Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:04 | June 6, 2019

Spelning i Gävle


Heeeej!
Alltså ååååh vilken kväll det var igår. Jag är lite lyrisk efter den för det var så nice. Jag var ju i Gävle och spelade. Jag, Samin, Brian och David bilade upp och det tog oss 1,5h innan vi ens kom ut ur Sthlm för det var rusningstrafik och dom var tvungna att hämta konfetti. Grabbarna har ett koncept som heter Big Day som arrangerar fester på olika klubbar och igår var det på Olivia med mig som DJ.
Jag hann träffa en kompis för lite häng innan min spelning så jag fick se lite mer av Gävle. Sedan stannade vi till på Noun för ett glas innan jag stack till Olivia.
Det var riktigt bra drag igår och har hade sådant bra flow. Jag känner mig så trygg vid spelarna nu att jag verkligen kan njuta fullt ut och dansa med till musiken jag också. Och förutom massa konfetti och kolsyra fick jag även pyro för första gången. Jag kände hur det började brinna till på armarna och lysa bakom mig och det var sååå nice. 😍 Även denna gång så rev vi taket haha, gjorde det även i december när jag spelade där sist.
Jag spelade fram till 02:15 ungefär sedan var jag helt slut och då var det dags att gå och lägga sig. Vaknade imorse och var helt slut, men jag fick mitt kaffe. 😉
Kl 11 gick mitt tåg och jag kom hem ungefär 1,5h senare. Jag har hunnit duscha och bytt om för nu ska jag in till Depends nagelbar och fixa naglarna inför Summerburst! Vi hörs senare under dagen. 💕


2 kommentarer2 kommentarer om “Spelning i Gävle”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Har du slutat att dricka alkohol helt eller dricker du ibland? Eller vet du att du aldrig mer kommer dricka?

    Reply
  • Jag dricker ibland. Var väldigt svart eller vit förut men vill jag dricka så gör jag det. Men jag kan lika gärna vara utan alkohol för jag har väldigt roligt utan det också ☺️

    Reply