax innan 21.

Vi kom dit, träffade upp gänget från dagen innan. Fick en blomma av Sabri som var typ hälften så stor som mig haha!

I år hade dom bäddar som cabana så jag och Bea bäddade ner oss lite innan Alesso klev på.

När Alesso klev på… alltså jag har sett många shower men den här är en av de bättre jag faktiskt sett. Fan vad bra han var. Inte bara musiken utan det var en riktigt grym show med pyro, visuals och ljuset. Ruggigt jäkla bra!

Vet inte om några av er kommer ihåg men jag har nämnt någon gång att jag kan få en sådan här euforisk känsla i kroppen vissa tillfällen. Igår fick jag det. Musiken var så bra, vinden blåste, det regnade konfetti över hela området och allt var bara så härligt. Det är nästan som att jag känner mig tyngdlös när detta händer, typ hög på livet. Jag njöt so otroligt mycket och blev så inspirerad. En dag, en dag kommer jag fan också kunna göra en sådan här show. Även om det är om 10-20 år så ska jag fan göra det!

Efter Summerburst drog vi till Port Du Soleil. Jag vet liksom inte hur jag ska beskriva den festen men den var spårad. Musiken här var hårdare, det var tempo, det var tryck, grymt duktiga DJs som spelade. Jag och Bea dansade non stop till efter 3 för då sa Samin att vi skulle rulla vidare till Push. Så vi alla hoppade in i taxibilar och åkte bort.
Måste även säga att den här killen är fan värdefull för mig alltså. Vi träffades på Wall då jag var inbjuden till en fest och han var med och arrangerade den. Sedan när dom stängde möttes vi utanför och han skulle hem. Så vi erbjöd oss att köra hem honom men vi stannade på McDonalds innan och då berättade jag om att jag ville börja med musik. Det var då han berättade att han bokar artister mm och sedan har han liksom tagit sig an mig för att han tror på mig. Det känns så himla underbart att ha människor omkring sig som verkligen vill få en att växa och gå framåt!

Runt 4 så skulle vi vidare på en lite privatare fest, vi kom dit men kände att det inte riktigt var det modet vi var på. Så stämningen dog ut lite och då bestämde vi alla oss för att dra hem. Så jag och Bea gick hem från Push till vårt hotell och innan jag lade mig hade jag ett mysigt FaceTimesamtal sedan kunde jag somna om. 🙂

Bikiniöverdel- Länk!

Såhär vaknade jag imorse. Haha nej jag skoja bara! Jag mådde faktiskt väldigt bra, var lite trött och hungrig men that´s it. Hade dock velat sova lite längre men hotellet var fullbokat så det var bara att packa ihop sina saker, äta frukost och sedan checka ut.

Hoodie- Länk!

14 gick MTR Expresståget från Göteborg tillbaka till Stockholm. Satt och jobbade typ hela vägen hem så att jag är redo att komma tillbaka till mina rutiner nästa vecka. Viktigt att den veckan rullar på som den ska för då har jag tre spelningar och efter den här helgen är jag mer revanschsugen än någonsin. 😉
Hoppas att ni också haft en magisk helg, ta hand om varandra så hörs vi imorgon. Puss!


6 kommentarer6 kommentarer om “Summerburst Göteborg 2019”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Var inte för hård mot dig själv. Njut av att du hade roligt! 🙂

  Reply
 • Kul att få se lite bilder. Vädret var ju på topp i stockholm så ätit glass och träffat kompis. Vi spelade faktiskt flipper. Det gick sådär. Ha en bra vecka och ta hand om dej.

  Reply
 • Förstod inte om du fick spela med fel sticka? Hur som helst hade jag vänner där som sa att du rockade fett! Har även hört andra nämna det. Så det var knappast någon katastrof 🙂 Jo, för dig kanske eftersom det tydligen blev fel någonstans. Vet hur det känns att vara självkritisk men tror inte att du behöver vara det i det här fallet faktiskt.
  Det funkade ju och gick hem hos folk, hoppas du är med nästa år igen!!! Då ska jag dit. Be Samin ordna en pyroshow då 🙂
  Var stolt hur långt du tagit dit på kort tid inom musiken! Nästan så jag som inte känner dig är stolt över dig, du visar verkligen framfötter o att hårt jobb lönar sig.

  Reply
 • Var det dåligt med folk när du spelade ??

  Reply
 • Du är awesome!
  Nu kommer du aldrig glömma din sticka, se det så 😀
  Att du blir typ hög på livet, vet exakt känslan. Som att allt stämmer in just där och då.
  Inte ofta man får det, känns som du beskriver det varje gång vid just såna tillfällen. svårt att tro att folk där i din närhet inte tar droger vid såna här tillställningar. E är ju asweome vid DJ-sets med ljuset och allt. Men tungt om du avstår och upplever allt det naturligt istället 😎

  Reply
 • DJ-show*

  Reply