Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:49 | June 9, 2019

GBG-STHLM


Sitter på MTR Express som tar oss tillbaka till Stockholm. Jag har så mycket att berätta om den här helgen, både roliga och tråkiga saker. Jag har lagt in alla bilder i ett utkast och tänkte kasta upp inlägget när jag kommer hem vilket är om någon timma för det är så jobbigt att skriva så mycket text på telefonen.
Så jag ville bara ge er en quick update att vi är på väg hem och att ni snart ska få höra om denna jäkla panghelg.


1 kommentarerEn kommentar om “GBG-STHLM”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Ja men vad bra. Nu blir stitch glad när du kommer hem igen. ☺

    Reply